Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Kızlar benim bu sıralar memeler dolmuyor gibi sanki aynı şeylere devam ediyorum🥺dün sağım yaptım ilk defa bu saatlerde bebe gece uyandı emdi ama boş gibiydi yavrum doymadı sanki sabah sersem gibiydi hemen mama verdim 🥺böyle olursa ne ara sağım yapicam gündüz bebe uyumuyor hep meme ve mama veriyom sağım yapamıyorum
Merhaba ben de aynı durumdayım cumartesi günü sütüm yoktu resmen bebek doymadı memelerim önceden dolu doluydu. Pazar günü eşim bir sürü süt arttırıcı şeyler sldı kullandım tekrsr memelerim doldu şimdi dünden beri yine boş memelerim mecburen bebeğime mama verdim çok sğladı açmış meğer yavrum bitirdi biberonu onunls birlikte bende ağladım sütüm böyle oldu diye. Napacsğız neden böyle oluyor acaba ?

Evet canım tekken başıma geldi okadar çok ağladı ki eşimi aradım gel diye naptiysam olmadi en son bir mayisti nefesi kesildi sandım çok korktum meğer yorulmuş uykuya gecmis
Önceden çok katılıyordu şimdi azaldı çok şükür. Bu hafta bir kere oldu. Sakinleştirmek için ten tene temas yapmaya çalışıyorum. Bazen işe yarıyor bazen yaramıyor.
Ah benim oglum morarır sesi giterdi cok zor bisey 2 yaşına kadar devam etti sonra azaldı şuan yok artık aşı olurken hemşireler üfleyin derdi denemedim ama
Valla her akşam 6-10 arası en az 3 kez katılarak krize giriyor.. evet sonrasında sakinliyor sanki enerjisini atıyor gibi.. 10 olun a da mayışıp uyuyor.. 45dk kaldı
Çok teşekkürler. Valla ben de üfledim bi kaç kez annem dedi. İşe yaradı ama nefesini toparlayamıyo gibi geldi. En azından tek değilim korktum gerçekten. Benim kız galiba kolik. Sadece ağlarken pırt yapabiliyor bu ara. Kendinden geçiyo resmen

Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gelsin inşallah ilk oğlumu ablamla iki ay arayla doğum yapmıştık ikiz gibi büyüyorlar gerçekten çok güzel oluyor
Benim oğlumla kizkardesimin kızı arasında da 4ay var.hatta süt kardeşi oldular oğlumla kardeşimin kızı.mecburiyetten ama.🥴☺️
Kızlar biz milanı sünnet yaptırdık dün. Aranızda sünnet yaptıran var mı başka ?
Hayırlı olsun canım. Allah damatligini da göstersin inşallah 🤲
Maşallah canım 🧿 hangi yöntemle yaptılar lokal anestezi ile mi oldu bir de ücreti ne kadardı
Kuzum devlette 6aya kadar lokal yapıyorlar die biliyorum.bu aylarda yaptırmak en iyisi bence.yoksa sonra genel anestezi yapıyorlar.devlette de çok iyi Dr lar var.
Bende senin gibiyim , yemekten korkuyorum. Her şey gaz yapıyor. Sürekli et, tavuk , balık yumurta protein ağırlıklı besleniyorum. Pirinç pilavı bir de. Süt, peynir , yoğurt bunları laktozsuz alıyorum. Ama yediğim şeyler hiç mutlu etmiyor beni.
Cnm süt için pirinç pilavı değil de bulgur pilavı iyi gelir derler.

Çok teşekkürler. Valla ben de üfledim bi kaç kez annem dedi. İşe yaradı ama nefesini toparlayamıyo gibi geldi. En azından tek değilim korktum gerçekten. Benim kız galiba kolik. Sadece ağlarken pırt yapabiliyor bu ara. Kendinden geçiyo resmen
Bu hafta bir kez oldu demiştim bu akşamda oldu 🤦🏼‍♀️ zor sakinleştirdik. Havlu ütüleyip karnına koyduk, battaniyesini ütüleyip sardık. Evde 24 derece üşümüyor ama sıcağa girince rahatladı, gevşedi.

Bu hafta bir kez oldu demiştim bu akşamda oldu 🤦🏼‍♀️ zor sakinleştirdik. Havlu ütüleyip karnına koyduk, battaniyesini ütüleyip sardık. Evde 24 derece üşümüyor ama sıcağa girince rahatladı, gevşedi.
Sevindim sakinlediğine☺️Ben de kiraz çekirdeği koydum. Şimdi sıcak kovaya sokcam. Onu da çok seviyor. Şampuansız falan sıcak suda bekletip çıkarıyorum. Şanslıysak 3 saat uyuyo :) Bi de alt battaniyesini ütüyle ısıtıp yatırırım. İnş sakinler. Böyle yolda giderken insanlara bakıp, bunlar da zamanında gaz sorunu yaşamışlar ve bi şekilde büyümüşler diyorum😂 öyle travmatik bişey oldu bende bu artık😂

Sevindim sakinlediğine☺️Ben de kiraz çekirdeği koydum. Şimdi sıcak kovaya sokcam. Onu da çok seviyor. Şampuansız falan sıcak suda bekletip çıkarıyorum. Şanslıysak 3 saat uyuyo :) Bi de alt battaniyesini ütüyle ısıtıp yatırırım. İnş sakinler. Böyle yolda giderken insanlara bakıp, bunlar da zamanında gaz sorunu yaşamışlar ve bi şekilde büyümüşler diyorum😂 öyle travmatik bişey oldu bende bu artık😂
Hahhah evet çoğunluk yaşıyor 😂 dün doktora sene 2025 oldu nasıl hala gaz sorununa çare bulunamadı dedim, gaz sorununa çare bulana nobel verirler dedi 🤣 bir sürü yöntem var ama her bebekte işe yaramıyor. İnşallah daha uzun uyur herkes güzelce dinlenir 🙏

Kizlar bebisi cok aglayanlar. Bebislerin alerjisi yoksa bile süt urunleri dokunuyor olabilir. Su en sancili donemi atlatana kadar sut diyeti yapsaniz bebis belki biraz rahatlar. Siz de rahatlarsiniz. Hic olmazsa peyniri kesin. Siz de rahatlarsiniz. Bir de netten gaz yapan urunlere bakin. Bircok sey gaz yapiyor ama pek bilemiyor insan. Bugun bana misafirliğe gelen arkadasim benim yememde sakinca olmasin diye arastirmis ki brokoli bile gaz yapiyormus. Benim ikinci bebem olmasina ragmen ondan öğrendim 😁😁

Back