2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Evet geçen hafta gittiğimde de gördüm aslinda kalbini duyamadik bagirsaklarim izin vermedi :') çok minnakti bir de , inşallah bu hafta o minik kalbini duyariz. Migde bulantısı oldu mu ? Göğüslerim çok sisti bir de hatta ilk adetime 2 hafta kala dan itibaren şişmeye başladı noluyor dedim :) bebiş çok şişiriyor ya , kefir aldım deneyeceğim bu akşam içine kuru meyvelerden katıp.
Her sabah işe giderken kıyafetlerime sigamiyorum hayretler içerisindeyim.
Bir de öyle bir dönemde denk geldik ki kışlık kıyafetler de pahalı :)
Mide bulantim yok çok şükür, inşallah olmaz da. Göğüslerim adete bir hafta kala şişip ağrımaya başlamıştı şu an eğilince bile ağrıyorlar. Pantolonlarımın düğmesi kapanmıyor bu yüzden tayt aldım ben de pantolon almaktansa, bir süre taytlarla idare edeceğim artık.

Mide bulantim yok çok şükür, inşallah olmaz da. Göğüslerim adete bir hafta kala şişip ağrımaya başlamıştı şu an eğilince bile ağrıyorlar. Pantolonlarımın düğmesi kapanmıyor bu yüzden tayt aldım ben de pantolon almaktansa, bir süre taytlarla idare edeceğim artık.
Haha birebir aynıyız :) ben de tayt aldim ama üstüne giyecek şeylerde de sıkıntı yaşıyorum , yemekten sonra uyku isteği peki ? Masanın başına yigiliyorum resmen :) zaten normalde de uyku basar beni gerçi nasıl basmasin saate bak :)

Haha birebir aynıyız :) ben de tayt aldim ama üstüne giyecek şeylerde de sıkıntı yaşıyorum , yemekten sonra uyku isteği peki ? Masanın başına yigiliyorum resmen :) zaten normalde de uyku basar beni gerçi nasıl basmasin saate bak :)
Ben gece uyuyamıyor sabah uyanamıyorum ya. Gün içinde de sürekli esniyorum.

Evet geçen hafta gittiğimde de gördüm aslinda kalbini duyamadik bagirsaklarim izin vermedi :') çok minnakti bir de , inşallah bu hafta o minik kalbini duyariz. Migde bulantısı oldu mu ? Göğüslerim çok sisti bir de hatta ilk adetime 2 hafta kala dan itibaren şişmeye başladı noluyor dedim :) bebiş çok şişiriyor ya , kefir aldım deneyeceğim bu akşam içine kuru meyvelerden katıp.
Her sabah işe giderken kıyafetlerime sigamiyorum hayretler içerisindeyim.
Bir de öyle bir dönemde denk geldik ki kışlık kıyafetler de pahalı :)
büyük beden alırız artık kazak giyinsem bunalırım tayt üstüne bol tunik bnmde pantolonlar kapanmıyor malesef .dikkatte etmiyorum açıkçası

Koku hassasiyeti, mide bulantısı başlayan var mı?😅
3-4 gündür bulantım var hem de gün boyu.. 2. Gebelik, ilkinde bu kadar etken başlamamıştı,6+4 üz.. kalp atısını henüz duyamadık 2 defa gittim dra ikisinde de bakmadan ileri tarihte grlmemi istedi. Dr dan mrmnun kalmadım su an arayıştayım yani, hafta sonu rastgele birine giderim heralde kalbini duymak için. Allah saglık versin hepsine:anne:

X