- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Yoğurt tüketin
Hatta doktorum bana süt içemiyorum dediğimde yoğurdun daha faydalı olduğunu söylemişti.
Ben yoğurt yedim an çıkartıyorum gastirit ten mi nedir anlamadım sütude nesguikle içiyorum arada anca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoğurt tüketin
Hatta doktorum bana süt içemiyorum dediğimde yoğurdun daha faydalı olduğunu söylemişti.
Tamam canım sorar haber veririm ama kargo parasıyla burayla yakın fiyata gelebilir ağır bir ürün![]()
Neden oluyor acaba çok ilginç bir his
Evet banada oluyor gece inleyerek uyandım saf tarafım da öyle ağrı vardiki sabah anladım varmış çok mutlu oldumben salı günü görcem bebisimi iki haftada bir görmesem dayanamıyorum
![]()
hayır zaten düzgün ve dengeli beslenen bir insan değildim, süt ve süt ürünleri ne içer ne yerim. ne balık yerim..vs..doktora söyledim özellikle bana ismi regenesis olan takviye ilacı önerdi. içerisinde her şey var :)Günaydın herkese :)
Aramızda hala bulantı yaşayanlar olsa da, sorum bulantısızlara gelsin :)
Beslenmenize neler eklediniz? Düzgün ve dengeli beslendiğinizi düşünüyor musunuz?
Ben mesela neredeyse hiç süt içmiyorum :/
ağza tat gelmesini istemiyorsan gece uyumadan iç :) tokken, ben öyle çözüm buldum aynı sorunaBen gittigimde mutlaka tadini da soylucem. Belki agiza tadi gelmeyeni vardir![]()
evet cnm iyotsuz tuz zaten daha sağlıklı bizler içinde ama onuda az kullan bende cok severim tuzla ilgili basıma bişe gelirse cok üzülürümAy tuzuda çok severim marketlerde oluyor mu aldırayım eşime bari
işte benden bi tane daha süt yoğurt peynir tüketemiyorum . anneme lor peynir yaptırdım onuda omlete koyup yiyorumhayır zaten düzgün ve dengeli beslenen bir insan değildim, süt ve süt ürünleri ne içer ne yerim. ne balık yerim..vs..doktora söyledim özellikle bana ismi regenesis olan takviye ilacı önerdi. içerisinde her şey var :)
sizin betimlemeleriniz harika :) okurken gözümde canlanıyorMaşallah ya, kibar kibar yatıyor bu annesi. Hiç yaramaz da değil. Bence de kız bu.![]()
Birde öyle deneyim o zaman, tesekkurler :)ağza tat gelmesini istemiyorsan gece uyumadan iç :) tokken, ben öyle çözüm buldum aynı soruna
Bende 2 haftadır çok kötüyüm. Benim şakaktan gözüme vuruyor. Gerçi teşhis koyulmadı ama yıllardır kronik bir şekilde yaşıyorum bu durumuAhh bu baş ağrıları ne zaman geçecek?? Bütün günüm ziyan oldu. Defalarca masaj kremi sürdüm. Normalde de migrenim var zaten ama ya majezik ya iğne ile çözüm buluyordum. Doktora gitsem bir şey yapamayacak. Kafamı vura vura günü bitirdim.![]()
Evet oraya baktım. Hatta yorumlarda insanların önerlediklerini inceledim. İnglesina trilogy de ordan buldumİnstagramda mühendisinoğlu diye bir hesap var. Bebek arabasından ıslak mendile kadar bir çok şeyin incelemesini ve güvenli/kullanışlı olanını söylüyor. Ona da bir bakın isterseniz.
EkliyorumBen isterimmmm :)
Sat 15/11/19 69 ile basladimm
EkliyorumListede bende yokum
Sat: 23 Kasım 2019
11/04/1988 doğumluyum
başlangıç kilom 65
Kız bence deMerhaba Teyzoşlar ben geldim. Bana cinsiyet yorumunuz nedir? Bana kız gibi geldi , ince hatlıydı çok kızımdaki gibi. Doktor tahminde bulunmadı açıkçası benimde aklıma gelmedi hiç sormadım cinsiyeti nedir diye.
ben yumurta da yemem.. sadece yediğim evde mayalanmamış olan yoğurt..ev yoğurdu da yiyemem süt kokusu gelir bana :/ ailemde de bi ben böyleyim herkes her şeyi yerişte benden bi tane daha süt yoğurt peynir tüketemiyorum . anneme lor peynir yaptırdım onuda omlete koyup yiyorumsırf bebekten yani yoksa onuda yemicem .
daha enerjik hissedeyim diye öğlen yemekten sonra içtim.. o gün bitmedi aman ALLAHım ağzımda sanki balık var.. sabahı zor ettim, gece uyumadan içmeye başladım çok şükür uyanınca hiç tat falan kalmıyor vücut emiyo galiba..:) dene pişman olmazsınBirde öyle deneyim o zaman, tesekkurler :)
Neden serklaj yapılcak canım sana. Daha önce gebelik kaybın mı oldu. Geçmiş olsun bu arada. Az kalmış yavruna kavuşmana 5 gün nedir yaniMrblar bayanlarrrr
Bugun varmi kontrole gidecek olan
Benim 5 şubat az kaldiama 12. Haftada serklaj yapılacak oyuzden hem gelsin hem gelmesin istiyorum bakalim ins herşey kolay gecer
Akşam şişkinliği bende de var sanki 5 aylık hamile gibi oluyorum buna çözüm bulan bi hamile varsa önerilere çok açığım 2,5 aylık böyleyse 7 8 aylık akşamları karnım nasıl olur hiç bilmiyorumKusma veya bulantı yaşamadım ama tiksiniyorum ve akşam saatlerinde midem şişiyor. Rahatsızlık hissi oluyor. Canım ne çekerse yemeye çalışıyorum ama doktorum yumurta ve sütü zorunlu tuttu her gün. Yine de dikkat edemiyorum. Üzülüyorum sonra da![]()
Erken dogumum var oyuzden serklaj yapılacak cnmNeden serklaj yapılcak canım sana. Daha önce gebelik kaybın mı oldu. Geçmiş olsun bu arada. Az kalmış yavruna kavuşmana 5 gün nedir yani![]()
Benimde öyle oluyor nedense. Akşamları koca bi göbüş oluyor sabah inmiş oluyor.Akşam şişkinliği bende de var sanki 5 aylık hamile gibi oluyorum buna çözüm bulan bi hamile varsa önerilere çok açığım 2,5 aylık böyleyse 7 8 aylık akşamları karnım nasıl olur hiç bilmiyorum![]()
![]()
bende seninle aynı gidiyorum canım benimde perşembeden perşembeye gidiyor. Ben randevumu 11 ocağa aldım acaba testler için geç mi kalmış olurumGünaydın hayırlı cumalar Rabbim herkese sağlıkla ilerleyen hamilelik nasip etsin şöyle keyfini çıkaracağımızben bir haftayı daha bitirdim cumadan cumaya haftam dönüyor bugün 10+0 miniğim incir kadar olmuş
pazartesi gideceğim doktora inşallah
Çok geçmiş olsun annemden biliyorum erkek kardeşime hamileyken o da yaptırmıştı bilinçsiz doğum nedeniyle rahim ağzı yetmezliği olmuştu bebekleri dört beş aylık olunca maalesef düşüyorlardı ama serklaj sonrasında şuan 16 yaşında olan çokkk yakışıklı bir erkek kardeşim var umarım sende sağlık kucağına alır Allah Yardımcısı olsunnnMrblar bayanlarrrr
Bugun varmi kontrole gidecek olan
Benim 5 şubat az kaldiama 12. Haftada serklaj yapılacak oyuzden hem gelsin hem gelmesin istiyorum bakalim ins herşey kolay gecer
Aynen ben de bekliyorum bir çözüm. Rezene henüz işe yaramadı :)Akşam şişkinliği bende de var sanki 5 aylık hamile gibi oluyorum buna çözüm bulan bi hamile varsa önerilere çok açığım 2,5 aylık böyleyse 7 8 aylık akşamları karnım nasıl olur hiç bilmiyorum![]()
![]()