- 30 Aralık 2019
- 508
- 507
- 18
- 34
Allahın izniyle doktorun sana bebişin sapasağlam diyecek inşallah :)Günaydın kızlarcımhastanesindeyim bana kalsa erken geldim ama önümde 16262738 kişi var
dua edin bebem benimle olsun ben sizinle
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahın izniyle doktorun sana bebişin sapasağlam diyecek inşallah :)Günaydın kızlarcımhastanesindeyim bana kalsa erken geldim ama önümde 16262738 kişi var
![]()
Günaydın kızlarcımhastanesindeyim bana kalsa erken geldim ama önümde 16262738 kişi var
![]()
Kendimize nazar değdiriyoruzGünaydın hanımlar, haftasonu evdeydim. Sürekli istirahat modundaydım, elimi hiçbir işe sürmedim.
Oh ne güzel bulantılar da geçti derken bu sabah caddeye inmem ve insan seli içine karışmamla birlikte midem yine kaynamaya başladı.
Dün geceden itibaren belimde dehşet bir ağrı var. Ne oturabiliyorum, ne yatabiliyorum. Kasıklarıma vuruyor sancı. Baktım, boyu uzadığı için rahim genişliyorum. Kısmetse doğduğunda anası gibi kısa boylu olursa döveceğim. O sancıya bu kadar mı çıktın sen diye.![]()
Rabbim sabir versin cnmAllah razı olsun, sadece dua![]()
Günaydın hanımlar, haftasonu evdeydim. Sürekli istirahat modundaydım, elimi hiçbir işe sürmedim.
Oh ne güzel bulantılar da geçti derken bu sabah caddeye inmem ve insan seli içine karışmamla birlikte midem yine kaynamaya başladı.
Dün geceden itibaren belimde dehşet bir ağrı var. Ne oturabiliyorum, ne yatabiliyorum. Kasıklarıma vuruyor sancı. Baktım, boyu uzadığı için rahim genişliyorum. Kısmetse doğduğunda anası gibi kısa boylu olursa döveceğim. O sancıya bu kadar mı çıktın sen diye.![]()
bende çok mide yanması var normalde.
normalde ayda 2-3 kere talcid içiyordum.
e şimdi hamileyiz malum içemediğim için ya sade soda, maden suyu içiyorum, özellikle kuru fasulye-nohut benzeri şeyler yedikten sonra. ya da soğuk-ılık süt. Sütü de yarım bardak içmek lazım, çok içince o da mideyi bir allak bullak ediyor.
şu ana kadar çok aman aman sıkıntı çekmedim şükür.
Günaydınnn.... Ay hadi hayırlı haberler inşallah![]()
Canım korkma sorun yoktur kacıncı haftadasın sen?ılk defa mı leke oldu
Allahın izniyle doktorun sana bebişin sapasağlam diyecek inşallah :)
kızlar çok şükür bebeğim iyiymiş kalbi atıyormuşGünaydın canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle.![]()
Allah'a şükürler olsun, gözün aydın canım. Bol su içmeye çalış lütfen.kızlar çok şükür bebeğim iyiymiş kalbi atıyormuşsadece bu kadar bilgi alabildim doktor zaten çok kısa geçiyor herkesi,2-3 gün geri çıktı ama o cihaza güvenemiyorum ölçümlerde hep geri çıkıyor zaten 5şubatta kendi doktorumdayım,progestan ve vitaminler yazmış ama şimdilik progestanı alıcam,9+0 oldum bugün
Martilikiz07 ve ilk kez lekelendim ama çok yoğun ve koyu kahveydi
Canım gaviscon içebilirsin. Bana iki doktorum da içebileceğimi söyledi.bende çok mide yanması var normalde.
normalde ayda 2-3 kere talcid içiyordum.
e şimdi hamileyiz malum içemediğim için ya sade soda, maden suyu içiyorum, özellikle kuru fasulye-nohut benzeri şeyler yedikten sonra. ya da soğuk-ılık süt. Sütü de yarım bardak içmek lazım, çok içince o da mideyi bir allak bullak ediyor.
şu ana kadar çok aman aman sıkıntı çekmedim şükür.
Ayda yılda bir olurdu benim. Cuma günü mahvetti. Gebelikte nohut yemek önemliymiş. Demir ihtiyacını doğal yoldan karşılamak için kırmızı et, ıspanak, brokoli, yeşil mercimek, kara lahana ve nohut yemek gerekiyormuş. Bundan sonra kurumda yemem ama. Evde salatasını filan yapar yerim, kokmaz hem yaparken. Buzlukta hazır nohutum var.
Her gün değişik bir şey deneyimliyorum ben ya. Çeşit çeşit bilmediğim ağrılar, kramplar. Hayırlısıyla şu süreci atlatalım da, sabredeceğiz artık bebişler için.
kızlar çok şükür bebeğim iyiymiş kalbi atıyormuşsadece bu kadar bilgi alabildim doktor zaten çok kısa geçiyor herkesi,2-3 gün geri çıktı ama o cihaza güvenemiyorum ölçümlerde hep geri çıkıyor zaten 5şubatta kendi doktorumdayım,progestan ve vitaminler yazmış ama şimdilik progestanı alıcam,9+0 oldum bugün
Canım gaviscon içebilirsin. Bana iki doktorum da içebileceğimi söyledi.
Çok sukur bıseyın yokmus canım.çok sevındımkızlar çok şükür bebeğim iyiymiş kalbi atıyormuşsadece bu kadar bilgi alabildim doktor zaten çok kısa geçiyor herkesi,2-3 gün geri çıktı ama o cihaza güvenemiyorum ölçümlerde hep geri çıkıyor zaten 5şubatta kendi doktorumdayım,progestan ve vitaminler yazmış ama şimdilik progestanı alıcam,9+0 oldum bugün
ne mutlu :) Maşallah onakızlar çok şükür bebeğim iyiymiş kalbi atıyormuşsadece bu kadar bilgi alabildim doktor zaten çok kısa geçiyor herkesi,2-3 gün geri çıktı ama o cihaza güvenemiyorum ölçümlerde hep geri çıkıyor zaten 5şubatta kendi doktorumdayım,progestan ve vitaminler yazmış ama şimdilik progestanı alıcam,9+0 oldum bugün
su için yine serum takılıcam bugün canım ama içmeyede çalışıyorum,sağol canımAllah'a şükürler olsun, gözün aydın canım. Bol su içmeye çalış lütfen.![]()
Sağol canımya ben yiyorum şirkette dediğin gibi çok yararlıymış o nedenle napıyım illa yiyorum.
evet ağrı kramp oluyor, hala oluyor. artık çok normal dedikleri için üstüne düşmüyorum ben de.
gözün aydın canım. oh şükür yaaa
ya ilaç veriyorlar da, şu ara süt içince direk kesildiği için hiç gerek durmuyorum.
daha çok ufak, daha çok mide yanmaları olacak.
dayanılmaz boyuta gelince içilir.
Çok sukur bıseyın yokmus canım.çok sevındım![]()
Çok sağolun kızlarne mutlu :) Maşallah ona
Kızlar selam nasılsınız benim bulantılarım yaklaşık 5. haftada başladı 8. haftada ise inanılmaz çoğaldı. Şimdi ise 9+4 deyim. Hafta sonu için İstanbuldan Bursaya gittik nişan için ve enterasan bir şekilde kusman durdu. Ve ben kahvaltı sonrası içtiğim folic asidi gece yatmadan almaya başladım acaba birden durması normal mi ya da folic asidi gece almamlamı alakalı. Çünkü genelde 12. haftada azalıyor kusma ama ben 9. haftayı doldurunca durmaya başladı böyle bir durumla karşı karşı kalan var mı ?
Canım az önce yazdım ben de. Cuma'dan beri bulantım geçmişti diye. 2 günlük mola vermiş sadece. Dilerim seninki kalıcıdır, atlatmışsındır o süreci.
Bu arada ben de folik asiti akşam 9'da alıyorum.
[/QUOTE
İnşallah canım çünkü ben resmen bu süreçte her gün 2 ya da 3 kere kustum en son perşembe günü kusmam zirve yaptı fenalaştım bildiğin ertesi sabah ise daha toparlanmış uyandım hafta sonuda hiç kusmadım inşallah durmuştur :) Geri gelirse yazıcam , umarım seninki de azalır :)