- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Yalnız canım açma çekti aman bende çokboğazım ya tövbeler olsun
Yapacak gücüm yok zatenKeske bende öyle olsam her gören asermeye başladın mı diyorsabahı bekle sonra sıcak sıcak ye
Yapacak gücüm yok zatenYarın hazırını bari kemiririm napıyım
Aynen canım akıntılı karışık su gibi geliyor vajinal alıyorum töbe ağızdan almam bana çok yan etkisi olmuştu daha önceden kullanırken,benim hatta kahve lekeylede karışık akıntım oluyor progestan sonrası ayağa kalkmaya korkuyorum kısacasıHeh evet iste tamda bu canim. Progestan sonrasi geliyor. Vajinal mi aliyosun sende? Hatta ilacli geliyor sendende oyle mi geliyor acaba vajinal aliyorsan. Agizdan alinca da cok yan etkisi oluyor
Benimde etmiyor midem aslında kuzum ama yöntemini buldum sıcak değil soğuk yiyebiliyorum. Bayat yaniBen de zar zor yapıyorum hazırını bi ara midem kabul etmiyor etsin hayatta uğraşmam eziyet valla
Ben mutfak konusunda tecrübesizimEnam sessiz buralar kızlar size konu acayim nerden geldi aklınıza derseniz şu oogacs işini bi türlü beceremedim günlerdir canim pofuduk poğaça çekiyordu yapım derim pofidik oldu ams bu seferde tuzlu oldu
Ilk evledigim yıl ise hemen başlamadım kardeşim bizde dedim kalk pazara gidelim gittik Her şeyi aldım fazla fazla dedim kardeşime oo bunlar bize bi ay yeter ben nerden bileyim pazar ürünü bi hafta kaldığınıdoldurdum dolaba güzelce bi hafta felan geçti derken yemek yapayim dedim bi attım elimi neyi aldıysam çürümüş bide yaz günü sıcak Her şeyi çöp e atmıştım çok üzülmüştüm bida ne yapacaksam ona göre az az aldım akıllandım
Yine birgün kardeşim bizde dedim pogacami açma mi hatırlamıyorum yine bişey yapım dedim açtım int 1/3 felan diye isaretler vardı tabi bem bunu oster bir bardak ister 3 bardak diye anladımdedim fazla fazla yapım ağsa konuyada vereyim doldurdum üç bardak suyu suyu yağı ama tuzu felan normal yazmışlar onlara göre az kaldı tuz unu koyuyorum kivam almıyor en son cagirdim kardeşimi dedim gel ben dur diyene kadar un koy heralde 5 kiloya yakın un koymusuzdur oldu 3 tepsi börek bide büyük büyük yaptım pogacalari fazla tepsi kaplamasin diye fırından bi çıkarttım pogacalar olmuş pide şişmişler yapışmışlar tatları kötü oldu annemi aradım oda anlattım o yarım dan biraz fazla demekmiş meğersem yaw ben nerden bileyim onlarida kenara bıraktım hayvancıklar yesin diye sizinde başınıza böyle kazalar geldimi yoksa benmi çok aptalım
Geçen somuştum ben uçağa binerken kapıdan geçtim tüh diye bir şey olmuyormuşBu kadına da yazdıklarına da yaptıklarına da bayılıyorum
Gecicek canim hepsini atlaticazAynen canım akıntılı karışık su gibi geliyor vajinal alıyorum töbe ağızdan almam bana çok yan etkisi olmuştu daha önceden kullanırken,benim hatta kahve lekeylede karışık akıntım oluyor progestan sonrası ayağa kalkmaya korkuyorum kısacası
Ben mutfak konusunda tecrübesizim
Yaptığım şeyler kuru fasulye, taze fasülye, çorbalar vs basit olanlar.
Onun dışında kek,börek,çörek yapamıyorum. Basit keki bile beceremiyorum3 kere denedim 3ünde de farklı problemlerle karşılaşınca bir daha yapmıyorum dedim ve yapmadım. Ama öğrenmem lazım
Aynen canımGeçen somuştum ben uçağa binerken kapıdan geçtim tüh diye bir şey olmuyormuş
Evet o program yüklü. Dediğiniz kişileri takibe alayım hemen. Teşekkür ederimNefis yemek tarifleri sitesini oneririm canim. Ordan cok zor olan yemekleri bile ilk denemede tutturuyorum. Su koymadan et kavurmayi falan bilmiyodum mesela hep ordan ogrendim. Ozellikle Elif Atalar, Canan Gunduz, Nyt mutfak gibi isimlerin tarifleri he bide Elizan vardı
Iyi idare etmiş seninki benim ki heralde bi ay felan idare ederdiyemek yapmayı az çok biliyordum evlenince iyice gelistirdim kendimi
Bende bakarken akşam evde hiç yemek yemezdim abur cubur tezi şeyler yerdim evlendikten sonra akşam yemeksiz duramaz oldum annem laf sokardı bana benim yemeklerini yemezdin diyeama bi adama yaramıyor adam 60 kilodan yukarı.cikmiyor anam
kızım olursa adını izmir koymayı düşünüyorum.ne kadar sevdiğimi anlatamam yani.tam iyi biriyle bunu konuşuyorsınAy ne güzel keşke benimde başlasaya yalan soyleyemicem çok narinim bu aralar normalde çok güçlü yapım vardır ama mesela çıkartıyorum ya o gün benden mutsuzu yok hayata küsüyorum resmen artık bitsin doya doya yemek istiyorm kilo vermek istemiyorum artık
Valla eşimin lafta kalmayacağını bilsem hiç düşünmeden gelirim istanbuldan çok sıkıldım çok seviyorum şehit olarak baya dışına çıktık ama direk terketmek te hiç fena fikir değil aslında
sabahları aç karnına haszeytinyağı içersen kabızlığa iyi gelir.ayrıca makata zeytinyağıda iyi geliyor,bendede var bu arada basur senelerce bazen oturupağladığımı biliyorum. bir şekilde idare ettim,ekmeğini tam buğday tüket,hergün suyunu düzenli iç ,günde bir kere bir öğününe çorbakoy .bende birde doğumdan oluşan çatlaktavar sen düşün artık.Benden kan geliyor nerdeyse iki günde bir felan bu hafta da bakayimda olmazsa haftaya gideyim korktum valla o yağı hiç duymadım onuda not alayım inşallah ise yararsaol kuzum
Valla bende anlamadım daha gençti doktor 40 bile yoktur tlf felan vermiyorlar verseler öğrencem ınstagramdan felan yazdım ama görmedi girmiyor galiba ustelemekte istemiyorum eşi yanlis anlar diye eşini bulsam ona giderim bikere gitmiştim oda iyiydi ama ismini hatırlamıyorum
yaparsın canım zamanla .önemli birşey değilBen mutfak konusunda tecrübesizim
Yaptığım şeyler kuru fasulye, taze fasülye, çorbalar vs basit olanlar.
Onun dışında kek,börek,çörek yapamıyorum. Basit keki bile beceremiyorum3 kere denedim 3ünde de farklı problemlerle karşılaşınca bir daha yapmıyorum dedim ve yapmadım. Ama öğrenmem lazım
Normal canım bende de oluyorArkadaşlar karnımda iğnelenme var ama böyle sağ tarafta sabit bir yerde oluyor. Bu normal midir? 11 haftalığım şu an.
Dogma buyume izmirliyim baska sehirde yapamam herhalde cok seviyorum sehrimikızım olursa adını izmir koymayı düşünüyorum.ne kadar sevdiğimi anlatamam yani.tam iyi biriyle bunu konuşuyorsınben izmire aşığım başka bir şehirede gitsem döner dolaşır buraya dönerim.yarım saatte denizdesin,insanlarıgayet insancıl,deniz kokusu burnunun ucunda.canın sıkıldı git bir karşıyakaya denizle dertleş.trafik istanbuldaki gibi değil burda.daha çok yazarım ama izmir anlatılmaz yaşanır.gelirsen muhakkak beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?