2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gaza geldim :) şişkinlik insin diye kuruyemisciye gidip kayısı , üzüm , incir ceviz badem fındık falan aldım gaza gelip kayısı yedim sürekli akşam da yoğurtlu , gece gaz sancım tuttu :) fakat ishal de olmadım bu nasıl bir siskinlik. Bu cuma doktora gidicem rezil oluyorum sanki ya :) bebeği görmek istiyorum artık tamamen :) bu arada ben hiç kan testi vs yaptırmadım doktora hemen gitmedim 5. Haftamda gittiğimde direk ultrasonla baktı :)

Gaza geldim :) şişkinlik insin diye kuruyemisciye gidip kayısı , üzüm , incir ceviz badem fındık falan aldım gaza gelip kayısı yedim sürekli akşam da yoğurtlu , gece gaz sancım tuttu :) fakat ishal de olmadım bu nasıl bir siskinlik. Bu cuma doktora gidicem rezil oluyorum sanki ya :) bebeği görmek istiyorum artık tamamen :) bu arada ben hiç kan testi vs yaptırmadım doktora hemen gitmedim 5. Haftamda gittiğimde direk ultrasonla baktı :)
Ben de gaz bombası gibi dolaşıyorum, karnım çok şiş beş aylık gebeyim sanki. Bugün de ağrı vardı yattım baya. En çok gazdan çekeceğim sanırım.
Senin ilerlemiş artık görürsün minnak bebeğini. 😍

Ben de gaz bombası gibi dolaşıyorum, karnım çok şiş beş aylık gebeyim sanki. Bugün de ağrı vardı yattım baya. En çok gazdan çekeceğim sanırım.
Senin ilerlemiş artık görürsün minnak bebeğini. 😍
Evet geçen hafta gittiğimde de gördüm aslinda kalbini duyamadik bagirsaklarim izin vermedi :') çok minnakti bir de , inşallah bu hafta o minik kalbini duyariz. Migde bulantısı oldu mu ? Göğüslerim çok sisti bir de hatta ilk adetime 2 hafta kala dan itibaren şişmeye başladı noluyor dedim :) bebiş çok şişiriyor ya , kefir aldım deneyeceğim bu akşam içine kuru meyvelerden katıp.
Her sabah işe giderken kıyafetlerime sigamiyorum hayretler içerisindeyim.
Bir de öyle bir dönemde denk geldik ki kışlık kıyafetler de pahalı :)

X