Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Çok teşekkür ederim canım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 kalp atışı iyiydi uyuyordu herhalde ilk girdiğimde ama şu sıralar cidden hareketi az ben de farkındaydım, doktor da riske atmak istemedi zaten haftan iyi diyerek bakalım nasıl olacak sürecim 🙏🏻🙏🏻
Risk varsa beklemeye gerek yok bence de .. ben 38 yaşındayım defim bugün kontrolde, 1 düşük 1 boş gebelik oldu öncesinde dedim, cuma gel sana yatış vereyim dedi. Ben önceliği normal istediğim için o Zaman bir hafta daha bekleyelim dedi. Benim haftam da daha erken olduğu için yürüyüş pilatesle destekleyeceğim. Zaten senin minnoş haftasını da doldurmuş, sağlıcakla kavuş inşallah 🥰🥰🥰

Evet canım kendim istedim. Myomum var bi ümit onu da temizler belki doktor ya. Ama ben korkumda böyle istedim. Eveeeet ilk doğumum🥰 senin
Sağlıkla gelsin inşallah 😇 ben de açıkçası çok korkuyorum ama normal doğum da olsun istiyorum bakalım daha doktorum bi şey demedi bana. Benim de ilk doğum aşırı heyecanlıyım ☺️🌺

Evet ben de yazdıktan sonra herkes doğumla uğraşıyor zaten gereksiz germese miydim kızları da diye düşündüm 🤗 buna rağmen ilgisiz bırakmadınız canım kızlar 😍
Yok canımm bizim ki öyle bir gerginlik değil anlattın iyi oldu hiç öyle düşünme🤗
Kızlar yeni çıktım hastaneden, ilk nstye girdim bebek çok hareketsizdi beğenmedi doktor sonra tekrar girdim. Bebek hala kanala girmemiş maalesef ve rahmim sımsıkıymış hiç açılma olmamış :( elle muayene etti biraz canım yandı ama dayandım, muhtemelen zarı sıyırdı eliyle çünkü direkt lekelendim. Gece 1 de yatışa gel fitil koyalım gözlem altında kal dedi. Bebek iri ve sen de bir haftada çok şişmişsin beni korkutuyor bu dedi. Yani bu gece hastaneye yatıyorum kızlar bolca dua edin nolur, nedense hazır hissetmiyorum hiç 🥺 doğum yarın akşamı bulabilie dedi
Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla doğur sağlıkla kucağına al bebeğini dualarımız seninle 🤲🏻🍀

Ayy kızlar ben cuma sabah yatıs yapacagım ya biraz korkuyorum🥲🥹spinalde karar kıldım umarım çok heyecanlanmam.zaman yaklasınca bıraz korku olusmaya basladı. Ebussshhh Ebussshhh yarın ıcın sende de varmı heyecan?
Yaaa gözyaşım pıt, sağlıkla gelsin kuzu, her şey su gibi olsun kuzum🤲🤲 dualarımda olacaksın 🤲🤲

Kızlar sezeryandan önce yapılan testler doğum paketine dahil oluyor mu olmuyorsa ne kadar tutuyor bir de normal doğum olursa onda da yapılan rutin testler var mı ?

Tamam o zaman bendeki öyle değil acı sızı ağrı vs yok sadece minicik nokta var bi kaç tane ucunda beyaz 🥹 süt diye düşünüyorum ellemiyorum xjxnjdjdjd
Evet süt büyük olasilikla benim ebem sezeryan için yatış yaptığım zaman bakalım sutumuz hazirda varmi deyip gogsumu sikmisti 😅

Kızlar bir şey sorucam, ben bu gece yatış için gidicem hastaneye eşimi de doğumhane katına alırlar dimi sorun olmaz? Özel hastane sonuçta. Nasıl oluyor bilen kişiler yazabilir mi? Erkekler olbiliyor mu doğum katında özellerde 🙏🏻

Kanama sebebiniz neydi acaba ?
Sebebini bilemiyoruz ya 17 Ocak karne günüydü 16 ocakta okulda çok koşturdum karne hazırlığı, pano hazırlığı derken zaten yoğun tempolu hayatım vardı(okul öncesi öğretmeniyim) ondan önce 1.5 ay bir hastalık çektim öksürdüm falan derken hepsi üst üste geldi sanırım vücut patlak verdi. Gece normal tuvalete kalktım her zamanki gibi ne ağrım ne sızım hiçbir şeyim olmadı bir baktım tuvalet falan her yer kan😢 o gece yarısı nasıl hastaneye gittik hiç unutamıyorum 1.5 -2 saatlik yol bitmek bilmedi sisli gecede. (İl dışına gidiyorum ben) ama çok şükür plesanta previa değildi. Doktorum rahim içinde kaynaklanan bir kanama olduğunu düşündüğünü söyledi. 5 gün kadar hastanede yattım sancı kesici ilaçlar, Progestan ve ciğer geliştirici iğneler yapıldı. Kanama durduruldu kahverengi lekelenmeler uzun süre devam etti sonra onlar da kesildi şükürler olsun bugünlere geldik

Kızlar bir şey sorucam, ben bu gece yatış için gidicem hastaneye eşimi de doğumhane katına alırlar dimi sorun olmaz? Özel hastane sonuçta. Nasıl oluyor bilen kişiler yazabilir mi? Erkekler olbiliyor mu doğum katında özellerde 🙏🏻
Hastahaneye göre değişiyor diye biliyorum :(

Canım hastanesine göre değişiyor diye biliyorum. Kimi hastane alıyor kimisi almıyor. Bence doktoruna bir sor içindeki her şeyi🤲🏻❤️

Canım hadi insallah guzel olsun hersey dualarımız senınle🙏🙏

warcrew warcrew canooooo ne durumdasın?
Kafam karışık çamaşır katlıyorum :( su değildi herhalde ya da anlık oldu bidaha gelmedi gibi oldu. Bi yandan da 38+3 oldum. Bebiş şuan yine yukarı çıktı yani karnım bogrumde böyle 40 i bulacaksa acaba bu hafta kendim mi gitsem diye düşünüyorum bi yandan... Derin dusuncelerdeyim canım sıkkın. Ne yapsam hangisi daha iyi olur kestiremiyorum tecrubesizim korkayrimmmmm öf

Kafam karışık çamaşır katlıyorum :( su değildi herhalde ya da anlık oldu bidaha gelmedi gibi oldu. Bi yandan da 38+3 oldum. Bebiş şuan yine yukarı çıktı yani karnım bogrumde böyle 40 i bulacaksa acaba bu hafta kendim mi gitsem diye düşünüyorum bi yandan... Derin dusuncelerdeyim canım sıkkın. Ne yapsam hangisi daha iyi olur kestiremiyorum tecrubesizim korkayrimmmmm öf
Ya bence bir git içine sinmezse çıkarsın yatmazsın zaten ama bir kontrol ettirmekte fayda var. Vücudun farklı sinyaller işaretler veriyor. Benim fikrimi sorarsan gitmelisin bir

Ebussshhh Ebussshhh inşallah çok güzel geçer doğumun canım ❤️ Allah ağlıkla kucağına almayı, büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤️ 🥰

Begonvil9699 Begonvil9699 senin de inşallah su gibi geçer kuzum ❤️ çok ugrastirmadan açıklığın artar hemrn pıt doğurursun inşallah 🥰 Allah sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin kucağına almayi da inşallah ❤️ gece buralarda olur musun bilmiyorum ama telefon verirseler bunalirsan vs gel konuşuruz 🌸

Back