Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Aminnn inşallah canım 💜💜 o kadar gerginim ki istemsiz ağlayıp duruyorum ama biliyorum güçlü durmam gerekiyor yarın oğlumu kucağıma alıcam 🥹🥹 inşallah size pozitif şekilde geri dçnüş sağlarım 🥰🥰
Aynı işlemi bana da ilk doğumda yapmıştı gelmediği için bebeğim . Sonrasında 12 saat dolmadan doğmuştu rahat ol sabırlı ol toplamda 4 saat sürmüştü kasılmaya çömelmeyle karşılık vermeni öneririm ♥️

Canım benim hastanede özel şu an ve almıyorlar sancı odasına bile ve benim yanımda kimse yok o yüzden çok tedirginim tek başına o ağrıya sancıya dayanmak çok garip geliyor Allah yardımcımız olsun 😢 sen sor detaylıca
Ya aradık biz size dönücez dediler ama cevap yok :(
Aynı işlemi bana da ilk doğumda yapmıştı gelmediği için bebeğim . Sonrasında 12 saat dolmadan doğmuştu rahat ol sabırlı ol toplamda 4 saat sürmüştü kasılmaya çömelmeyle karşılık vermeni öneririm ♥️
Fitille mi başlattılar canım? Çok teşekkür ederim💜💜

Yarın sabah 8 e alındı doğum 9 du🥹
Bugün karmakarışık duygular içindeydim 2 saat ağlamışımdır
Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin evlatlarımıza 🙏🌸💕
Canım yazdım sana ama görmedin sanırım❤️ duamız ve kalbimiz seninle, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz 🥹😍

Medicalpark bahçelievler
Merhaba ben mayıs anneleri grubundayım ama mart ve nisan annelerini de takip ediyorum sıklıkla, sizin sorunuza denk gelince yazmak istedim ☺️ bende medicalpark bahçelievlerde doğum yapacağım kısmetse, eşim doğuma girecek ve süreç boyunca yanımda olacak doktorum alırız tabii ki dedi, farklı bir durum olmazsa vajinal doğum olacak benim de 🙏 takipli doktorunuz var mıydı medicalde?

Merhaba ben mayıs anneleri grubundayım ama mart ve nisan annelerini de takip ediyorum sıklıkla, sizin sorunuza denk gelince yazmak istedim ☺️ bende medicalpark bahçelievlerde doğum yapacağım kısmetse, eşim doğuma girecek ve süreç boyunca yanımda olacak doktorum alırız tabii ki dedi, farklı bir durum olmazsa vajinal doğum olacak benim de 🙏 takipli doktorunuz var mıydı medicalde?
İçimi rahatlattın çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻 benim doktorumda doğuma eşimi alacağını söylemişti fakat yatış için gittiğimde alacaklar mı onu sormayı unuttum. Dilşad herkiloğluna gidiyorum ben senin doktorun kimdi? :)

İçimi rahatlattın çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻 benim doktorumda doğuma eşimi alacağını söylemişti fakat yatış için gittiğimde alacaklar mı onu sormayı unuttum. Dilşad herkiloğluna gidiyorum ben senin doktorun kimdi? :)
Şefik Gökçe benim doktorum da ☺️ çok yardımcı oluyorlar alırlar merak etme, ebeler de çok iyilermiş doktorum içimi rahatlatmıştı baya. Su gibi geçsin, sağlıkla kucağına al bebişini inşallah 🙏🥰

Şefik Gökçe benim doktorum da ☺️ çok yardımcı oluyorlar alırlar merak etme, ebeler de çok iyilermiş doktorum içimi rahatlatmıştı baya. Su gibi geçsin, sağlıkla kucağına al bebişini inşallah 🙏🥰
Amin canım çok çok teşekkür ederim darısı başına inşallah 🥰🥰
Rica et iste bazen almasalar bile rica minnet alabiliyorlar .. 🤲🏻♥️
Yok hayır elle membran yapmıştı direk sıyırma işlemi .
Anladım canım bana direkt onu yaptığını söylemedi ama baya kurcaladı yani ben öyle yaptığını düşündüm 😅😅

Back