2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Biz çocuktan önce hep giderdik ama tek maaşa düşünce baya dardayız canım ya. Eksiler krediler zor geçiniyoruz. Hiç alanımız yok bu sene. Villa tatilleri yapan ben nasıl geçinicez diye düşünüyorum. Kızımın sağlık sigortası 50 bin tuttu. Kasko sigorta derken baya sıkıntı oldu. Eşimin aldığı doğum hediyesi var o da zorladı onu. Sağlık olsun memlekete gideriz kurbanda muhtemelen.
Sağlık masrafı çok fazla cidden. Eşim sigorta uzmanı olduğu için hastaneye para ödemedik ama tutarlarını görebiliyordum. Hayatta bütçe yetmezdi. Bugünler geçecek elbet sıkma canını 💖 sağlıklı olsunlar da

Kızlar ben bebeğimi akşam saat 9.30da gece uykularına yatırıyorum anca uyuyor işte 10 10 buçuk arası uyumuş oluyor tulumunu giydiriyorum kremliyorum yağlıyorum vs vs. Gece boyu çok bezi doluyor sizce geceleri bezini değiştirmeli miyim? Altını değiştirdiğimde gece yarıları uykusu açılıyor Prima premium care kullanıyorum gayet memnunum taşmıyor ama öyle bezi şişmiş görünce üzülüyorum rahatsız oluyomudur??
Rahatsız olsa emin ol zaten uyanır kendisi uyanana kadar elleme zaten bez de iyi bez ve ben en son akşam bezi takmadan zeytinyağı veya sudocrem sürüyorum çiş temas edip de yakmasın diye

Ne kadar sütünüz geliyordu sagimdan sonra kac gelmeye basladi. Bende 1 ay olcak sagip veriyorum ama 40 cc anca
Geceden sabaha iyi doluyordu göğüslerim. Uyuduğumda falan ama aralarda(2,3 saatte bir) 60 max gelirdi. Sağdıkca arttı. Bir ara fazla bile geliyordu ama sonra başım ağrıyor diye sagmadim azaldı malesef. Geceden sabaha da 120 gelirdi. (6-8 saat)

Ne kadar sütünüz geliyordu sagimdan sonra kac gelmeye basladi. Bende 1 ay olcak sagip veriyorum ama 40 cc anca
Ve eğer süt damarlarının geride olması falan gibi bir durum yoksa kesin artar sütün. Bol su ve Hurma ile arttı benimki. Bestlak falanda kullandım ama bence bende pek etkili olmadı.

Aa tarif paylaşır mısın. Benim de tarihi geçecek mamalar var yapayım onlardan.

Bir kaç ay sonra çok biraz daha düzene girmiş olacak her şey. Şu anki yorgunluğunuzla koyvermeyin bence. Ben şu süreçte şunu anladım ki hele bi iyi olsun düzelsin sonra yapacağımı yapayım beklentisi gerçek dışı. Hayatımız artık bu, böyle yani. Rahat ermeyi beklersek 80de anca o beklediğimiz rahata kavuşuruz. O da mezarda işte. ☺️
Ya işte yapmak sıkıntu olur mu? Sonuçta mamayı pişirmiş olacağım o sıcaklık kimyasal bir bozulma vs yapar mı?

İçim aldım da yoğurdum tutmadı ya. 45 derecede mayaladım üstü örttüm fırına koydum 5 6 saat oldu hala süt olarak duruyo😄
Uf içim ulkerin ve ülker bu memleketteki ennnnn dandik marka. Ama öyle değil gibi duruyor aman aman uzak dur. Belki margarin ve süt tozudur. Ondan yoğurt olmamıştır.

Sorma ya bu kız başta eşimden hoşlanmış hatta kaynanam eşime sormuş alalım mı bu kızı diye. Eşim istememiş. Köyde yaşıyor ve lise mezunu. Hatta benimle tanışmadan üç ay önce kaynanama yatıya gelmiş ve istek atmış benimkine 🤦🏻‍♀️ kabul etmemiş tabi. Sonnra biz evlenince bana istek attı. Eşim çok şaşırdı görümcem de keza. Böylece anlattı bunları o zaman. Neysee aradan zaman geçti kızın hesabı çalındı yeni hesap açtı tekrar istek attı bu sefer kabul etmedim, tekrar istek attı tekrar sildim yetmedi eşime istek attı sildim ve sinirlendim. Sonra aşırı saçma bir olay gerçekleşti kaynım kıza yazılmış kız da dünden razı. Ve kız akraba bu arada. Kaynımın eşimle olan durumundan haberi yok bu arada kesinlikle. Ama kız midemi bulandırıyor şimdiden bu hareketiyle. İşin kötü yanı tekrar istek attı bu sefer kabul etmek zorunda kaldım çünkü bayramda nişan olacak yüz yüze bakmak zorunda kalıcaz. BDW BU KIZ HİKAYELERİNİ BANA GİZLEMİŞ tesadüfen fark ettim. Be avel 100 kere istek attın arkadaşlık isteği. Kabul ettim niye gizliyosun kendini. Eşime dedim ben bunu silicem bu ne ya böyle? Silme dedi kendini bi şey sanar. Gerçekten ne yapayım a dostlar

Sorma ya bu kız başta eşimden hoşlanmış hatta kaynanam eşime sormuş alalım mı bu kızı diye. Eşim istememiş. Köyde yaşıyor ve lise mezunu. Hatta benimle tanışmadan üç ay önce kaynanama yatıya gelmiş ve istek atmış benimkine 🤦🏻‍♀️ kabul etmemiş tabi. Sonnra biz evlenince bana istek attı. Eşim çok şaşırdı görümcem de keza. Böylece anlattı bunları o zaman. Neysee aradan zaman geçti kızın hesabı çalındı yeni hesap açtı tekrar istek attı bu sefer kabul etmedim, tekrar istek attı tekrar sildim yetmedi eşime istek attı sildim ve sinirlendim. Sonra aşırı saçma bir olay gerçekleşti kaynım kıza yazılmış kız da dünden razı. Ve kız akraba bu arada. Kaynımın eşimle olan durumundan haberi yok bu arada kesinlikle. Ama kız midemi bulandırıyor şimdiden bu hareketiyle. İşin kötü yanı tekrar istek attı bu sefer kabul etmek zorunda kaldım çünkü bayramda nişan olacak yüz yüze bakmak zorunda kalıcaz. BDW BU KIZ HİKAYELERİNİ BANA GİZLEMİŞ tesadüfen fark ettim. Be avel 100 kere istek attın arkadaşlık isteği. Kabul ettim niye gizliyosun kendini. Eşime dedim ben bunu silicem bu ne ya böyle? Silme dedi kendini bi şey sanar. Gerçekten ne yapayım a dostlar
Kızlar Help. Bu kız elimde kalsın mı

Uf içim ulkerin ve ülker bu memleketteki ennnnn dandik marka. Ama öyle değil gibi duruyor aman aman uzak dur. Belki margarin ve süt tozudur. Ondan yoğurt olmamıştır.
Başka bulamadım sadece içim vardı bugün sek buldum o tutmuş mesela

Ayyyy ne biçim hikaye kız bu korkunç😄 kaynın daha önce abisine isteme durumu olduğunu bilmiyor mu yani? Bence bilmesi lazım

Ayyyy ne biçim hikaye kız bu korkunç😄 kaynın daha önce abisine isteme durumu olduğunu bilmiyor mu yani? Bence bilmesi lazım
İmdat yaa 😔 kızla daha hiç yüz yüze gelmedik ve nasıl davranırım bilmiyorum. Kaynım eşime sormuş ama ilişkiyr başladıktan sonra 😠 eşim de bi şey diyememiş yani kızılcık şerbeti Ömer Fatih görkem olayı gibi tek farkla eşim hiçç yüz vermemiş yani…

İmdat yaa 😔 kızla daha hiç yüz yüze gelmedik ve nasıl davranırım bilmiyorum. Kaynım eşime sormuş ama ilişkiyr başladıktan sonra 😠 eşim de bi şey diyememiş yani kızılcık şerbeti Ömer Fatih görkem olayı gibi tek farkla eşim hiçç yüz vermemiş yani…
İşin en garip yanı ise kaynıma bu kızla konuşmasını tavsiye eden kişi başta kayınpederim 😩 olaylardan o kadar bihaber ki kendisi. Kızamıyorum bile. Kaynım eşimle kardeş gibi değil ya. Hiç konuşmazlar bu konuları. Ona da kızamıyorum. Dönüp dolaşıp kıza kızıyorum çünkü öğk yani biraz mide olur insanda dizi mi çekiyoruz darlandım yine

Yüz verip vermemesi önemli değil ki ya çok saçma nasıl aynı ortamda durabilceksiniz kızın tavırları da garipmiş. Yani bence bilinmesi gereken bir durum ama aile faciasına yol açmayayım sen kendi bildiğini yap bacım😄

Yüz verip vermemesi önemli değil ki ya çok saçma nasıl aynı ortamda durabilceksiniz kızın tavırları da garipmiş. Yani bence bilinmesi gereken bir durum ama aile faciasına yol açmayayım sen kendi bildiğini yap bacım😄
Bence de bilinmesi gerekir ama eşim istemiyor 🙁 kaynımın daha önce hiç sevgilisi olmamış hatta tüm evlilik sürecini annesinden bekliyordu bana kız bul diyerek. Şimdi nihayet bi kızı sevmiş karşılık almış (?) şimdi eşim dese böyle böyle eşime bilencek. Biliyorum. Fevri de bi tip. Lise terk. Zorla okutmaya çalışmışlar okumamış. Kendine denk görüyor kızı belli ki. Kaynanama anlattım o da garip buldu boşver dedi sen iyi davran bu konular da kapandı zaten dedi. Sanırım o da oğlundan bıkmış yuvasını kursun gitsin istiyor djjfk:(

Bence de bilinmesi gerekir ama eşim istemiyor 🙁 kaynımın daha önce hiç sevgilisi olmamış hatta tüm evlilik sürecini annesinden bekliyordu bana kız bul diyerek. Şimdi nihayet bi kızı sevmiş karşılık almış (?) şimdi eşim dese böyle böyle eşime bilencek. Biliyorum. Fevri de bi tip. Lise terk. Zorla okutmaya çalışmışlar okumamış. Kendine denk görüyor kızı belli ki. Kaynanama anlattım o da garip buldu boşver dedi sen iyi davran bu konular da kapandı zaten dedi. Sanırım o da oğlundan bıkmış yuvasını kursun gitsin istiyor djjfk:(
Boşver o zaman sen eşinle anlaş düğün dernek işi bittikten sonra mecbur kalmadıkça görüşmeyin en iyisi öyle olur. Ama kaynın bu durumu evlendikten sonra öğrenirse ne olur? Daha tehlikeli değil mi ya senin kv bunu nasıl göze alabilmiş anlamadım

Back