• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Neden oluyor acaba çok ilginç bir his

Bilmiyorum ama bebekten bir işaret almak hoşuma gidiyor. :confused:

Evet banada oluyor gece inleyerek uyandım saf tarafım da öyle ağrı vardiki sabah anladım varmış çok mutlu oldum 🤣🤣 ben salı günü görcem bebisimi iki haftada bir görmesem dayanamıyorum 😊

Allah'ım 9 ay nasıl geçecek böyle? Bana da az önce kramp girdi, şükrettim.:KK48:

Günaydın herkese :)

Aramızda hala bulantı yaşayanlar olsa da, sorum bulantısızlara gelsin :)

Beslenmenize neler eklediniz? Düzgün ve dengeli beslendiğinizi düşünüyor musunuz?
Ben mesela neredeyse hiç süt içmiyorum :/
hayır zaten düzgün ve dengeli beslenen bir insan değildim, süt ve süt ürünleri ne içer ne yerim. ne balık yerim..vs..doktora söyledim özellikle bana ismi regenesis olan takviye ilacı önerdi. içerisinde her şey var :)

Ay tuzuda çok severim marketlerde oluyor mu aldırayım eşime bari
evet cnm iyotsuz tuz zaten daha sağlıklı bizler içinde ama onuda az kullan bende cok severim tuzla ilgili basıma bişe gelirse cok üzülürüm :D Vazgeçmeyi hiç istemem çünkü.

hayır zaten düzgün ve dengeli beslenen bir insan değildim, süt ve süt ürünleri ne içer ne yerim. ne balık yerim..vs..doktora söyledim özellikle bana ismi regenesis olan takviye ilacı önerdi. içerisinde her şey var :)
işte benden bi tane daha süt yoğurt peynir tüketemiyorum . anneme lor peynir yaptırdım onuda omlete koyup yiyorum :D sırf bebekten yani yoksa onuda yemicem .

Ahh bu baş ağrıları ne zaman geçecek?? Bütün günüm ziyan oldu. Defalarca masaj kremi sürdüm. Normalde de migrenim var zaten ama ya majezik ya iğne ile çözüm buluyordum. Doktora gitsem bir şey yapamayacak. Kafamı vura vura günü bitirdim. 😔
Bende 2 haftadır çok kötüyüm. Benim şakaktan gözüme vuruyor. Gerçi teşhis koyulmadı ama yıllardır kronik bir şekilde yaşıyorum bu durumu :(
Şu son 2 haftadır , haftanın yarısını göz ağrısıyla geçiriyorum. Bana iyi gelen tek şey uyumak. Çünkü uyuyunca ağrısını hissetmiyorum. Uyumadığım zamanlar ise işkence ..
İnstagramda mühendisinoğlu diye bir hesap var. Bebek arabasından ıslak mendile kadar bir çok şeyin incelemesini ve güvenli/kullanışlı olanını söylüyor. Ona da bir bakın isterseniz.
Evet oraya baktım. Hatta yorumlarda insanların önerlediklerini inceledim. İnglesina trilogy de ordan buldum😊 Teşekkür ederim🥰
Ben isterimmmm :)
Sat 15/11/19 69 ile basladimm
Ekliyorum😊
Listede bende yokum :KK45:
Sat: 23 Kasım 2019
11/04/1988 doğumluyum
başlangıç kilom 65
Ekliyorum😊
Merhaba Teyzoşlar ben geldim. Bana cinsiyet yorumunuz nedir? Bana kız gibi geldi , ince hatlıydı çok kızımdaki gibi. Doktor tahminde bulunmadı açıkçası benimde aklıma gelmedi hiç sormadım cinsiyeti nedir diye.
Kız bence de😍😍

işte benden bi tane daha süt yoğurt peynir tüketemiyorum . anneme lor peynir yaptırdım onuda omlete koyup yiyorum :D sırf bebekten yani yoksa onuda yemicem .
ben yumurta da yemem.. sadece yediğim evde mayalanmamış olan yoğurt..ev yoğurdu da yiyemem süt kokusu gelir bana :/ ailemde de bi ben böyleyim herkes her şeyi yer

Birde öyle deneyim o zaman, tesekkurler :)
daha enerjik hissedeyim diye öğlen yemekten sonra içtim.. o gün bitmedi aman ALLAHım ağzımda sanki balık var.. sabahı zor ettim, gece uyumadan içmeye başladım çok şükür uyanınca hiç tat falan kalmıyor vücut emiyo galiba..:) dene pişman olmazsın

Mrblar bayanlarrrr
Bugun varmi kontrole gidecek olan
Benim 5 şubat az kaldi😊😊 ama 12. Haftada serklaj yapılacak oyuzden hem gelsin hem gelmesin istiyorum bakalim ins herşey kolay gecer

Mrblar bayanlarrrr
Benim 5 şubat az kaldi😊😊 ama 12. Haftada serklaj yapılacak oyuzden hem gelsin hem gelmesin istiyorum bakalim ins herşey kolay gecer
Neden serklaj yapılcak canım sana. Daha önce gebelik kaybın mı oldu. Geçmiş olsun bu arada. Az kalmış yavruna kavuşmana 5 gün nedir yani😊

Kusma veya bulantı yaşamadım ama tiksiniyorum ve akşam saatlerinde midem şişiyor. Rahatsızlık hissi oluyor. Canım ne çekerse yemeye çalışıyorum ama doktorum yumurta ve sütü zorunlu tuttu her gün. Yine de dikkat edemiyorum. Üzülüyorum sonra da :KK43:
Akşam şişkinliği bende de var sanki 5 aylık hamile gibi oluyorum buna çözüm bulan bi hamile varsa önerilere çok açığım 2,5 aylık böyleyse 7 8 aylık akşamları karnım nasıl olur hiç bilmiyorum 🤷‍♀️ 🥴

Akşam şişkinliği bende de var sanki 5 aylık hamile gibi oluyorum buna çözüm bulan bi hamile varsa önerilere çok açığım 2,5 aylık böyleyse 7 8 aylık akşamları karnım nasıl olur hiç bilmiyorum 🤷‍♀️ 🥴
Benimde öyle oluyor nedense. Akşamları koca bi göbüş oluyor sabah inmiş oluyor.

Günaydın hayırlı cumalar Rabbim herkese sağlıkla ilerleyen hamilelik nasip etsin şöyle keyfini çıkaracağımız 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰 ben bir haftayı daha bitirdim cumadan cumaya haftam dönüyor bugün 10+0 miniğim incir kadar olmuş 😍 pazartesi gideceğim doktora inşallah
bende seninle aynı gidiyorum canım benimde perşembeden perşembeye gidiyor. Ben randevumu 11 ocağa aldım acaba testler için geç mi kalmış olurum

Mrblar bayanlarrrr
Çok geçmiş olsun annemden biliyorum erkek kardeşime hamileyken o da yaptırmıştı bilinçsiz doğum nedeniyle rahim ağzı yetmezliği olmuştu bebekleri dört beş aylık olunca maalesef düşüyorlardı ama serklaj sonrasında şuan 16 yaşında olan çokkk yakışıklı bir erkek kardeşim var umarım sende sağlık kucağına alır Allah Yardımcısı olsunnn 🙏😇🙏

Aynen ben de bekliyorum bir çözüm. Rezene henüz işe yaramadı :)

Back