Devlet hastanesi ozel hastaneler sağlık ocaklari her yerde var genelde de ucretsizİlk defa duyuyorum gebe okulunu. Nedir nasıl bir şeydir, nerelerde bulunur ki? Araştırayım bir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devlet hastanesi ozel hastaneler sağlık ocaklari her yerde var genelde de ucretsizİlk defa duyuyorum gebe okulunu. Nedir nasıl bir şeydir, nerelerde bulunur ki? Araştırayım bir.
Olabilir güzel birsey oda araştırcam bakalım çevremde varmıBen de öyleyim canim ama gebe okuluna kayit yaptirdim bugün ilk olacak ins cok seye faydalı olacagini düşünüyorum. Size de tavsiye ederim
1500-2000 de gözükür dedi doktorum kişiden kişiyede değişiyo bence benim beta 900 deyken keseyi gördüBebıslerımmm bebek ne zaman gorunuyor yanı tahmını beta kaxtayken?
6. 7. Haftalarda görünüyor diyorlar.Bebıslerımmm bebek ne zaman gorunuyor yanı tahmını beta kaxtayken?
ben hep ağlıyorum :)))))))Kızlar sızdede sinirlilik durumı var mı ben katıl olacak gıbıyım:)))
Bende de ani sinir patlamaları oluyor. Bir anda içimden ejderha çıkıyor.Kızlar sızdede sinirlilik durumı var mı ben katıl olacak gıbıyım:)))
Bendede sınır cok fazla:))ben hep ağlıyorum :)))))))
Aynı durumdayız:)Bende de ani sinir patlamaları oluyor. Bir anda içimden ejderha çıkıyor.
Ben dün akşam bi ağladım bi güldüm bi sinirlendim tuhaf duygular icine girdim karmaşıkKızlar sızdede sinirlilik durumı var mı ben katıl olacak gıbıyım:)))
Sanırım beta artttıkca hormonlarda degısıyor:)Ben dün akşam bi ağladım bi güldüm bi sinirlendim tuhaf duygular icine girdim karmaşık
Yaaa. Canım hayırlı olsunn tahmını betan kactayken gordun ??Kızlar keseyi gördüm 10 gün sonra kalp atışı için gideceğiz şuan için herşey normal 5 haftalık görünüyor
Galiba ben betamı hiç bilmiyorum benden tekrarlamamı istemedi ben eşime dedim gidip sağlık ocagına verelim ama o doktor istemedi onun dedigine uyalım dedi zaten yarın ögleden sonra gidicem bakalım bebişi görebilirim inşallah benim 6+5 olcak yarınSanırım beta artttıkca hormonlarda degısıyor:)
Kesın gorursun kuzum sen:)Galiba ben betamı hiç bilmiyorum benden tekrarlamamı istemedi ben eşime dedim gidip sağlık ocagına verelim ama o doktor istemedi onun dedigine uyalım dedi zaten yarın ögleden sonra gidicem bakalım bebişi görebilirim inşallah benim 6+5 olcak yarın
Dün betam 5723 tü canımYaaa. Canım hayırlı olsunn tahmını betan kactayken gordun ??
Bana salı gunu gel dedı hesaplarımda 2bınlere ulasmıs oluyor acaba gorebılır mıyım?Dün betam 5723 tü canım
Inşallah canım görürüm sizede resmini atarımKesın gorursun kuzum sen:)
Insallah kuzumInşallah canım görürüm sizede resmini atarım