• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kesinlokle katiloyorum benim 2 oglan icom kiz diyor korkum erkek duygular cok karisiyor.😊
Ayyy herkes kız istiyor bende erkek bir kızım var buda erkek olsun iki duyguyu da tadıyım diyorum bir daha düşünmüyoruz biz çünkü eşimi buna bile zor ikna ettim 😁 Allah herkesin gölüne göre versin sağlıklı hayırlı olsunlar ❤️

Merhaba kızlar,
Bende durumlar değişik şu aralar.. Tam mide bulantısı, yemekten tiksinme ve öğürme azalıyor derken son 2 gündür sabah her yediğimi çıkarır oldum.Ağızdaki acı tat ve mideden gelen acı suda cabası😣Aksama doğru anca toparlıyor gibi oluyorum ama süt ve süt ürünleri ne yazık ki hiç yiyemiyorum. Şu dönem Allah'ın izni ile bir geçse😥
Ay ne çok derdim varmış😁

Kızlar bu arada herkes işaretlemiş nerdeyse cinsiyet yerini. Bi ben mi kaldım ya cinsiyet bilmeyen yüzdelik dahi bilmiyorum 😍

Ben de bilmiyorum.
E bebekte indirime girerken öğrensek fena olmazdı:))
Kesinlikle. Bissürü şey almak istiyorum. Ben kızımın kıyafetlerinide ihtiyaç sahiplerine verdim hep yani kızda olsa hep baştan alıcam😁 sadece beşik ve bebek arabası masrafım yok o kadar.

herşeyde çok pahalı valla allah cümlemizin yardımcısı olsun.bebekler çabuk büyüyorlar ,kızım bile bir an önce tam büyüsede şu küçülme derdinden kurtulsak.bir mont aldık geçen sene 350 tl.insan acıyor gerçekten

Ayyy herkes kız istiyor bende erkek bir kızım var buda erkek olsun iki duyguyu da tadıyım diyorum bir daha düşünmüyoruz biz çünkü eşimi buna bile zor ikna ettim 😁 Allah herkesin gölüne göre versin sağlıklı hayırlı olsunlar ❤
Bizde hic daha dusunmuyorduk 2 erkek cok zor valla. Ama supriz oldu iste bu bebek .

herşeyde çok pahalı valla allah cümlemizin yardımcısı olsun.bebekler çabuk büyüyorlar ,kızım bile bir an önce tam büyüsede şu küçülme derdinden kurtulsak.bir mont aldık geçen sene 350 tl.insan acıyor gerçekten
O zamanda çeşit çeşit gitmek için yine isteyecek 😊

Bizde hic daha dusunmuyorduk 2 erkek cok zor valla. Ama supriz oldu iste bu bebek .
Allah gönlüne göre versin kardeş güzel şey iyi olmuş eşim istese ben düşünürüm ama o istemez gerçi şu mide bulantılarıyla bende bir dahakini zor düşünürüm 😁 kızımda da oldu 7 sene oldu unutmuşum Allah büyük unutturuyor 😌

Allah gönlüne göre versin kardeş güzel şey iyi olmuş eşim istese ben düşünürüm ama o istemez gerçi şu mide bulantılarıyla bende bir dahakini zor düşünürüm 😁 kızımda da oldu 7 sene oldu unutmuşum Allah büyük unutturuyor 😌
Amin.Bende cok kusuyorum herseyden tiksindim zaman gecmiyor valla olk oglumdada boyleydim ama o zaman yine rahattim simdi evde 2 velet 1 es okul cok zor oluyor

Amin.Bende cok kusuyorum herseyden tiksindim zaman gecmiyor valla olk oglumdada boyleydim ama o zaman yine rahattim simdi evde 2 velet 1 es okul cok zor oluyor
Kesinlikle bende kızımda akşama kadar yatıyordum daha kolay atlattım senin daha zor 2 çocuk 😔 sakız çiğniyorum şekersiz bak iyi geldi gibi dene istersen inşallah 12. hafta da son bulur 🤲🏻

Bu gece ebebek Şubat indirimi başlıyormuş 😍

Eklentiler

• 05709A3A-5AB1-41C9-9BCA-C9A9000B73E1.webp
    05709A3A-5AB1-41C9-9BCA-C9A9000B73E1.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 27
Kesinlikle bende kızımda akşama kadar yatıyordum daha kolay atlattım senin daha zor 2 çocuk 😔 sakız çiğniyorum şekersiz bak iyi geldi gibi dene istersen inşallah 12. hafta da son bulur 🤲🏻
Ins. Sakiz daha kotu yapiyor agzimin tadi yok surekli acilik var.

Bende bugün tokso rubella testlerini yaptırdım. Netten baktım pozitifleri görünce çok korktum 😁 Meğer ıgG ler önceden geçirildiğini gösteriyormuş. IgMler şuanda enfeksiyon olup olmadığıymış. Ay görünce nasıl ağladım , doktora attım sonra napmamız lazım diye, normal çıkmış yazdı. Sonra netten araştırdım normalmiş ya 😁😁 tam 2 saat boşuna ağlamışım gene.

Kızlar 2 li tarama testi yaptırcam da 11+6 erken olur mu sizce? Ya da 12+6 da mı yaptırsam hastane uzak tek gidemiyorum sadece pazartesi günleri müsaitim o günler de yazdığım haftalara denk geliyo

Back