• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    118
Valla olabilir. Sadece o gün ağrım olduğunda doktor baktı bebiş kendini rahime doğru kapatmış dedi o yüzden orda baskı yapıyormuş. Eşim de bu kötü bi şey mi diye sordu. Yok dedi annesine sarılıyor 🥰

heheh 😀 canımsın pepsiciğimm 🥰 şaka maka kaç kilo oldun hahaha 😀😀

kuzucum diğer tüm testler temiz çıkmış ben hiç bir şey çıkacağını sanmıyorum. Önlünü ferah tut her şey yolunda 🥰
İnşallah canım benim inşallah çok sağol ❤️🤲
Kuzum içini ferah tutup iyi düşünmeye çalış inşallah geçecek bir sorun çıkmayacak🙏🏻
Bu arada eskişehirde misin? Bende eskişehirliyim sık sık gelip gidiyorum oğlumda doğumunu Tanser beye yapmıştım sen şu an hangi doktora takiplisin?
İnşallah canım benim inşallah iyi düşünmek için elimden geleni yapıyorum 🤲❤️ evet eskisehirdeyim çok sevindim bir Eskişehirli bulduğuma 😊 Tanser takipliyim bende. Kızımı da Tanserde dogurmustum. Benim yeğenim eşimin yeğenleri hep Tanserde doğdu ailecek Tanserciyiz 🤣😅 çok iyi bir doktor sağolsun ❤️ sen Kütahya'da misin
Bendedetaylıya girdim ama inanki oradaki ölçümlerin herzaman nokta atışı olduğuna inanmıyorum sonuçta herseyi cihaz ölçüyor sen iyi düşün aklına köyü şeyler getirme benim şekerden dolayı bütün drlar beni strese soktu ki şekerim çokta aşırı değil ama hiçbi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar şekeri olmayan birine şekerinmi var ki suyun fazla bebekte su sıkıntı var diyorlar kendini üzme boşuna 👍🏻🙏🏼
İnşallah canım benim ❤️ yani sabahtan beri kafam yerine gelmedi allak bullak. İnşallah en kısa zamanda temiz sonuçla gelirim. Sana da çok geçmiş olsun canım benim. Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza 🥰
İviiiit 🥰

Çok şükür. Kendin zayıfsın, bebeğin senin yerine de kilo alıyor masallah :nazar::emir_bebek:

E yaniiiiiiii!!!! :eek:
Benim de haziran son haftası. Amaaaa
“Alışmak, sevmekten daha zor geliyor… “:KK75:
Hiçbir yerlere gidemem. Gitmem :KK36:

Rabbim kolaylığını versin. 🤲🏼 Az kaldı. Eğer bugün zorlandıysan yarın tutmazsın.

Gece kalktım ben. Sahur hazırladım. Eşim tutmayacaksın niye kalktın, ben hallederim dedi. Niyetim var. Biliyor. Ki dr onun yanında tutamazsın dedi 😬 Günlerdir haftalardır görmediğim şekilde bi bulantı geldi bana :bicak:
Yattım olmadı. Camdan temiz hava olmadı. Sarardım betim benzim attı. Ennihayetinde epey kustum.🤢 Mide boşalınca öz suyuna kadar rahatladım. Uyudum. Dolayısıyla buyun oruçlu değilim. Ama yarın bi deneyeceğim.

Eşim, Allah sana tepside bi ikramda bulunuyor. Sen, lüzum yok. Almayacağım diyorsun. Kendine bu kadar mı güveniyorsun diyor. o_O

Gözün aydın bacım. :KK36:
Önemli bi durum olsaydı bulgu olarak da rapora işlerdi. Zaten ölçümler yazılı. İns bi sıkıntı da olmaz 🤲🏼

Bizde renkli 3 foto var. Diğerleriyle beraber basıp dosyayla verdi. Bundan sonra daha çok artistik pozları olur. :KK51:

Biraz daha kilo alıp yüz hatları belirginleşmeye başlasın. Size benzediğini göreceksin. 😊

Ah bacııııım! :KK74:

Ahahahhahha ! 😂

Belki doğal bi yağ sürebilirsin. Tatlı badem gibi. Hassasiyetini azaltabilir.

Almış halinle bile benden iki tane sen çıkıyor. :confused::KK70:

Hapşırma geleceğini anladığımda ayaktaysam dizlerimi kırıp karın kaslarımı sıkıyorum. Ne işe yarıyor, ise yarıyor mu, çok bilmiyorum ama yine de yapıyorum.

Ah güzel bacım. Bakan gözün güzelliği o. 💙

Fetal dna sonuçlarının güzel çıkması iyi bir veri. İns, o sıvı kaybolur, ins birkaç hafta sonra tamamen çıkmış olur bu konu hayatınızdan 🤲🏼

Sen onu bana bağla :işsiz:
Bi konuşayım :KK14:
İnşallah bacım benim inşallah.. 🤲❤️ dualar dualar dualar edip bekleyecegiz artık 🤲❤️
Çok teşekkür ederim canım, okudum ise de yaradı çok şükür ♡

Teşekkür ederim kızcelerim, vallahi güzel geçti. Çok stres yapmıştım gece uyumadan girdim ama hiç korktuğum gibi olmadı. Sunumdan daha kolay geçti hocalar beğendi, hamileyim diye mi bilmem hiç soru sormadılar hep övdüler 😀 darısı simdi uzmanlık sınavına o da haziranda. Dogurmazsam allah korusun gireceğim 😀 Tarantacığım evet bugün normalde kontrolüm vardı ama detayli degil o bi sonrakine herhalde, büyük Bi ameliyat çıkmış pazartesiye ertelediler maalesef göremedik bebisi. Kızım da nezle oldu çok giremedim, sizler nasılsınız?
Çok sevindim güzel geçmesine canım benim inşallah o günleri de göreceğiz uzmanlık sınavından da geçeceksin inşallah 🤲❤️🥰
Yaaa yerim ben onu 🥰 benim kızım gibi aşırı düşkün kardeşine şimdiden daha görmeden bu kadar sevgi dolu olmaları beni çok duygulandırıyor bizimde bir ayımız doldu hemen hemen görmedik diye sürekli hani kardeşimi görmedik nerde ne zaman gelecek sorularını soruyor gideceğiz diyorum yine ekran da göreceksin diyorum ❤️🥰
İçini ferah tut güzel haberler geleceksiz yine 🤲🏻❤️
Evet çok düşkün sürekli ne zaman gelecek diye soruyor. Maşallah kuzuma benim ya nasıl da seviyorlar kardeşlerini küçücük yüreklerinde kocaman seviyorlar ❤️🥰 inşallah canım benim inşallah.
Sagol teyzesi 🥰🫶🏻
Insallah gayirlisiyla kucagimiza aliriz hepimiz sağlıklı bir şekilde 🙏
Canım benim ❤️ İnşallah sağlıkla alacağız bebeklerimizi kucağımıza. Dua edip bekleyecegiz başka çaremiz yok ❤️ 🤲

canım benim üzülme bak M Madame butterfly mesajını okudum az önce onun bebişine de varmış kaybolmuş sonrasında aynı ölçümlerde mi onu bilmiyorum ama içini ferah tut sınırda sonuçta üstü değil biliyorum ne kadar hepimiz söylesek te anne yüreği işte hep akılda kalıyor takipli olacaksın zaten güzel haberlerle geleceksin eminim kötü bir durum olsaydı bunun için doktor da söylerdi bak plesantan bile sana moral oldu en azından doğum kanalının kurtarmış süreç için hala dikkat etmeye çalış Buda geçecek inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️
En güzeli bebişini gördün bütün herşeyi düzgün 🥰❤️
Dularım seninle canım benim sağlıkla alacaksın kucağına bebişini inşallah
Bu güzel mübarek ayda edilen dualarımız seninle olsun 🫶🏻
Benden fetal dna istedi doktor onda bişey çıkmayınca rahatladık zaten sonra da ultrasonla takip ettiler 1 ayda kapandı bazen doğumdan sonra da kaybolabiliyomuş ama bir şekilde düzeliyor üzülmeye gerek yok 🙏🏻

Benden fetal dna istedi doktor onda bişey çıkmayınca rahatladık zaten sonra da ultrasonla takip ettiler 1 ayda kapandı bazen doğumdan sonra da kaybolabiliyomuş ama bir şekilde düzeliyor üzülmeye gerek yok 🙏🏻
Çok şükür gözün aydın canım kapanmış en azından
Bak A acemianne92 ne güzel sana da moral olmuş olur Seninde düzelecektir inşallah 🤲🏻❤️

Olsun canım yaptırmışsın en azından fazla zaman girmeden
Benimde ilk iki gün çok ağrıdı ve baya şişmişti sağolsun Vaalbara Vaalbara soğuk kompleks uygulama demişti geçti hemen
Şişkinlik varsa dene istersen geçmiş olsun tekrardan 💐
Bana baş ağrısı ateş yaptı eşimde bi tık hasta gibi korkuyorum inş aşının etkisidir 🥹

Gerekli olan şeyler bunlar zaten bende iki tane hastane çıkışı alacağım ve kızımdan kalan baya zbınlar var (kollu kolsuz ) zıbın almayı düşünmüyorum allahtan hepside beyaz oğluşuma da giydiririm😂😂 bir iki tane de takım alt üst yeni doğan takımı alacağım yeterli sanırım zaten gittikçe eksik olanlar alınır buyudukçe ona göre alırız 🥰🥰
Ben şunu anlamadım kızlar neden 2 tane hastane çıkışı alıyorsunuz ben 1 tane aldım :)

Ben şunu anlamadım kızlar neden 2 tane hastane çıkışı alıyorsunuz ben 1 tane aldım :)
Bı sıkıntı olursa diye.. yedek, şöyle ben iki koymuştum mesela biri yedekti, serviste beş gün yatmak zorunda kaldım,eşim evden yeni getirdi kirlendi yetmedi, 24saatte çıkılır normalde ama ekstra durum olur kan alınır kan olur kusar süt olur çiş taşar kaka taşar hiç belli olmaz, beşlilerden alsan yeter

Bugun inanılmaz sırt ağrım var otursam olmuyor yatsam olmuyor yok yani hicbir sekilde geçmedi kızlar
Ayakta durup birşeylerle mı ugrastin yada eğilip doğruldum muu, ben aşamalı yemek yaptığım da acayip ağrıyor dikilmekten ya da koltuk altı şupur.ek için egilirsem çok ağrıyor 🤦🏻‍♀️

Çok teşekkür ederim canım, okudum ise de yaradı çok şükür ♡

Teşekkür ederim kızcelerim, vallahi güzel geçti. Çok stres yapmıştım gece uyumadan girdim ama hiç korktuğum gibi olmadı. Sunumdan daha kolay geçti hocalar beğendi, hamileyim diye mi bilmem hiç soru sormadılar hep övdüler 😀 darısı simdi uzmanlık sınavına o da haziranda. Dogurmazsam allah korusun gireceğim 😀 Tarantacığım evet bugün normalde kontrolüm vardı ama detayli degil o bi sonrakine herhalde, büyük Bi ameliyat çıkmış pazartesiye ertelediler maalesef göremedik bebisi. Kızım da nezle oldu çok giremedim, sizler nasılsınız?
Ohhh iyi çok sevindim stres geçti o zaman. Bi de detaylı stresi geçsin tamamdırrr 🥰
Kanama olmadığı sürece demekki bir sorun yok benim doktor doktorum da böyle diyor ama işte bizim gibiler yani daha önceden biraz korku yaşayanlar demek ki daha mı çok korkuyor artık bilmiyorum ama şu an iyiyiz inşallah inşallah da çok daha iyi olacağız merak etme her şey güzel olacak
çok şükürrr inşallah sağlıklıca kucaklarımıza da alalım 😍
benim de sağ tarafta var canım haftalardır neredeyse 3 hafta olacak. fark ettim ki özellikle yoğun hareket ettikten sonra ortaya çıkıyor. doktora sordum baktı o tarafa sorun yok dedi. korkma <3
tamamdır kuzucumm herkes yaşıyormuş zaten sağolsun kızlar da yazdılar bebiş sağlıklı olsun da önemli değil 🥰

Ayakta durup birşeylerle mı ugrastin yada eğilip doğruldum muu, ben aşamalı yemek yaptığım da acayip ağrıyor dikilmekten ya da koltuk altı şupur.ek için egilirsem çok ağrıyor 🤦🏻‍♀️
Ayyyy dün teravih namazına gittim hoca aşırı hızlı kıldırdı namazı hic aklıma gelmedi valla her yerim ondan ağrıyor demek ki :) bugün hep yattım yani öyle Bi iş yapmadım canım böyle herkeste aynı ağrılar olunca tamam diyorum dogru bi agrı :)

Bı sıkıntı olursa diye.. yedek, şöyle ben iki koymuştum mesela biri yedekti, serviste beş gün yatmak zorunda kaldım,eşim evden yeni getirdi kirlendi yetmedi, 24saatte çıkılır normalde ama ekstra durum olur kan alınır kan olur kusar süt olur çiş taşar kaka taşar hiç belli olmaz, beşlilerden alsan yeter
Tedbir amaçlı evet anladım canımmn

Bebişin kıyafetlere karar verdim:
2 tane hastane çıkışı (fermuarlı tulumlu olandan almaya dikkat edeceğim)
10 tane atlet kollu zıbın
5 tane yarım kollu zıbın
5 tane tayt
İlk 3 ay için yeter gibi geldi okuduklarımdan. Yetmezse evin altında e-bebek var takviye yaparım.
1 paket de 100lü sleepy bionatural 1 numara bez.

Benim bebek alışverişim böylece tamamlanacak muhtemelen. Kendime alacağım emzirme sütyeni, pijama vs, korseyi de Haziranda diyorum kilom falan belli olunca.
Bizde bebeğe 100 lu bı bez alacaktık indirimdeydi ama etrafimdakiler 100 lu alma hemen büyüyecek ve elinde kalacak dediği için 60 li falan alayım bari dedim bilemedim siz ne düşünüyorsunuz tecrübeli anneler

Back