Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Kızlar 40mız çıktı bugün 41. Gün 10 gündür normal akıntım vardı. Bugün sabah akıntım pembe kırmızı arası olmuş regl mi oluyorum acaba? Nasıl anlıcam regl olduğumu

Canım benim Allah kolaylık versin eşin destek oluyormu antibiyotik iyi gelir sıcak duşta iyi geliyor eminim iki bebisinde herzaman yanındasin moralini bozma böyle onların bize her daim ihtiyaçları var 🥺 sağım yapiyormusun boşalınca öyle biraz rahatlıyor benimde taş gibi oluyordu Allah'ım acısı koltuk altına vuruyor bazen ne varsa anlamadım cuma günü ultrason çektircem bende
Eşim annem kızkardeşim de geldi hatta yeni saolsunlar Ama oğlum anne diye bana yapışıyor kızım meme istiyor ordu da olsa yanında evlatlar hep anne diyor 🥺

Kızlar aranızda rennie duo kullanan var mı? Bebeğim çok kusuyor doktor bugün ondan yazmış ama prospektüsünde 12 yaş altı çocuklar da kullanıma uygun değildir diyor. Kafam karıştı.

Aynen ben de. Her şeyi kestim gözümün önünden yiyecekler akıyo böyle çizgi filmlerdeki gibi😂
Rüyalarımda görüyorum yemekler 🤣🤣 bi de yalnız avmde gezdiğimi görüyorum ki hiç sevmem 🤣🤣 avm değil de bu yemek işi canımı sıkıyor.. vitamin takviye ne alıyorsunuz?

Rüyalarımda görüyorum yemekler 🤣🤣 bi de yalnız avmde gezdiğimi görüyorum ki hiç sevmem 🤣🤣 avm değil de bu yemek işi canımı sıkıyor.. vitamin takviye ne alıyorsunuz?
Demir hapı içiyorum bi. Takviye olarak sadece elenatal 3 diye bi hap içiyorum o kadar. Akşam yemeği gene bi şekilde oluyo da kahvaltı çok dert

Canım tebrik ederim benim kardeşim de hamile eylül sonu inşallah bir minik daha geliyor🌺
Çok teşekkürler, teyze olmak ayrı bir heyecanmış 😍

Tebrik ederim canım saglicakla kucağına alsın inşallah ne güzel heycanlar bunlar ☺️
Teşekkürler canım evet çok güzel 🥰

Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gelsin inşallah ilk oğlumu ablamla iki ay arayla doğum yapmıştık ikiz gibi büyüyorlar gerçekten çok güzel oluyor
Çok teşekkürler, size de çok geçmiş olsun 🤗
Kızlar 40mız çıktı bugün 41. Gün 10 gündür normal akıntım vardı. Bugün sabah akıntım pembe kırmızı arası olmuş regl mi oluyorum acaba? Nasıl anlıcam regl olduğumu
Benimde öyle oldu regl oldum sandım hatta ertesi gün ağrı bile oldu. Ama akıntıyla devam ediyor hala. 1 hafta oldu sanırım. Akıntı baya azaldı ama.

Kızlar biz milanı sünnet yaptırdık dün. Aranızda sünnet yaptıran var mı başka ?stanede iyi bi
Hayırlı olsun cnm gecmis olsun minim milan a da. Biz de dusunuyoruz bakalim. Nerede yaptiracagimiz belli değil henüz. Lokal anestezi dedigine gore mlasik cerrahi yontemle yaptirdiniz o zaman. Klips te bazilari yeniden yaptirmak gerekebiliyor demis. Nasilsiniz bakalim. Bebis nasil agrilari var mi. Sureci biraz anlatir misin. Gec mi kaldik diye endiseliyim ben de

Çok teşekkürler, teyze olmak ayrı bir heyecanmış 😍

Teşekkürler canım evet çok güzel 🥰

Çok teşekkürler, size de çok geçmiş olsun 🤗

Benimde öyle oldu regl oldum sandım hatta ertesi gün ağrı bile oldu. Ama akıntıyla devam ediyor hala. 1 hafta oldu sanırım. Akıntı baya azaldı ama.
Ayy nasıl anlıcaz çok tuhaf

Bu gün çok gaz sancısı çekiyor çocuğum. Gazla kaka atıyor biraz. Ama her yaptığında katılırcasına ağlıyor. Biraz gaz biraz kaka çıkıyor. Hafif rahatlar gibi oluyo sonra devam. Ne belaymış bu gaz yarabbim
Kızlar sizin bebişler de böyle katıla katıla ağlıyo mu? O kitlendiğinde bişey yapıyo musunuz? Kısa sürüyor bi 10 saniye falan ama canımdan can gidiyo resmen

Kızlar sizin bebişler de böyle katıla katıla ağlıyo mu? O kitlendiğinde bişey yapıyo musunuz? Kısa sürüyor bi 10 saniye falan ama canımdan can gidiyo resmen
Evet canım tekken başıma geldi okadar çok ağladı ki eşimi aradım gel diye naptiysam olmadi en son bir mayisti nefesi kesildi sandım çok korktum meğer yorulmuş uykuya gecmis

Canım benim kırk gün içinde pek kanamam.olmamisti damla şeklinde bazen ama çıktıktan sonra kanama arttı biraz ordan anladım 5 gün sürdü

Önceden çok katılıyordu şimdi azaldı çok şükür. Bu hafta bir kere oldu. Sakinleştirmek için ten tene temas yapmaya çalışıyorum. Bazen işe yarıyor bazen yaramıyor.

Önceden çok katılıyordu şimdi azaldı çok şükür. Bu hafta bir kere oldu. Sakinleştirmek için ten tene temas yapmaya çalışıyorum. Bazen işe yarıyor bazen yaramıyor.
Ay bizimki bir gün ben tekken oldu napcami şaşırdım kovaya su koyup içine bile.soktum sakinlesin sıcak suda diye yok 🥺çok zor oluyor insanın içi gidiyor

Ay vallahi benim en korktugum sey bu:( bugun aşı olunca bi katildi. Elim ayagma dolasiuo. Hemsire bana panik yapma, yatar pozsyondayken hemen yan çevir o nefes alir sen merak etme dedi. Ama bn cok korkuorum nefes alamaz diye😔

Ah benim oglum morarır sesi giterdi cok zor bisey 2 yaşına kadar devam etti sonra azaldı şuan yok artık aşı olurken hemşireler üfleyin derdi denemedim ama

Back