Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Ebussshhh Ebussshhh inşallah çok güzel geçer doğumun canım ❤️ Allah ağlıkla kucağına almayı, büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤️ 🥰

Begonvil9699 Begonvil9699 senin de inşallah su gibi geçer kuzum ❤️ çok ugrastirmadan açıklığın artar hemrn pıt doğurursun inşallah 🥰 Allah sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin kucağına almayi da inşallah ❤️ gece buralarda olur musun bilmiyorum ama telefon verirseler bunalirsan vs gel konuşuruz 🌸
Aminnn inşallah canım 💜💜 o kadar gerginim ki istemsiz ağlayıp duruyorum ama biliyorum güçlü durmam gerekiyor yarın oğlumu kucağıma alıcam 🥹🥹 inşallah size pozitif şekilde geri dçnüş sağlarım 🥰🥰

Ya bence bir git içine sinmezse çıkarsın yatmazsın zaten ama bir kontrol ettirmekte fayda var. Vücudun farklı sinyaller işaretler veriyor. Benim fikrimi sorarsan gitmelisin bir
Özele gidiyo olsaydım keşke dediğim anlardan biri budur herhalde. Bunu danisabilecegim bir doktorum olsa kafam belki daha rahat olurdu. Acilden gitsem sanci yok su yok niye geldin gibi oluyo giriyorsun okey bu sefer yatış yap niye çıktın oluyor. Oyuncak gibi bunaliyorum gitmeye. Bu sefer gidersem yatışı kabul etme isteğim %80 lerde :( uzak zaten biraz randevu da bulamadim en erken 6 gündü almadım 😂 deoresyona girecem sjxbsubdjskdjsjsjd şuan içim rahat bebiş hareket ediyo çünkü sadece süreçten sıkıldım biraz ha oldu ha belirti geldi ha gitti yani bu sancı neden sadece kendimi yordugumda geliyor....

Aminnn inşallah canım 💜💜 o kadar gerginim ki istemsiz ağlayıp duruyorum ama biliyorum güçlü durmam gerekiyor yarın oğlumu kucağıma alıcam 🥹🥹 inşallah size pozitif şekilde geri dçnüş sağlarım 🥰🥰
O son anda ağlamayan yoktur sanırım 🥹 duygusal bir bombayiz adeta iş ciddiye binince ben de direkt ağlamaya başlamıştım 😂 şimdi de gitsem aglarim herhalde sdjhdjs inşallah güzel geçecek sen iyi ol başaracaksin kendine guven 🥰❤️

O son anda ağlamayan yoktur sanırım 🥹 duygusal bir bombayiz adeta iş ciddiye binince ben de direkt ağlamaya başlamıştım 😂 şimdi de gitsem aglarim herhalde sdjhdjs inşallah güzel geçecek sen iyi ol başaracaksin kendine guven 🥰❤️
Hahshshshha çok iyi geliyor valla burda dertleşmek, herkesin aynı hissettiğini bilmek🥰🥰 inşallah senin de su gibi geçer gönlünce olur her şey canım 💜💜

Ebussshhh Ebussshhh inşallah çok güzel geçer doğumun canım ❤️ Allah ağlıkla kucağına almayı, büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤️ 🥰

Begonvil9699 Begonvil9699 senin de inşallah su gibi geçer kuzum ❤️ çok ugrastirmadan açıklığın artar hemrn pıt doğurursun inşallah 🥰 Allah sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin kucağına almayi da inşallah ❤️ gece buralarda olur musun bilmiyorum ama telefon verirseler bunalirsan vs gel konuşuruz 🌸
Yarın sabah 8 e alındı doğum 9 du🥹
Bugün karmakarışık duygular içindeydim 2 saat ağlamışımdır
Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin evlatlarımıza 🙏🌸💕

Kiz doktor bebek iri dedi ya kilosu kaçmış ki iri diyo hemen
Canım 3600 en minimal ölçmüş halim dedi, çatın da biraz basık dedi. Eşimle benim kaç kg doğduğumuzı sordu ikimiz de 4 küsür ( eşim 4.5) pehlivan gibi dedi yani kdkskakalap beklersek daha da kilo alacak zaten haftan da gelmiş dedi öyle yani. Biraz da işine mi böyle geldi de bizi aceleye getirdi anlamadım ama güvenmek istedik

Ayy kızlar ben cuma sabah yatıs yapacagım ya biraz korkuyorum🥲🥹spinalde karar kıldım umarım çok heyecanlanmam.zaman yaklasınca bıraz korku olusmaya basladı. Ebussshhh Ebussshhh yarın ıcın sende de varmı heyecan?
Heyecan yoktu bugün öyle böyle ağlamadım ya
Bi duygu boşalması oldu ama tarifini yapamıyorum
Rabbim yar ve yardımcımız olsun. papatya113 papatya113 ten haber var mı giremedim buralara

Ayy kızlar ben cuma sabah yatıs yapacagım ya biraz korkuyorum🥲🥹spinalde karar kıldım umarım çok heyecanlanmam.zaman yaklasınca bıraz korku olusmaya basladı. Ebussshhh Ebussshhh yarın ıcın sende de varmı heyecan?

Çok teşekkür ederim canım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 kalp atışı iyiydi uyuyordu herhalde ilk girdiğimde ama şu sıralar cidden hareketi az ben de farkındaydım, doktor da riske atmak istemedi zaten haftan iyi diyerek bakalım nasıl olacak sürecim 🙏🏻🙏🏻
Zaten kalp atışı var, alanı daralmış olabilir 🫠 o yüzden belki hareketleri azaldı. Doktor tepkisini abartmış bence sadece gözlem altında tutalım ne olur ne olmaz da diyebilirdi kalp atışı vs iyiyse. Doktoruna güven kuzu İnşallah sağlıcakla kavuşacaksın. Doktor değilim 😂 ama haftan iyi olduğu için korkulacak bir şey görmedim 😇

Özele gidiyo olsaydım keşke dediğim anlardan biri budur herhalde. Bunu danisabilecegim bir doktorum olsa kafam belki daha rahat olurdu. Acilden gitsem sanci yok su yok niye geldin gibi oluyo giriyorsun okey bu sefer yatış yap niye çıktın oluyor. Oyuncak gibi bunaliyorum gitmeye. Bu sefer gidersem yatışı kabul etme isteğim %80 lerde :( uzak zaten biraz randevu da bulamadim en erken 6 gündü almadım 😂 deoresyona girecem sjxbsubdjskdjsjsjd şuan içim rahat bebiş hareket ediyo çünkü sadece süreçten sıkıldım biraz ha oldu ha belirti geldi ha gitti yani bu sancı neden sadece kendimi yordugumda geliyor....
O zaman şöyle yap şimdi acile gitme yarını bekle. Yarın bir kadın doğum uzmanına git. O kadar bekledin yarını da bekle ama sabah mutlaka bir kadın doğumcuya git. Acildekiler zaten beni de pek tatmin etmiyor. En azından kadın doğumcu ultrason yapar bir bir şeylere bakar için rahat eder son durum ile ilgili

Canım 3600 en minimal ölçmüş halim dedi, çatın da biraz basık dedi. Eşimle benim kaç kg doğduğumuzı sordu ikimiz de 4 küsür ( eşim 4.5) pehlivan gibi dedi yani kdkskakalap beklersek daha da kilo alacak zaten haftan da gelmiş dedi öyle yani. Biraz da işine mi böyle geldi de bizi aceleye getirdi anlamadım ama güvenmek istedik
Ölçümler son haftalar tam tutmayabiliyor ama zaten son haftan sancı da yok doktor vardır bi bildiği demek istiyorum ben de inşallah her şey güzel geçer 🌸

Sebebini bilemiyoruz ya 17 Ocak karne günüydü 16 ocakta okulda çok koşturdum karne hazırlığı, pano hazırlığı derken zaten yoğun tempolu hayatım vardı(okul öncesi öğretmeniyim) ondan önce 1.5 ay bir hastalık çektim öksürdüm falan derken hepsi üst üste geldi sanırım vücut patlak verdi. Gece normal tuvalete kalktım her zamanki gibi ne ağrım ne sızım hiçbir şeyim olmadı bir baktım tuvalet falan her yer kan😢 o gece yarısı nasıl hastaneye gittik hiç unutamıyorum 1.5 -2 saatlik yol bitmek bilmedi sisli gecede. (İl dışına gidiyorum ben) ama çok şükür plesanta previa değildi. Doktorum rahim içinde kaynaklanan bir kanama olduğunu düşündüğünü söyledi. 5 gün kadar hastanede yattım sancı kesici ilaçlar, Progestan ve ciğer geliştirici iğneler yapıldı. Kanama durduruldu kahverengi lekelenmeler uzun süre devam etti sonra onlar da kesildi şükürler olsun bugünlere geldik
Çok şükür 🧿
Ben de öğretmenim. Aynı şekilde hiçbir şeyim yokken kanama ile hastaneye kaldırıldım, 31+1 de . Plasenta ayrılması (plasenta dekolman) yaşamışım. Previadan daha kötü, anne ve bebek için ölümcül dediler.
Neyse hastanede birkaç gün kalınca kanama bitti. Taburcu oldum eve döndüm . Artık hep yatıyorum şu an 34.haftadayim ama stresim hiç geçmedi 🥹
Rahat nefes alamıyorum, hayırlısıyla kucağımıza alsak da rahat bir nefes alsak 🙏🏻

O zaman şöyle yap şimdi acile gitme yarını bekle. Yarın bir kadın doğum uzmanına git. O kadar bekledin yarını da bekle ama sabah mutlaka bir kadın doğumcuya git. Acildekiler zaten beni de pek tatmin etmiyor. En azından kadın doğumcu ultrason yapar bir bir şeylere bakar için rahat eder son durum ile ilgili
Kesinlikle katiliyorum bencede bi ozele git baktır icin rahat etsin artk busraaa

Heyecan yoktu bugün öyle böyle ağlamadım ya
Bi duygu boşalması oldu ama tarifini yapamıyorum
Rabbim yar ve yardımcımız olsun. papatya113 papatya113 ten haber var mı giremedim buralara
Ayy kuzummm yaa.normal ama benımde zaman yaklastıkca bıraz degısık duygular ıcımı kaplamaya basladı.hep dua etmeye çalıs,bıde 3 kez spınal olan arkadasım dedıkı amelıyathaneden cıkarken gözlerini kapat kafanı saga sola cevırme dedı.dıkkat edersın bas agrısı olmasın diye.bana yaz mutlaka guzel haberlerını beklıyorum🙏🙏yok papatya girmedi canım

Sağlıkla gelsin inşallah 😇 ben de açıkçası çok korkuyorum ama normal doğum da olsun istiyorum bakalım daha doktorum bi şey demedi bana. Benim de ilk doğum aşırı heyecanlıyım ☺️🌺
Ben de vajinal olsun çok isterdim. Şu dk ya kadar kararsızdım ama böyle karar aldım 🥰
Mayaaa nasil heycan basmiştir simdi seni😍 insallah cok guzel bir surec olsun senin ve bebisin icin😍
Evet yaa sorma sormaa😍😍

Kesinlikle katiliyorum bencede bi ozele git baktır icin rahat etsin artk busraaa
Kız derdim aslında baktirmak değil wksbhsbsjshdjsjd sonlara geldim son 12 gün bu hafta gitsem mi artık 40 i mi bekleyeyim onun acabasindayim ndnxbsbsjsbsshns neyse yarın kararımı vermiş olurum bi bu gece geçsin sjbdjsjd

Kızlar bir şey sorucam, ben bu gece yatış için gidicem hastaneye eşimi de doğumhane katına alırlar dimi sorun olmaz? Özel hastane sonuçta. Nasıl oluyor bilen kişiler yazabilir mi? Erkekler olbiliyor mu doğum katında özellerde 🙏🏻
Canım benim hastanede özel şu an ve almıyorlar sancı odasına bile ve benim yanımda kimse yok o yüzden çok tedirginim tek başına o ağrıya sancıya dayanmak çok garip geliyor Allah yardımcımız olsun 😢 sen sor detaylıca

Çok şükür 🧿
Ben de öğretmenim. Aynı şekilde hiçbir şeyim yokken kanama ile hastaneye kaldırıldım, 31+1 de . Plasenta ayrılması (plasenta dekolman) yaşamışım. Previadan daha kötü, anne ve bebek için ölümcül dediler.
Neyse hastanede birkaç gün kalınca kanama bitti. Taburcu oldum eve döndüm . Artık hep yatıyorum şu an 34.haftadayim ama stresim hiç geçmedi 🥹
Rahat nefes alamıyorum, hayırlısıyla kucağımıza alsak da rahat bir nefes alsak 🙏🏻
Plesanta ayrılması ve previa aynı şey sanıyordum ben 😢 sana da çok gelmiş olsun benim öyle bir sorun olmadı şükürler olsun doktor her defasında ona baktı Plesantada sorun yoktu şükürler olsun. Ama çok büyük korku yaşıyor insan Allah kimseye yaşatmasın gerçekten. 30+2 te yaşamıştım ben de işte. Bir hafta falan kan gibi geldi peçeteye sildikçe. Sonraları kahverengi lekeye döndü uzun süre. Ondan sonra bitti.Uzun süredir hareketlerim kısıtlı, hala o turuncu hapa (sancı önleyici) ve duphastona devam ediyorum. Belki bu kontrole gittiğimde bıraktırır. İnsan çok büyük stres yaşıyor gerçekten. Sürekli yatış halinde olmak da çok zor kaygı ile. İnşallah hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olsun canım 🤲🏻❤️

Back