2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Olabilir canım. Bide doktorlar hem bize göre belirleyebiliyorlar. Hemde bazı doktorların fikirleride farklı olabiliyor.

Olabilir canım. Bide doktorlar hem bize göre belirleyebiliyorlar. Hemde bazı doktorların fikirleride farklı olabiliyor.

Evet güzelim. Ben perinatolog gözetimindeyim. Onlar kadın doğum ile farklı hareket ediyor gördüğüm kadarıyla.

Evet güzelim. Ben perinatolog gözetimindeyim. Onlar kadın doğum ile farklı hareket ediyor gördüğüm kadarıyla.
Ekstra dikkatli ve katı kurallı olabilirler. En ufak riski ciddiye almak zorundalar riskli gebelikte uzman oldukları için. Ben sadece detaylı usg de perinatologa gideceğim

Ekstra dikkatli ve katı kurallı olabilirler. En ufak riski ciddiye almak zorundalar riskli gebelikte uzman oldukları için. Ben sadece detaylı usg de perinatologa gideceğim

Güzel sonuçlar alırız herbirimiz inşallah.

Evet baktim. 12 e 7. Cok anlamam ama normal sanki. Neden dönüyor anlamadim. Doktor da kontrole 1 ay sonra diyor. 1 ay cok gene gidicem erken.
Ani kalkış hareket yapma canım
Umarım geçer. Kan hacmi vs artıyor çünkü
Çok güzel besleniyorsun canım
Ben sabahçı olduğum zaman kahvaltı yapamıyorum
Ben biraz saldım anca karnımı doyuruyorum şu sıralar.
Birkaç haftaya kadar ceviz badem kaju yiyordum.
Hurma da çok güzel günde 3-5 tane yiyorum hemde çok faydalı tatlı isteğini de yatıştırıyor.
Yoksa çikolataya yapışıyorum ben
Kuruyemişlere geri dönme vaktim gelmiş artık

Canım ilk gebeliğimde bende böyle beslenemiyordum. Şimdi kızımı bu plan dahilinde beslediğim için bende sağlıklı beslenmiş oldum. Bu nedenle kızımda çpk vitamin alıyordum dışardan. Şimdi doktorum değerlerin çok iyi dedi multivitamin vermedi sadece d vitamini yazdı folik asitide kesti.

Bence erkek bu tatlış

benim de beslenmem leş
öncekilerden alıyordur da diyemiyorum önceden de güzel beslenmiyordum çünkü
şimdi doktor balık hapı verdi, kemik hapı kullanıyorum.
süt peynir bunları hafta sonu haricinde hiç yiyemiyorum.
güzel bişeyler yediğim söylenemez pek yaa.
yavaş yavaş başlamam lazım sanırım

Kızlar benim karnımda bugün seğirme gibi bir çekme olmaya başladı. Yaşayan var mı? Kasıklarda değil de direkt karnımda oluyor.

Kızlar bu arada 1 kg almışım daha fazla aldığımı sanıyordum. İnatla tartılmıyomda evde, görmek istemiiyom diye Doktorda 6. aydan sonra hızlı alım başlar dedi.

Kilo limiti var canım ama doğuma yakın sorarım hatırlat mutlaka ❤

Ozamana kadar alırım ordan alıp yollarlarsa öylede yapabilirim kargoyla felan parasını yollasak görüssen canim hiç yurt dışında kimsem yok tanıdık of

Günaydın.

Bugün belirtilerin hepsi uçup gitti yine. Hayrolsun inşallah. İnsan tedirgin oluyor. Doktorun dedikleriyle kendimi sakinleştiriyorum.

Evet banada oluyor gece inleyerek uyandım saf tarafım da öyle ağrı vardiki sabah anladım varmış çok mutlu oldum ben salı günü görcem bebisimi iki haftada bir görmesem dayanamıyorum

Ay yaz gelsede incir yesek gecen sene didimde okadar çok yedimki ben öyle inciri başka yerde yemedim sırf incir için giderim yine oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…