Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    112
Saol bacım 💙

Bana da su kadar cm demiyor Dr ama her muayenede “rahim ağzı uzunluğuna bakalım, hmmm iyi” şeklinde konuşuyor. Bize demeseler de bence her sefer bakıyorlar.:anne:

Detaylıdan çıkınca CD ve dosya verdiler kızım zamanında yaptıkları gibi. Ordan merak edip baktım cm ne. Bi de haziran topiginde bir iki şey okudum dün. Açıklığı olan ve rahim ağzı kısalığı teşhis edilen istirahat verilen.. ondan dolayı bi algıda seçicilik de oldu bende. Annelik manyaklık çünkü :KK47:
Hiç onu da demediler bana bak aklıma takıldı 🙊

Ayyy evet bende dün okudum o yüzden benimde hep aklımda valla doktora sorsam dicek ki bizden iyi mi biliyorsunuz bir şey olsa söyleriz 🫤🫤 kesinlikle öyle doktor bana Progestanı bırak dedi şimdi de ya bırakırsam bir şey olursa korkusu sardı içimi gerçekten delilik manyaklık artık ne denirse 😅😅

Bende 21+6 olarak aldık randevumu bugün hayırlı haberler duyarız inşallah 🤲🏻
İnşallah canım hayırlı haberlerle gelelim hepimiz de 🤲 🥰
Merhabalar kızlar nasılsınız?
Bende 2023 Ekim annesiyim inşallah 2025 temmuz annesi de olacağım🥰
Bugün 20+2deyiz.Cuma günü detaylı usgye gideceğiz.
Abisinden vakit buldukça iyiyiz gayet hareketli minik bir kuş 🫠Bu bebeğim de erkek seneye hunileri takacağım sanırım😀
Kilo almaya başladım bu ay i, iştahım da maşallahı var canım sürekli tatlı istiyor 🙈sizlerin gebeliği nasıl gidiyor bebişler nasıl?
Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın ❤️ şükür iyiyiz şimdilik bir sorun yok inşallah da hiç olmasın 🥰❤️ bende 2020 Kasım annesiyim bir kızım vardı iki oluyorlar benimde 🥰❤️ kizlarimla günleri kovalıyoruz minik kızımızı bekliyoruz 🥰
Kızlar Demir ve d vitamini takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz
Demir ferrum housmann fort, d vitamini de coledan d kullanıyorum canım..

21+2den bildiriyorum.

İçimde korkularla gittim ama detaylı güzel geçti çok şükür 🤲🏼 Sadaka vermeliyim :KK36:

Tüm ölçümler haftasıyla uyumlu.
Rahim ağzı uzunluğu iyi. Oturmuş şekilde duruyordu. Başı ta göğüs altıma dayanmıştı. :KK36: Birkaç da artistik poz yakaladı Dr. Renkli ultrasonda izlemek ayrı bi keyifli. Artık kilo da almaya başladıkları için görsel anlamda daha güzel resimler veriyolar :KK51:

Cumaya Dr a randevu almıştım detaylı dosyasını göstermek için. Ama şu an acaba iptal etsem mi diye düşünüyorum. Ama önümüzde şeker yüklemesi var. Bunun için hastaneden mi gün verecekler yoksa mhrs’den mi randevu alacağım, onu da öğrenmeli.

Ayrıca bugün itibariyle 4.1 kg almışım. Tehlikeli aylara giriş yapıyoruz :eek:
Ayy maşallah darısı hayırlı sağlıklı doğuma inşallah güzel geçmesine çok sevindim ladym ❤️ bende yarın gidiyorum inşallah bizde böyle güzel haberlerle geliriz amin 🙈

Kizlar kilo rekoru bende sanırım +7 ile devam ediyorum zaten uzun boylu ve zayiftim kilo almak istiyorken hamile kaldım o yüzden ben kilo almaya hayır demiyorum önüme ne gelirse yerim ahah 😂
Hala beni geçen olmadı +8 im🙈 hamilelik öncesi diyetteydim yoksunluğa girmişim şimdi bayır aşağı gidiyorum 🤣

Hala beni geçen olmadı +8 im🙈 hamilelik öncesi diyetteydim yoksunluğa girmişim şimdi bayır aşağı gidiyorum 🤣
Bacılar şu bi gerçek ki, hali hazırda vücut kitle endeksi düşük olan zayıf hamile kalan kadınlar, gebelikte daha fazla kilo almaya eğilimli. Allah’ın hikmeti ve merhameti bu; hem anneyi hem bebeği besleyebilmek için bu hazırlıklar. İhtiyaca yönelik kilo alıyoruz.

O yüzden misal; 80 kg hamile kalan ben için 22. haftada 4 kilo fazladır, ama 45 kilo hamile kalan için aynı haftada 7 kg çok değildir. Hoppa

Ama bu böyledir diye abur cubura, tatlıya, kızartmaya düşmeyelim. Bıldır yediğimiz hurmalar, sonra … :KK45:

Ben vücut kitle endeksime göre bakmıştım. En fazla 11 kg almam lazım. Ama hikayenin sonunu hep birlikte izleyeceğiz. :eek:

Eklentiler

• IMG_4692.webp
    IMG_4692.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_4693.webp
    IMG_4693.webp
    24 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:
Back