2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benimde öyle oluyor nedense. Akşamları koca bi göbüş oluyor sabah inmiş oluyor.
Peki eşimin karnın ne kadar çabuk çıktı demesi beni benden alıyor benim ikinci hamileliğim ondandır belki diyip kendimi avutuyorum akşamları sabah inince modum da normale dönüyor

Kızlar ben bugün kontrole gittim ve herkesin erkek baskısına rağmen en başından beri içime doğan doğru çıktı. Doktorum %80 kız dedi %20 değişme ihtimali oluyor bazen çok küçük bir pipi olabiliyor dedi 10 gün sonra gel için rahatlasın dedi. Ağustos bebekleri kız olacak galiba

Ayy ne guzelll ins bizlerde saglikla alırız minnaklarimizi

Gözün aydın canım çok sevindim , 2020 bence kız senesi olacak hakkımızda hayırlısı bende kız hissediyorum bakalım inşallah bizde güzel haberler ile geliriz :)♥

Maşallah, gözün aydın. Buralar hep kız dolsun. Zaman geçtikçe ben de heyecan yapıyorum cinsiyet konusunda.

Allah'ım pipili olması dert, küçük pipili olması daha da dert.

Gözün aydın canım çok sevindim , 2020 bence kız senesi olacak hakkımızda hayırlısı bende kız hissediyorum bakalım inşallah bizde güzel haberler ile geliriz :)♥
Çok teşekkür ederimm Bence annenin içine doğuyor ama ya. Yani özellikle ilk bebekte hissediliyor, ikincilerde insan olmayanı istediği için tarafsız olamıyormuş Allah gönlüne göre versin inşallah

Maşallah, gözün aydın. Buralar hep kız dolsun. Zaman geçtikçe ben de heyecan yapıyorum cinsiyet konusunda.

Allah'ım pipili olması dert, küçük pipili olması daha da dert.
Hahaha evet sorma allah önce sağlıklı sonra da gönlüne göre olanı versin inşallah Çok teşekkür ederim

Kesinlokle katiloyorum benim 2 oglan icom kiz diyor korkum erkek duygular cok karisiyor.

Kızlar merhaba umarim bebişleriniz ve sizler iyisinizdir :) 8 şubatta ikili tarama randevum var şuan birden aklıma takıldı kan tahlili için açlık tokluk farkediyor mu acaba ?

Kızlar merhaba umarim bebişleriniz ve sizler iyisinizdir :) 8 şubatta ikili tarama randevum var şuan birden aklıma takıldı kan tahlili için açlık tokluk farkediyor mu acaba ?
Farketmiyor hatta doktorum bana tok gel Bebek hareket etsin heryerine bakıcaz dedi

BU arada ben de kendi kremimi kendim yaptım
hindistan cevizi yağı kakao yağı ve acı badem yağı aldım
bu arada bunların hepsi yemeklere de koyabileceğimiz doğallıkta yağlar.
aktardaki kadın normal badem yağı kıllandırır deyip acıbadem yağı verdi.
Chia özünde hindistan yağına çok benzermş o nedenle almadım.
Şimdilik bir çatlak yok tabi ki ve güzel nemlendirdiğini söyleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…