- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Kesın gıt canım guzel haberlernı beklıyorumBugun 11.haftaya girdik canim esimi bekliyorum gidicem yoksa bir daha gelir mi diye cok strese gircem biliyorum kendimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesın gıt canım guzel haberlernı beklıyorumBugun 11.haftaya girdik canim esimi bekliyorum gidicem yoksa bir daha gelir mi diye cok strese gircem biliyorum kendimi
@adalinaayhan cnm benimde 9. Haftada kesildi bende merakdayim aslında çay falanda içmeye başladım icemiyodum kontrolumde ayin5inde ins herşey yolundadir
ben pişiriyorumda yiyorumds salatada yiyorum evimde.ette yedim sucuğuda kayınpederim yapıyor o sebeple onunda hijjenınden eminim onuda yiyorum çünkü canım istiyor et ve ekşi türü.
canım bendede toksoplazma var,ama iğrenmem yok bişey varki söylemicem su niyetine onu içiyorum.inşallah seninde tez vakitte geçer.Yiyebilmek en güzeli afiyet olsun. Tez vakitte darısı başıma.
Evde yemek pişmiyor, kokusundan içim dışıma çıkıyor. Bazı şeylerden -yemediğim halde- tiksindim. Mesela aklıma bir yemek gelince, kokusu geliyor burnuma o sıradaki midemin tepkisine göre yiyebiliyorum. Geçen hafta canım sadece peynir yemek istiyordu, yedim de. Ama sonra tiksindim, gözüm görmesin istiyorum.
ay çok tatlı olcaklar ya kürdan bacaklar özgürtam öpmelik
bu arada ilk haftalar benimde çok bulantı ve tiksinmem vardı,Yiyebilmek en güzeli afiyet olsun. Tez vakitte darısı başıma.
Evde yemek pişmiyor, kokusundan içim dışıma çıkıyor. Bazı şeylerden -yemediğim halde- tiksindim. Mesela aklıma bir yemek gelince, kokusu geliyor burnuma o sıradaki midemin tepkisine göre yiyebiliyorum. Geçen hafta canım sadece peynir yemek istiyordu, yedim de. Ama sonra tiksindim, gözüm görmesin istiyorum.
evet ya çok tatlılar valla ağzım sulandıBen de sadece külotlu çorap giydirirsin ya o hallerine bayılıyorum.![]()
canım bendede toksoplazma var,ama iğrenmem yok bişey varki söylemicem su niyetine onu içiyorum.inşallah seninde tez vakitte geçer.
Evet cnm aslında bu normal olması gereken yaniYiyebilmek en güzeli afiyet olsun. Tez vakitte darısı başıma.
canım bendede toksoplazma var,ama iğrenmem yok bişey varki söylemicem su niyetine onu içiyorum.inşallah seninde tez vakitte geçer.
söylersem canın çeker günaha girerim diye demedimay neden söylemiyorsun ne o içecek
ben de toksoplazma testi yaptırdım bakalım birşey olursa direk irtibata geçeyim seninle
Ayy masallah 14. Hafta yaziyoay neden söylemiyorsun ne o içecek
ben de toksoplazma testi yaptırdım bakalım birşey olursa direk irtibata geçeyim seninle
bu arada ne zaman gideceksin doktora.ben şubatın 16sı gibi.bu arada şubatın 16sı doğum günümay neden söylemiyorsun ne o içecek
ve şubatta ehliyet sınavımda var dualarınıza talibim teorik sınavbu arada ne zaman gideceksin doktora.ben şubatın 16sı gibi.bu arada şubatın 16sı doğum günüm![]()
Evet cnm aslında bu normal olması gereken yani
Yiyip icwbilmekde guzel
Insanın aklına takiliyo iste yoksa ne gelirse allahtan ona guvencim sonsuz
Inş de de yakin zamanda normale dönüp istediklerini yiyip icebilirsin cnm
bu arada ilk haftalar benimde çok bulantı ve tiksinmem vardı,
Bende derdim tavik gibi hemen çıksa yumurtadanEvet doktorum da en güzel gebelik, kendini belli ettirmeyendir demişti. Kendi adıma, midem bulansa bir dert, bulanmasa aman bir sıkıntı mı var diye ayrı bir dert. Allahtan filler gibi değil gebelik süremiz.![]()
2 haftaya biter seninde benceBenim 6. hafta civarı başladı. Bulantı ve öğürme. Çıkarınca nispeten insan rahatlıyor ama böyle![]()