2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
arkadaşlar bi sorum olacaktı dünkü vermiş olduğum kan testintinde toksoplasma 1 çıktı pozitif görünüyo referans aralığı 0.0 1.0 yani tam sınırda sizce risk varmıdır

arkadaşlar bi sorum olacaktı dünkü vermiş olduğum kan testintinde toksoplasma 1 çıktı pozitif görünüyo referans aralığı 0.0 1.0 yani tam sınırda sizce risk varmıdır
Doktoruna danış canım en doğru bilgiyi verir. Toksoplazma konusu önemli çünkü

Allah yardım eder ya ben yigenimin 40ı çıkana kadar yengemle kaldım az çok küçük bebeklere ne yapılır ögrendim ama anne olunca nasıl olcak bilemiyorum :KK45:
Ben de öyleyim canim ama gebe okuluna kayit yaptirdim bugün ilk olacak ins cok seye faydalı olacagini düşünüyorum. Size de tavsiye ederim 😊

Bence o kadar inceleme canim benimki de pozitif çıktı panik oldum doktor anormal bi durum olsa söylerdi hic bisey demedi evham yapiyoruz ne kadar cok incelersek o kadar sıkıntı artiyo. Ben bakmiyom artik sonuclara

X