• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Selam kızlar günaydın. Gebelik öncesi toksoplazması negatif çıkan arkadaşlar testi doktorunuz tekrar ettirdiler mi aylık falan ben dikkat etmeye çalışıyorum dışarıda yemeyi sıfır hale getirdim evde bile yeşillik yemiyorum ah canım nasıl sucuk istiyor ama bu illet çiğ eti kestiğimiz tahtadan falan bile elimizle buşabiliyormuş 🤕

Günaydın. Kendi pişirdiğimi yiyemediğim için mecbur dışarıdan yiyorum. Yeşillik konusunda riske almak istemediğim için sadece kurumda salatadan yiyorum. Aşçılarımız o anlamda gerçekten hijyene önem veriyor.

Sucuk, vs kokusu bile tiksinmeme sebep oluyor. Halbuki çok da severdim.

Doktorum bana et vs dokunma, eldiven kullan demişti bu arada.

Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz tatlı anneler sizce ne 12+0 bugünden ultason ense kalığı 1.4 çıktı😊

Eklentiler

• 20200127_112615.jpg
    20200127_112615.jpg
    104,7 KB · Görüntüleme: 60
  • 20200127_112640.jpg
    20200127_112640.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 51
kızlar çok şükür bebeğim iyiymiş kalbi atıyormuş 😻sadece bu kadar bilgi alabildim doktor zaten çok kısa geçiyor herkesi,2-3 gün geri çıktı ama o cihaza güvenemiyorum ölçümlerde hep geri çıkıyor zaten 5şubatta kendi doktorumdayım,progestan ve vitaminler yazmış ama şimdilik progestanı alıcam,9+0 oldum bugün Martilikiz07 Martilikiz07 ve ilk kez lekelendim ama çok yoğun ve koyu kahveydi
Ben de 3 4 kere yaşadım canim. Korktum senin gibi ama cok şükür iyiydi hep bebeğim. Progestan kullaniyorum ben de panik olma olumlu düşün benim bebiş 1 haftada önden gidiyo gelişim olarak. Moral cok önemli 😊

Yok canım bugün gittik tekrar doktora kürtaj olacağım perşembe gününe randevu verdi kan sulandırıcı kullandığım için hemen yapmadılar. İlginiz için çok teşekkür ederim🙏
Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda saglıkla bır bebegın olsun ınsallah🧡

kızlar ben hamilelik depresyonu yaşıyor olabilirim.
Şu deprem mevzusunu çok takıyorum mesela.
genelde o kadar çok şeye takılıyorum ki kendimi ne işe ne gezmeye odaklayamıyorum.
Bu şekilde iyi bir anne olabileceğimi de düşünmüyorum.
yarın işten izin alıp arkadaşlarımla buluşucam, yıllık iznim var kullanmadım.
resmen volkan konağım. hatta nazım hikmetin şiiriymiş nazım hikmetim
çekilmez bir kadın oldum uykusuz aksi lanet :D

kızlar ben hamilelik depresyonu yaşıyor olabilirim.
Şu deprem mevzusunu çok takıyorum mesela.
genelde o kadar çok şeye takılıyorum ki kendimi ne işe ne gezmeye odaklayamıyorum.
Bu şekilde iyi bir anne olabileceğimi de düşünmüyorum.
yarın işten izin alıp arkadaşlarımla buluşucam, yıllık iznim var kullanmadım.
resmen volkan konağım. hatta nazım hikmetin şiiriymiş nazım hikmetim
çekilmez bir kadın oldum uykusuz aksi lanet :KK70:
O aksilik bende de var yanı en ufak bıseye sınırlenıyorum ama bebek ıcın stresten uzak kalman gerekıyor tum hormonlarımız degısıyor sanırım normal:)

bende çok mide yanması var normalde.
normalde ayda 2-3 kere talcid içiyordum.
e şimdi hamileyiz malum içemediğim için ya sade soda, maden suyu içiyorum, özellikle kuru fasulye-nohut benzeri şeyler yedikten sonra. ya da soğuk-ılık süt. Sütü de yarım bardak içmek lazım, çok içince o da mideyi bir allak bullak ediyor.
şu ana kadar çok aman aman sıkıntı çekmedim şükür.
Nohut yedim dün gazdan çatladım resmen .. daha da yemem

Yok canım bugün gittik tekrar doktora kürtaj olacağım perşembe gününe randevu verdi kan sulandırıcı kullandığım için hemen yapmadılar. İlginiz için çok teşekkür ederim🙏

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Moralini sağlam tut canım. Rabbim tekrarını nasip etsin en kısa zamanda. :KK200:

kızlar çok şükür bebeğim iyiymiş kalbi atıyormuş 😻sadece bu kadar bilgi alabildim doktor zaten çok kısa geçiyor herkesi,2-3 gün geri çıktı ama o cihaza güvenemiyorum ölçümlerde hep geri çıkıyor zaten 5şubatta kendi doktorumdayım,progestan ve vitaminler yazmış ama şimdilik progestanı alıcam,9+0 oldum bugün Martilikiz07 Martilikiz07 ve ilk kez lekelendim ama çok yoğun ve koyu kahveydi
Çok şükür canımm😍
Selam kızlar günaydın. Gebelik öncesi toksoplazması negatif çıkan arkadaşlar testi doktorunuz tekrar ettirdiler mi aylık falan ben dikkat etmeye çalışıyorum dışarıda yemeyi sıfır hale getirdim evde bile yeşillik yemiyorum ah canım nasıl sucuk istiyor ama bu illet çiğ eti kestiğimiz tahtadan falan bile elimizle buşabiliyormuş 🤕
Geçen gün canım çok sucuk istedi yedim 😔
Nohut yedim dün gazdan çatladım resmen .. daha da yemem
😂😂
Ben de uzun süre bundan dolayı yemiyorum. Zaten su halimle yeterince gazlıyım😂

Cok yorma kendini ayakta cok kalmamaya çalış. Dün ben tüm gün ayaktaydim tam buraya yazdim ya biraz önce şimdi bi gittim ki benim de lekelenmem olmus yine. Yormamaya çalış kendini

Kizlar selam ben 10. Haftadayim hepimize saglikli bebisler diliyorum... Ortalama sizler de bu haftalardasiniz sanirim. Gogusleriniz ne durumda? Hep cok mu sis yoksa arada daha rahat oldgnuz oluyor mu?

Kizlar selam ben 10. Haftadayim hepimize saglikli bebisler diliyorum... Ortalama sizler de bu haftalardasiniz sanirim. Gogusleriniz ne durumda? Hep cok mu sis yoksa arada daha rahat oldgnuz oluyor mu?
Canım benim göğüslerim sekizinci haftadan beri çok şişti. Resmen dokunamıyorum. Uyurken acıyor bazen üzerine yatıyorum bilmeden. Normal ama sanırım

Back