- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 33
Cok saol canımCanım tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok saol canımCanım tebrik ederim
Canım 21kasım adetımın bıtısıBence gayet iyi canım sat ne zamandı
Bence iyi canım başlangıcı ne zamandıCanım 21kasım adetımın bıtısı
ooo harika ozman hayırlı olsun cnm bnmmmIlkı 63,71dı canım cuma gunu
Maşallah inşallah güzel güzel artar bebisinide görürsunKızlar 289.1cıktı
Cok saol kuzucumooo harika ozman hayırlı olsun cnm bnmmm
Insalllah canımmMaşallah inşallah güzel güzel artar bebisinide görürsun
Bende bugun verdim cnm ama yarin cikacak sonuclar cok sevindim senin adinaKızlar 289.1cıktı
Cok saol kuzummmm sende guzel sonuclar alacaksın emınımBende bugun verdim cnm ama yarin cikacak sonuclar cok sevindim senin adina
Inş cnm yaaaCok saol kuzummmm sende guzel sonuclar alacaksın emınım
18kasım canımBence iyi canım başlangıcı ne zamandı
Canım daha adet tarihin bile gelmemiş bence değer gayet iyi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsn18kasım canım
Dundu kuzum adetımCanım daha adet tarihin bile gelmemiş bence değer gayet iyi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsn
Doktoruna danış canım en doğru bilgiyi verir. Toksoplazma konusu önemli çünküarkadaşlar bi sorum olacaktı dünkü vermiş olduğum kan testintinde toksoplasma 1 çıktı pozitif görünüyo referans aralığı 0.0 1.0 yani tam sınırda sizce risk varmıdır
Ben de öyleyim canim ama gebe okuluna kayit yaptirdim bugün ilk olacak ins cok seye faydalı olacagini düşünüyorum. Size de tavsiye ederimAllah yardım eder ya ben yigenimin 40ı çıkana kadar yengemle kaldım az çok küçük bebeklere ne yapılır ögrendim ama anne olunca nasıl olcak bilemiyorum
Bence o kadar inceleme canim benimki de pozitif çıktı panik oldum doktor anormal bi durum olsa söylerdi hic bisey demedi evham yapiyoruz ne kadar cok incelersek o kadar sıkıntı artiyo. Ben bakmiyom artik sonuclaraarkadaşlar bi sorum olacaktı dünkü vermiş olduğum kan testintinde toksoplasma 1 çıktı pozitif görünüyo referans aralığı 0.0 1.0 yani tam sınırda sizce risk varmıdır
İlk defa duyuyorum gebe okulunu. Nedir nasıl bir şeydir, nerelerde bulunur ki? Araştırayım bir.Ben de öyleyim canim ama gebe okuluna kayit yaptirdim bugün ilk olacak ins cok seye faydalı olacagini düşünüyorum. Size de tavsiye ederim
Canım testin görüntüsünü atar mısınarkadaşlar bi sorum olacaktı dünkü vermiş olduğum kan testintinde toksoplasma 1 çıktı pozitif görünüyo referans aralığı 0.0 1.0 yani tam sınırda sizce risk varmıdır