A süper o halde. Afiyet olsun. Hurmayı çok severim. Diyetisyenim de sürekli yedirtirdi ara öğünlerde, süt ile. Ya da sütlü kahve ile. Bir de Uniq2go diye hurmadan yapılan bir protein bar var. Mesela onu canım çok çekiyor ama doktor uyardı diye yiyemiyorum. Bende miyom var, onun etkisi de olabilir bazı şeyleri yedirmemek için canım.
Ekstra dikkatli ve katı kurallı olabilirler. En ufak riski ciddiye almak zorundalar riskli gebelikte uzman oldukları için. Ben sadece detaylı usg de perinatologa gideceğim
Ekstra dikkatli ve katı kurallı olabilirler. En ufak riski ciddiye almak zorundalar riskli gebelikte uzman oldukları için. Ben sadece detaylı usg de perinatologa gideceğim
Merhaba Teyzoşlar ben geldim. Bana cinsiyet yorumunuz nedir? Bana kız gibi geldi , ince hatlıydı çok kızımdaki gibi. Doktor tahminde bulunmadı açıkçası benimde aklıma gelmedi hiç sormadım cinsiyeti nedir diye.
Canım süt içemiyorsanda gün içinde yoğurt kefir ayran tüketmeye çalış.
Sabah yumurta peynir zeytin yiyorum.
Saat 10 gibi meyve ya da yoğurt ya da meyveki yoğurt yiyorum.
Öğlen çorba ve sebze yemeği yiyorum
İkindi vaktinde kuru gıda tüketmeye calışıyorum , ceviz, incir , badem, hurma gibi
Akşam et yemeği ya da etli sebze yemeği ve yoğurt tüketiyorum.
Sütüde kahvaltıda içiyorum canım .
Benim 2 yaşında kızım olduğu için düzen uzun zamandır bu şekilde hamillikten değildi.
Çok güzel besleniyorsun canım
Ben sabahçı olduğum zaman kahvaltı yapamıyorum
Ben biraz saldım anca karnımı doyuruyorum şu sıralar.
Birkaç haftaya kadar ceviz badem kaju yiyordum.
Hurma da çok güzel günde 3-5 tane yiyorum hemde çok faydalı tatlı isteğini de yatıştırıyor.
Yoksa çikolataya yapışıyorum ben
Kuruyemişlere geri dönme vaktim gelmiş artık
Ani kalkış hareket yapma canım
Umarım geçer. Kan hacmi vs artıyor çünkü
Çok güzel besleniyorsun canım
Ben sabahçı olduğum zaman kahvaltı yapamıyorum
Ben biraz saldım anca karnımı doyuruyorum şu sıralar.
Birkaç haftaya kadar ceviz badem kaju yiyordum.
Hurma da çok güzel günde 3-5 tane yiyorum hemde çok faydalı tatlı isteğini de yatıştırıyor.
Yoksa çikolataya yapışıyorum ben
Kuruyemişlere geri dönme vaktim gelmiş artık
Canım ilk gebeliğimde bende böyle beslenemiyordum. Şimdi kızımı bu plan dahilinde beslediğim için bende sağlıklı beslenmiş oldum. Bu nedenle kızımda çpk vitamin alıyordum dışardan. Şimdi doktorum değerlerin çok iyi dedi multivitamin vermedi sadece d vitamini yazdı folik asitide kesti.
Merhaba Teyzoşlar ben geldim. Bana cinsiyet yorumunuz nedir? Bana kız gibi geldi , ince hatlıydı çok kızımdaki gibi. Doktor tahminde bulunmadı açıkçası benimde aklıma gelmedi hiç sormadım cinsiyeti nedir diye.
benim de beslenmem leş
öncekilerden alıyordur da diyemiyorum önceden de güzel beslenmiyordum çünkü
şimdi doktor balık hapı verdi, kemik hapı kullanıyorum.
süt peynir bunları hafta sonu haricinde hiç yiyemiyorum.
güzel bişeyler yediğim söylenemez pek yaa.
yavaş yavaş başlamam lazım sanırım
Kızlar bu arada 1 kg almışım daha fazla aldığımı sanıyordum. İnatla tartılmıyomda evde, görmek istemiiyom diye Doktorda 6. aydan sonra hızlı alım başlar dedi.
Evet banada oluyor gece inleyerek uyandım saf tarafım da öyle ağrı vardiki sabah anladım varmış çok mutlu oldum ben salı günü görcem bebisimi iki haftada bir görmesem dayanamıyorum
Günaydın hayırlı cumalar Rabbim herkese sağlıkla ilerleyen hamilelik nasip etsin şöyle keyfini çıkaracağımız ben bir haftayı daha bitirdim cumadan cumaya haftam dönüyor bugün 10+0 miniğim incir kadar olmuş pazartesi gideceğim doktora inşallah