2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim geç döllenme beş haftalık ama Dr 4 haftalık demişti.kizimda kalp atışını duyduktan ertesi gün aniden basladi.erken sanırım henüz

Aynı günlerde doğum yapıcaz sanırım sizinle. Baya heyecanlı bir bekleyiş içerisindeyiz. Bu arada arkadaşlar bende de bulantı yok. Hatta az önce yemeklerimi yaptım bitirdim ve tv önüne attım kendimi. Kalp atışını duyayım nasıl rahatlıycam. Bu arada aranızda doktorunu netleştirebilen yada araştırma aşamasında olan var mı acaba ???
Benim sezeryan olacağı için büyük ihtimal 10 gün kadar önce olacak doğumum aksilik olmazsa 🙏
Doktorum var ona devam edeceğim ama yarın başka bir doktor deneyeceğim anlaşırsam başka arayışa gerek kalmayacak 🤭
banada sarılın moral amaçlı 😂
Sarılalım😂
Azıcık birşeyler olsun hamile olduğumuzu anlayalım azıcık naz yapalım 😄😄
Yaa bencede 🤭

Iyi aksamlar kizlar bende yarin kan vericem asmde sonuçlar ertesi gün cikiyo ne sıkıcı dimi😐😐
Doktorundan internet üzerinden bakmak için birşey istesen.
Genelde aynı günün sonunda 4-5 gibi sonuçlar çıkmış oluyor. En azından fazladan beklemek zorunda kalmazsın canım

Yarin kan vericem kizlar. Pers gunu icin de doktordan randevu aldim. Bhcg 1500 cikarsa gelmemi soylediler. Kafama takilan bhcg 1500 ken sadece vajinal ultrasonla gorulebilir, degil mi? Hic istemiyorum vajinal ultrason ya, yaptirmak zorunda degilim di mi? 1 hafta daha bekleyelim karindan bakalim desem nasil olur? Siz ne yaptiniz kizlar sizce gerekli mi vajinal ultrason? Cok panikledim :KK43:
Bekle canim sabırla bekle

X