Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    112
Şöyle ki vücut kitle indeksi düşüj ya da normal olan biri gebelikte 12-16 kg arası almadı normal deniyor ama yüksek vki de bu kilo daha düşük olmalı yani kilo biraz fazla ise bir tık dikkat etmek gerekiyor 🫠
Evet evet bana da zaten 16-17 max demişti. Bana miktarından çok hızı biraz fazla geldiği için öyle söyledim ☺️ bu yaşıma kadar 50yi çok zor görmüş olduğum için 60a bu kadar hızlı yaklaşmak şaşırtıyor beni 😂

Aslında 12. Haftada olan nt detaylı ultrasonda bakılan da nf nuchal fold ense kalınlığı saydamlığı mı öyle bir sey tek basına bir şey ifade etmiyormuş bir belirteç sadece ikili testin nasıldı demişti bana dr ben de fetal dna yaptırdım iyi dedim tamam o zaman dedi senin ikili testin iyiyse sorun yoktur muhtemelen 🌸
Canım ikili testi yapmadık.ben tüp bebekle hamile kaldım ikizdi 10. Haftada birinin kalbi durmuştu.yapsak çok doğru sonuç vermeyecegi için yapmadık

Bence bazı Kv lerde kuma geni var.
Farkında olmadan kıyaslama yapmaları yarışmaları o yüzden. :eek:

Misal hamile olan kendi kızı olsa, iri bebek beklense, anne sezaryen olacağım dese; annesi ben 5 kg normal doğurdum der mi :işsiz:

Benim Kv de benzer. Ki kaç yaşında insan.. bu da ilk değil, 3. torunu olacak. Ama aklında neler dönüyorsa sevinemedi kadın. Seviniyormuş gibi de yapamadı. Ne denir ki ..
İçinizi kıpır kıpır eden güzel şeyleri de annenizle paylaşın. Herkes aynı hissedemiyor.
Bencede aynen öyle annem simdidden bebege tulum ördü bitirdi bile kayınvalidemler geçen ay bı kaç kıyafet aldılar almasalardi banada geliyorlardı yavaştan zaten kayınvalidem hamilelik haberine havalara ucmamisti 😬benim kv demle aram çok da kötü değildir aslında ama ben küçük küçük laf sokmaları vs hiç takmam hatta tiye alır güler geçerim yüzüne karşı oda bundan keyif almiyo olacakki çok yapamaz 😂 sizde öyle yapın laf soktuğu yerde kalıyor hatta bazen ona bile dönebiliyor oda her seferinde keyif almak yerine uyuz oluyo 😂

Kızlar selam nasılsınız
Birşey soracaktim sizlere tetanoz aşısını ne yaptınız
Bende henüz yaptırmadım sağlık ocağındaki ebe 20. Haftada arayıp çağıracagim seni dedi ama aramadı geçen haftada kardan gidemedik yollar sıkıntı diye inşallah ilerki haftalarda da yapilabiliyordur

Kız hiç durmuyor benimki de şu saatte uyandı diyemiyorum inan ki. Gece yatmadan önce zaten kıpır kıpır 🤣 yatıyorum bir sağdan bir soldan habire vuruyor onun tekmeleri dinlerken uyuyakaliyorum. Ben uyurken de vuruyor bazen gözümü açıyorum vuruyor oluyor 🤣 sabah kalkıyorum vuruyor oluyor. Gün içinde de çoğunlukla hareketli. Doğunca da böyle olacaksa yandık diyorum 🤣
Hahahaha gerçekten şu saat oldu bizimki içerde horonda 🤣🤣🤣🤣
Biz şimdi naneyi yemedik mi😃😃😃😃

Kızlar yeni asilara bir şey demiyorum ama yılların tetanozu, doğumda sezeryan de olsa vajinal de kullanılacak malzemeleri, bulasabilecek bakterileri falan düşünebiliyor musunuz, bebek bagisikli doğsun ki doğumda oluşabilecek riskler min. Olsun diye yapiliyor, ayrıca yeni dogan tetanazuna bı bakin sonra karar verirsiniz asi olmamaya, nacizane tavsiyem, oğlumda da oldum iki doz bunda da ikinci dozu olacağım iki hafta sonra

Back