2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Maşallah canım

Günaydın kızlar, aşırı halsizlik ve bulantı ile okul döneminde nasıl başa çıkabilirim sizce? Her türlü fikir tavsiye tecrübe itinayla dinlenir... ☹☹
Bence insan çalışınca, temiz havaya çıkınca vs Daha iyi oluyor. Evde olduğum günler leş gibiyim. Halsiz yorgun mide bulantılı. İştede öyleyim fakat bir süre sonra açılıyorum hamile olduğumu bile unutuyorum.
Bana iyi gelen midemi boş bırakmamak bir de.
Leblebi kuruyemiş kurabiye meyve sürekli yiyorum

kızlar bebişin durumu iyi 17 subata 2li test randevumu aldım :) hatta video çektm ama atamıyorum galıba bi hareket halınde fındık :)

Eklentiler

• 3A7F2181-DF08-4C30-9209-5CE535B60771.jpeg
    111,3 KB · Görüntüleme: 50
Benimkide çabuk hareketlenmişti kese şeklimde sizim gibiydi cinsiyeti erkek. Bakalım sizinki ne olacak tutuyor mu teoriler
ben en basından beri erkek gıbı hıssedıyorum birde az once yazarken bi hareket halinde beyfendi yazıyordum sanki erkekmiş gibi Sağlıklı olsunda inşallah . Kafası niye büyük gibi ya normalmi ona takıldı kafam .

Kizlar çin takvimi tutan varmi yada baska tahmin sekli duyan merak ettim.
kızımda çin takvimi tutmuştu.tabi yaşıma bir ekleyerek.bunda eğer kızsa çin takvimi tutmuyor erkek diyor çünkü doktorda kıza benzetti ,nub teorisine görede kız çıkıyormuş.rus takvimide erkek diyor.yani benim erkek çıkmazsa artık hepsi yanlış oluyor otomatik olarak

Gunaydin bende ondan kullaniyorum nasil faydasi oldumu sana gunde kac tane aliyorsun. Ben yatmadan 2 tane bazen gunde 1 tane daha cok kusuyorum
Ben ilk içtiğim 2 gün tekrar hayata döndüğümü hissetmiştim sabah öğle akşam al demişti doktor ama sonra etkisi geçti ağızdan progestan hapı alıyordum ona bağladım vajinal aldım progestanı prilamı da gece yatmadan 2 alıp yattım ama mutlaka akşamları kustum gün içinde mide bulantım oldu şimdi de bırakmayı düşünüyorum sanki çok çok iyi gelmedi.. mesela dün akşam yatarken içmedim aynı içtiğim günlerdeki gibiyim şu an

bu arada güzel bir hastaneye gidiyorum.doktorumunda yanılacağını pek düşünmüyorum kıza benzetti

kızlar bebişin durumu iyi 17 subata 2li test randevumu aldım :) hatta video çektm ama atamıyorum galıba bi hareket halınde fındık :)
Maşallah bana da erkek gibi geliyor sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah

Erkek mi acaba bu ufaklık :)

Kızlar ben bu kese seklı muhabbetını anlamadım ılk haftalarda fasulye seklıymıs son gıttıgım yuvarlak:)

Maşallah..Kesesi yuvarlak kız gibi duruyorSağlıkla doğsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…