2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
bu arada sadece bir fikir bulunsun diye söylüyorum bol çıtçıtlı badi alın uzun kol pek giyilmez tabi şehire göre.yazın cıbıl cıbıl bebekler

@adalinaayhan cnm benimde 9. Haftada kesildi bende merakdayim aslında çay falanda içmeye başladım icemiyodum kontrolumde ayin5inde ins herşey yolundadir
ben pişiriyorumda yiyorumds salatada yiyorum evimde.ette yedim sucuğuda kayınpederim yapıyor o sebeple onunda hijjenınden eminim onuda yiyorum çünkü canım istiyor et ve ekşi türü.

Yiyebilmek en güzeli afiyet olsun. Tez vakitte darısı başıma.

Evde yemek pişmiyor, kokusundan içim dışıma çıkıyor. Bazı şeylerden -yemediğim halde- tiksindim. Mesela aklıma bir yemek gelince, kokusu geliyor burnuma o sıradaki midemin tepkisine göre yiyebiliyorum. Geçen hafta canım sadece peynir yemek istiyordu, yedim de. Ama sonra tiksindim, gözüm görmesin istiyorum.

canım bendede toksoplazma var,ama iğrenmem yok bişey varki söylemicem su niyetine onu içiyorum.inşallah seninde tez vakitte geçer.

bu arada ilk haftalar benimde çok bulantı ve tiksinmem vardı,

Evet cnm aslında bu normal olması gereken yani
Yiyip icwbilmekde guzel
Insanın aklına takiliyo iste yoksa ne gelirse allahtan ona guvencim sonsuz
Inş de de yakin zamanda normale dönüp istediklerini yiyip icebilirsin cnm

ay neden söylemiyorsun ne o içecek
ben de toksoplazma testi yaptırdım bakalım birşey olursa direk irtibata geçeyim seninle
söylersem canın çeker günaha girerim diye demedimgeç geç .ilk zamanlar o içeceği hiç içemedim şimdi su niyetine valla

Evet cnm aslında bu normal olması gereken yani
Yiyip icwbilmekde guzel
Insanın aklına takiliyo iste yoksa ne gelirse allahtan ona guvencim sonsuz
Inş de de yakin zamanda normale dönüp istediklerini yiyip icebilirsin cnm

Evet doktorum da en güzel gebelik, kendini belli ettirmeyendir demişti. Kendi adıma, midem bulansa bir dert, bulanmasa aman bir sıkıntı mı var diye ayrı bir dert. Allahtan filler gibi değil gebelik süremiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…