2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Günaydın. Kendi pişirdiğimi yiyemediğim için mecbur dışarıdan yiyorum. Yeşillik konusunda riske almak istemediğim için sadece kurumda salatadan yiyorum. Aşçılarımız o anlamda gerçekten hijyene önem veriyor.

Sucuk, vs kokusu bile tiksinmeme sebep oluyor. Halbuki çok da severdim.

Doktorum bana et vs dokunma, eldiven kullan demişti bu arada.

Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz tatlı anneler sizce ne 12+0 bugünden ultason ense kalığı 1.4 çıktı

Eklentiler

• 20200127_112615.jpg
    104,7 KB · Görüntüleme: 60
  • 20200127_112640.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 51
Ben de 3 4 kere yaşadım canim. Korktum senin gibi ama cok şükür iyiydi hep bebeğim. Progestan kullaniyorum ben de panik olma olumlu düşün benim bebiş 1 haftada önden gidiyo gelişim olarak. Moral cok önemli

Yok canım bugün gittik tekrar doktora kürtaj olacağım perşembe gününe randevu verdi kan sulandırıcı kullandığım için hemen yapmadılar. İlginiz için çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda saglıkla bır bebegın olsun ınsallah

kızlar ben hamilelik depresyonu yaşıyor olabilirim.
Şu deprem mevzusunu çok takıyorum mesela.
genelde o kadar çok şeye takılıyorum ki kendimi ne işe ne gezmeye odaklayamıyorum.
Bu şekilde iyi bir anne olabileceğimi de düşünmüyorum.
yarın işten izin alıp arkadaşlarımla buluşucam, yıllık iznim var kullanmadım.
resmen volkan konağım. hatta nazım hikmetin şiiriymiş nazım hikmetim
çekilmez bir kadın oldum uykusuz aksi lanet

O aksilik bende de var yanı en ufak bıseye sınırlenıyorum ama bebek ıcın stresten uzak kalman gerekıyor tum hormonlarımız degısıyor sanırım normal:)

Nohut yedim dün gazdan çatladım resmen .. daha da yemem

Yok canım bugün gittik tekrar doktora kürtaj olacağım perşembe gününe randevu verdi kan sulandırıcı kullandığım için hemen yapmadılar. İlginiz için çok teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Moralini sağlam tut canım. Rabbim tekrarını nasip etsin en kısa zamanda.

Çok şükür canımm
Geçen gün canım çok sucuk istedi yedim
Nohut yedim dün gazdan çatladım resmen .. daha da yemem

Ben de uzun süre bundan dolayı yemiyorum. Zaten su halimle yeterince gazlıyım

Cok yorma kendini ayakta cok kalmamaya çalış. Dün ben tüm gün ayaktaydim tam buraya yazdim ya biraz önce şimdi bi gittim ki benim de lekelenmem olmus yine. Yormamaya çalış kendini

Kizlar selam ben 10. Haftadayim hepimize saglikli bebisler diliyorum... Ortalama sizler de bu haftalardasiniz sanirim. Gogusleriniz ne durumda? Hep cok mu sis yoksa arada daha rahat oldgnuz oluyor mu?

Kizlar selam ben 10. Haftadayim hepimize saglikli bebisler diliyorum... Ortalama sizler de bu haftalardasiniz sanirim. Gogusleriniz ne durumda? Hep cok mu sis yoksa arada daha rahat oldgnuz oluyor mu?
Canım benim göğüslerim sekizinci haftadan beri çok şişti. Resmen dokunamıyorum. Uyurken acıyor bazen üzerine yatıyorum bilmeden. Normal ama sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…