2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kizlar selam ben 10. Haftadayim hepimize saglikli bebisler diliyorum... Ortalama sizler de bu haftalardasiniz sanirim. Gogusleriniz ne durumda? Hep cok mu sis yoksa arada daha rahat oldgnuz oluyor mu?
Geçen hafta acısından duramadım kaşınıyordu aynı zamanda kocamandı, bu hafta acısı azaldı o kadar şiş olmasa da yine büyük yani hoşuma da gidiyor kocaman

Kizlar selam ben 10. Haftadayim hepimize saglikli bebisler diliyorum... Ortalama sizler de bu haftalardasiniz sanirim. Gogusleriniz ne durumda? Hep cok mu sis yoksa arada daha rahat oldgnuz oluyor mu?

Shrek'in eşeği hani beygir oluyor ve havaya giriyordu ya yaşasınnnn diye, aynen o kıvamdalar. Arada sızlamasa ve kaşınmasalar daha iyi olurdu.

Evet büyüklüğü hep var ayni sekilde demekmki normal... Teşekkür ederim kizlar insan her şeyi düşünür oluyo kafaya takiyo burda olmak guzel

Şükür canım sevindim

Çok sukur bıseyın yokmus canım.çok sevındım
çok şükür canım çok saol
ne mutlu :) Maşallah ona
sağol canım
6.haftada başladı benimde arada oluyor her zaman olmuyor boş öğürtü şeklinde genelde,normal ama kesilirse birden belli olmuyor bu bulantı işleri
ben haftaya yaptırcam canım sürekli her ay istemez heralde doktor dikkat ediyorum zaten sebzeleri sirkeli suda bekletiyorum et malesef dokunmayı bırak yiyemiyorum bile kedilerim var bir de dışkılarına dikkat ediyorum
Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz tatlı anneler sizce ne 12+0 bugünden ultason ense kalığı 1.4 çıktı
Erkek geçti içimdenmaşallah minnak kuzuya
Ben de 3 4 kere yaşadım canim. Korktum senin gibi ama cok şükür iyiydi hep bebeğim. Progestan kullaniyorum ben de panik olma olumlu düşün benim bebiş 1 haftada önden gidiyo gelişim olarak. Moral cok önemli
maşallah senin minnağaçok şükür canım Allah bağışlasın meleklerimizi bize
bende de var bu huysuzluk işi umarım hemen geçer,evet bende çok taktım kafama 99 depremini 5.katta yaşadığım için travmayı atlatamamışım 3gündür uyuyamıyorumaklım hep orada hatta eşim tv izleme artık dedi bu dönemlerin çok önemli diyor ama ben sürekli canlı yayın takip ediyorum enkazları
Çok şükür canımm

Geçen gün canım çok sucuk istedi yedim

Ben de uzun süre bundan dolayı yemiyorum. Zaten su halimle yeterince gazlıyım
bu gaz olayı beni bitirirbi rezillik olmadan atlatsam iyidirşişkinliğimde aşırı oluyor
Cok yorma kendini ayakta cok kalmamaya çalış. Dün ben tüm gün ayaktaydim tam buraya yazdim ya biraz önce şimdi bi gittim ki benim de lekelenmem olmus yine. Yormamaya çalış kendini
canım sende çok yorma sakın dikkat et ben arada mecbur ayaklanıyorum çocuklarda var,hemen uzan bugün progestanını aldın mı ben şimdi aldım uzanıyorum
herkes gazlıymış ya ben de utanıyordum rahatladım şimdi
Göğüslerimde ki acıma gebeliği öğrendiğimden beri var özellikle akşam olunca daha fazla acıyorlar bunun sebebi ne acabageceleri daha şiş bazen daha sönük hissediyorum bende

Bugün verdim kanı canım bakalım bi kaç gün sonra çıkar dediler bana bende erkek gibi hissettim ilk ama şimdi hiiç hissedemiyorum
50 alti olursa erkek ustu olursa kiz diyorlar betada onu merak ettim bakalim dogrulugu varmi

Kızlar benim mide bulantıma tuzlu çekirdek ve mısır iyi geldi belki size de iyi olur umut dünyası

Kızlar benim mide bulantıma tuzlu çekirdek ve mısır iyi geldi belki size de iyi olur umut dünyası
çekirdek bana da iyi geldi ya son bir kaç gündür tüketiyorum :) ama midem müthiş yanıyor .

Dun gece 4 gibi 3-4 damla pembe kanamam oldu ilk defa. Bugun bi tip merkezine gitmeyi dusunuyorum bi sknti var mi diye suan kanamam yok ama korkum beni mahvedecek

Burda yazmışlar ya canım süt en iyi çare ama sıcak süt olacak ve bal ekle rahatlatır inşallah
süt ürünleri tüketemiyorum normalde de ama bi denesemmi diyede düşünmeye başladım .

Allahin izniyle hic bisey olmaz canim

ben pişiriyorumda yiyorumds salatada yiyorum evimde.ette yedim sucuğuda kayınpederim yapıyor o sebeple onunda hijjenınden eminim onuda yiyorum çünkü canım istiyor et ve ekşi türü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…