Canım çok geçmiş olsun ama bence de bir doktora daha görünsen daha iyi değil mi? Çünkü gebelik haftan baya ilerlemiş bebek küçüldüyse bir belirti bir kanama bir sancı olmaz mıydı?
Gittiğim doktor başka bi doktor arkadaşını çağırdı o da baktı yok dedi tüp bebek olduğu için düşük önleyici iğne ve jel kullanıyordum o kanamayı önler ama bütün belirtilerim bi anda kayboldu göğüs sızılarım mide bulantım falan. Çok zor bi durum allah kimseye yaşatmasın
Bir kez nasip eden Rabbim, tekrarini da nasip eyler. Lutfen boyle dusunme. Cok uzuldum. Sen yerini, psikolojini hazir et ki cabucak gelsin doldursun boslugu.
Elimden gelen bir sey olursa lutfen cekinmeden soyle.
Gittiğim doktor başka bi doktor arkadaşını çağırdı o da baktı yok dedi tüp bebek olduğu için düşük önleyici iğne ve jel kullanıyordum o kanamayı önler ama bütün belirtilerim bi anda kayboldu göğüs sızılarım mide bulantım falan. Çok zor bi durum allah kimseye yaşatmasın
Anladım canımm, çok çok üzüldüm gerçekten. İnşallah en kısa zamanda tekrar nasip olur. Allahtan umut kesilmez sakın sen de umudunu kesme Ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Allah sabır versin
Bir kez nasip eden Rabbim, tekrarini da nasip eyler. Lutfen boyle dusunme. Cok uzuldum. Sen yerini, psikolojini hazir et ki cabucak gelsin doldursun boslugu.
Elimden gelen bir sey olursa lutfen cekinmeden soyle.
Evet öyleymişburada devlet hastanesine gözükücem,haftaya Filiz Hanıma randevum var zaten,inş güzel haberlerle gelirim ama karın ağrıma bel ağrısıda eşlik ediyor umudum kırıldı biraz
Evet öyleymişburada devlet hastanesine gözükücem,haftaya Filiz Hanıma randevum var zaten,inş güzel haberlerle gelirim ama karın ağrıma bel ağrısıda eşlik ediyor umudum kırıldı biraz
Allah en kısa sürede yerini doldursun inş, tüp bebek sonrası doğal yoldan hamile kalanları da çok duyuyoruz.. Umut hep var.. Benim arkadaşımın kız kardeşi 44 yaşında hamile kaldı, doğuma da az kaldı.. Lütfen moralini yüksek tutmaya çalış..
canım benim sırf bu grupta bile tüp bebekle kayıp yaşayan sonrasında hemen hamile kalan insanlar oldu diye hatırlıyorum, çok duydum. moralini yüksek tutmaya çalış. cidden çok üzüldüm yaa
Çok geçmiş olsun Lütfen böyle düşünmeyin. Bir kere olduysa bir daha olur inşallah. Allah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Elimizden gelen tek şey dua etmek
Ah kızlar içim yanıyor dün doktor kontrolümüz var ultransona baktığımızda kalp atışı yoktu üstelik bebekten küçülmüştü ne olduğunu anlamadık oysa iki hafta öncesinde herşey yolundaydı. Yarın kürtaj olacağım allahım size sağlıklı doğumlar, sağlıklı gebelikler nasip etsin
DDEROS1986
canım büyük geçmiş olsun. Rabbim inşallah tez vakitte tekrar nasip etsin.
Vardır bundada bir hayır. Belki bir sınavdır belki bir başka şeyin ön ayağı..
Belki böylesi daha hayırlı olmuştur. Hissettiklerini çok iyi anlıyorum ki kat be kat fazlasını yaşadığıma emin olabilirsin.
Her zaman pozitif düşün olumlu tarafından bak. 10 yıl dile kolay ama.
Umarım sağlıkla tekrar kavuşursun.
Bu arada buradan bir arkadasımın da tüp bebekle olan bebeğinin 14. Haftasında kalbi durmuştu. kürtajdan 4-5 ay sonra tekrar hamile kaldı ve doğum yaptı bile. İçindeki o anne olacağına dair inancın sönmesin.
İyi dileklerin içinde kendi adıma teşekkür ediyorum.
Maşallah kiloluymuş da genelde diyorlar bebeği mi kendini mi besledi diye hurafe hepsi bunların ya :-/ olsun çok şükür doğmuş ya bebek :) bebek nasıl isterse öyle doğuyor arkadaşlarım da pilates yaptı normal doğum olsun diye sezeryan oldular sağlıklı olsun mühim değil gerisi:) anne moduna girmişim ben de ya