2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Heh evet iste tamda bu canim. Progestan sonrasi geliyor. Vajinal mi aliyosun sende? Hatta ilacli geliyor sendende oyle mi geliyor acaba vajinal aliyorsan. Agizdan alinca da cok yan etkisi oluyor
Aynen canım akıntılı karışık su gibi geliyor vajinal alıyorum töbe ağızdan almam bana çok yan etkisi olmuştu daha önceden kullanırken,benim hatta kahve lekeylede karışık akıntım oluyor progestan sonrası ayağa kalkmaya korkuyorum kısacası

Ben de zar zor yapıyorum hazırını bi ara midem kabul etmiyor etsin hayatta uğraşmam eziyet valla
Benimde etmiyor midem aslında kuzum ama yöntemini buldum sıcak değil soğuk yiyebiliyorum. Bayat yani
Evdeki ekmeği de bu şekilde bayat yiyorduk sonra köy ekmeği dedikleri bir ekmek varmış ekşi mayayla yapılmış ondan alıyoruz arada
Onu yiyebiliyorum

Bu kadına da yazdıklarına da yaptıklarına da bayılıyorum

Eklentiler

• CE3DE39C-F829-4793-880E-A4A1CF2B73DE.jpeg
    124,5 KB · Görüntüleme: 64
Ben mutfak konusunda tecrübesizim
Yaptığım şeyler kuru fasulye, taze fasülye, çorbalar vs basit olanlar.
Onun dışında kek,börek,çörek yapamıyorum. Basit keki bile beceremiyorum 3 kere denedim 3ünde de farklı problemlerle karşılaşınca bir daha yapmıyorum dedim ve yapmadım. Ama öğrenmem lazım

Gecicek canim hepsini atlaticaz Allah yavrularimizi kötü olan herseyden korusun

Nefis yemek tarifleri sitesini oneririm canim. Ordan cok zor olan yemekleri bile ilk denemede tutturuyorum. Su koymadan et kavurmayi falan bilmiyodum mesela hep ordan ogrendim. Ozellikle Elif Atalar, Canan Gunduz, Nyt mutfak gibi isimlerin tarifleri he bide Elizan vardı

Evet o program yüklü. Dediğiniz kişileri takibe alayım hemen. Teşekkür ederim

canım neden bu kadar önemli kardiyalog ne olmuştu? bişey hatırlıyorum ama senin miydi tam hatırlamıyorum?

Arkadaşlar karnımda iğnelenme var ama böyle sağ tarafta sabit bir yerde oluyor. Bu normal midir? 11 haftalığım şu an.

kızım olursa adını izmir koymayı düşünüyorum.ne kadar sevdiğimi anlatamam yani.tam iyi biriyle bunu konuşuyorsınben izmire aşığım başka bir şehirede gitsem döner dolaşır buraya dönerim.yarım saatte denizdesin,insanlarıgayet insancıl,deniz kokusu burnunun ucunda.canın sıkıldı git bir karşıyakaya denizle dertleş.trafik istanbuldaki gibi değil burda.daha çok yazarım ama izmir anlatılmaz yaşanır.gelirsen muhakkak beklerim

sabahları aç karnına haszeytinyağı içersen kabızlığa iyi gelir.ayrıca makata zeytinyağıda iyi geliyor,bendede var bu arada basur senelerce bazen oturupağladığımı biliyorum. bir şekilde idare ettim,ekmeğini tam buğday tüket,hergün suyunu düzenli iç ,günde bir kere bir öğününe çorbakoy .bende birde doğumdan oluşan çatlaktavar sen düşün artık.

yaparsın canım zamanla .önemli birşey değil

Dogma buyume izmirliyim baska sehirde yapamam herhalde cok seviyorum sehrimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…