- 30 Ağustos 2009
- 2.047
- 3.285
- 31
Hayırlısı olsunn canımpelincgn benimde bat 9 Aralık ama alttan görebildi keseyi geç döllenme sanırım cumartesi öğrendim bende keseyi alttan görünce hcg istemedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsunn canımpelincgn benimde bat 9 Aralık ama alttan görebildi keseyi geç döllenme sanırım cumartesi öğrendim bende keseyi alttan görünce hcg istemedi
Koku hassasiyeti de çok kötü oluyorÇok şükür halan bulantim yok 8. Haftadayim amakoku hassasiyeti cok.
Beeen midem nerdeyse öğrendiğimden beri yanıyor ve bulanıyor ama çok şükür istifra etmesim. Koku hassasiyetinpek yok canım ama bazı yiyeceklere karşı tiksinme var senin nasılKoku hassasiyeti, mide bulantısı başlayan var mı?
nasıl oluyor benım daha sanırım cok erken hıcbısey yok bendeKoku hassasiyeti de çok kötü oluyor
Aynıyız ozman benimde geç döllenmepelincgn benimde bat 9 Aralık ama alttan görebildi keseyi geç döllenme sanırım cumartesi öğrendim bende keseyi alttan görünce hcg istemedi
Dualarımız seninle haberdar et biziBende yarın gıdıyorjm kızlar dua edın lutfen
aynen kuzum çok mutlu oldumpelincgn her şeyimiz aynı sanki ❤❣❤
Benim son bhcg 5723 çıktı
Evet yarın 2 de randevumÇok iyi çıkmış canım . Senin randevun yarın mıydı?
Benim son bhcg 5723 çıktı
Evet yarın 2 de randevum
senide ekliyeyim canım iznin olursaBi de ben varim
Çok güzel canım. güzel haberlerini bekliyoruz yarın büyük ihtimalle görürsün keseyiBenim son bhcg 5723 çıktı
Ben de gaz bombası gibi dolaşıyorum, karnım çok şiş beş aylık gebeyim sanki. Bugün de ağrı vardı yattım baya. En çok gazdan çekeceğim sanırım.Gaza geldim :) şişkinlik insin diye kuruyemisciye gidip kayısı , üzüm , incir ceviz badem fındık falan aldım gaza gelip kayısı yedim sürekli akşam da yoğurtlu , gece gaz sancım tuttu :) fakat ishal de olmadım bu nasıl bir siskinlik. Bu cuma doktora gidicem rezil oluyorum sanki ya :) bebeği görmek istiyorum artık tamamen :) bu arada ben hiç kan testi vs yaptırmadım doktora hemen gitmedim 5. Haftamda gittiğimde direk ultrasonla baktı :)
Evet geçen hafta gittiğimde de gördüm aslinda kalbini duyamadik bagirsaklarim izin vermedi :') çok minnakti bir de , inşallah bu hafta o minik kalbini duyariz. Migde bulantısı oldu mu ? Göğüslerim çok sisti bir de hatta ilk adetime 2 hafta kala dan itibaren şişmeye başladı noluyor dedim :) bebiş çok şişiriyor ya , kefir aldım deneyeceğim bu akşam içine kuru meyvelerden katıp.Ben de gaz bombası gibi dolaşıyorum, karnım çok şiş beş aylık gebeyim sanki. Bugün de ağrı vardı yattım baya. En çok gazdan çekeceğim sanırım.
Senin ilerlemiş artık görürsün minnak bebeğini.