Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar benim mama sandalyesi geldii istediğim gibi şimdilik tam boyu dayanıklılığı güvenliği malzemesi filan, henüz bir şey yedirmedim ama yediririm gün içinde. Sevdi bizimki ayak altlığı da alırım yakında
Kızlar benim mama sandalyesi geldii istediğim gibi şimdilik tam boyu dayanıklılığı güvenliği malzemesi filan, henüz bir şey yedirmedim ama yediririm gün içinde. Sevdi bizimki ayak altlığı da alırım yakında
Evet muadili diye aldık bunu doktora sorduk olabildiğince sade, açık ve düz renk bi sandalye alın demişti fiyat farkı çok fazla diye ikea almadım ya ne biliyim
Aa evet o modelleri biliyorum ama yorumlarda çok yazan olmuştı onu zaten, ekstra kemer alıyorlardı inşallah düşecek hareketler sergilemezler yine de shhdjs
Gündüzleri genelde 3 uyku yapıyor bugün mesela sabah 08.00'de uyandı sonra 11 gibi uyudu 12'de uyandı daha uyumadı normalde şu an uyuması lazım uykusu var belli ama uyumuyor