- 20 Kasım 2019
- 169
- 192
- 30
güzel haberlerle gel canım bnmGünaydın
bende çok heyecanlıyım saati nasıl 3 edicem çok merak ediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel haberlerle gel canım bnmGünaydın
bende çok heyecanlıyım saati nasıl 3 edicem çok merak ediyorum.
bencede bu konuda hiç bilgi sahibi değilim :):)Ben ilk hamileligim daha tecrübesi olanlar bize öneride bulunsunlar
Kızlar bilgi sahibi olmamak çok daha iyi ben başıma gelcekleri biliyorum benim ilk oğlum çok uyanırdı sabaha kadar umarım şimdi bebişlerimiz uykuyu çok seven sağlıklı gazsız uysal bebişler olurlarbencede bu konuda hiç bilgi sahibi değilim :):)
Insallah :)Kızlar bilgi sahibi olmamak çok daha iyi ben başıma gelcekleri biliyorum benim ilk oğlum çok uyanırdı sabaha kadar umarım şimdi bebişlerimiz uykuyu çok seven sağlıklı gazsız uysal bebişler olurlar
amin benim bebekliğim çok sakin akıllı uslu geçmiş uamarım bana benzer :=)Kızlar bilgi sahibi olmamak çok daha iyi ben başıma gelcekleri biliyorum benim ilk oğlum çok uyanırdı sabaha kadar umarım şimdi bebişlerimiz uykuyu çok seven sağlıklı gazsız uysal bebişler olurlar
Aynen öyle rabbim bizlere bagışlasın inşallahİçdügüsel olarak dünyanın en iyi annesi oluyorsunuz Kızlar bunu şimdiden düşünmeyin bence.
İlla ki hem bebeğin dünyaya gelmeye alışması ve sizinde bebeğe alışma süreciniz olacak ama canınızdan can daha ötesi yok bence.
Rabbim sağlıklarını nasip etsinde gerisi Faso fiso
Ben bi uysal bi çok aglayanmışım aglarmışım çok biraz büyüyünce annem derdi sana yazmamı verirdim oynar uyurdunamin benim bebekliğim çok sakin akıllı uslu geçmiş uamarım bana benzer :=)
Bugün saat 2 de canmrandevun mu var saat kaçta
hadi bakalım güzel haberlerle gel dularımız seninleBugün saat 2 de canm
umarım bize benzerlerBen bi uysal bi çok aglayanmışım aglarmışım çok biraz büyüyünce annem derdi sana yazmamı verirdim oynar uyurdun
Benimki Bana benzemesin ben çok ağlak birşeymişimumarım bize benzerler
Benim bir numara biraz bana benzer oturmaz 1 dk umarım 2 numara çok uysal olur ve en önemlisi hayırlı ve sağlıklı evlatlar olurlar inşallahBenimki Bana benzemesin ben çok ağlak birşeymişim
Canım tebrik ederimKızlar 289.1cıktı
ilk değerin miKızlar 289.1cıktı
Ilkı 63,71dı canım cuma gunuilk değerin mi
Bence gayet iyi canım sat ne zamandıIlkı 63,71dı canım cuma gunu