2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Olmaz canım niye olsun.
İlk gebeliğimde benimde 7-10 günlük bi ilaç almam lazımdı bu haftalarda bitmişti bende 13 TL’ye folik asit almıştım onu içmiştim diğerine 60 tl vermek içime sinmediği için

Ben gidiyorum canım. Hamilelikten 1,5 ay önce başlamıştım haberim olmadanNe yiyip ne içmem gerektiğini biliyorum iyi oluyor bir de kilo kontrolü için. Benim hiç mide bulantım, kusmam falan da olmadı ondan her istediğimi yersem çok kilo alırım ben

Kilonuz da haftamiz da aynı sizinle ben de mide bulantısı hiç yok hatta iştah artışı var bu yüzden korkuyorum ilk gebeliğim

Ben 3-4 kere kusmustum bu zamana kadar ama bu iki gundur cok fenayim kilo durumum dengesiz olur benim 1-2 ay daha. Yiyebiliyorum biseyler ama bakalım kusma nasil ilerliyecek
Sizin bitti mi kusmalariniz kizlar?

Bide baska bi sorum daha olucakti malum son zamanlar yaza geliyor tatil zamani. Tatile gitmeyi dusunuyor musunuz? Bayagida karnimiz burnumuzda olacak ama gidilir mi gidilmez mi bi fikrim yok

Ben 6haftaliktan beri kusuyorum 11+3teyim devam ediyor hala azalma da yok . Doğum Ağustos başı olacak nasipse tatil bölgelerine uzak yaşıyoruz bu sene gidemeyiz biryere zaten agustosta doğum yapan tanidiklarimin son ayları zor geçti sıcaktan benimde bu doğumda kiloluyum maalesef sıcak rahatsız eder muhtemelen

Kızlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın,moralim çok bozuk,koyu kıvamlı kahverengi akıntı gelmiş,az değil hemdekayınvalidemden yürüme geldim eve yolda anladım ama normal beyaz akıntı sandım ama değilmiş,nedir acaba sebebi

Ben ilkinde 22 kilo almıştım ama o zaman 61 kiloydum şimdi ne yapıcam bilmiyorum

Kilonuz da haftamiz da aynı sizinle☺ ben de mide bulantısı hiç yok hatta iştah artışı var bu yüzden korkuyorum ilk gebeliğim
Alınan kilolar geri veriliyor ben bebegim 5 aylık olduğunda 22 kiloyu vermiştim ama hemen kilo alıyorum yapım öyle

Geçmiş olsun çok yürüdüyseniz ondan olmuş olabilir ama doktorunuza sormanız daha iyi olur belki görmek isteyebilir

Yakın yerlere kaçamak yaparız biz günübirlik gibi ya da haftasonunu değerlendirme amaçlı.
O şekilde uzak biryere gitmeyi gözüm kesmez benim
Zaten ilk doğumum başka şehirde yapayalnız oldu bir travma daha geçiremem

Geçmiş olsun canım doktoruna danış ama kahverengi lekeden korkma bak benimde dahil çoğumuzun aktif Kanaması oldu ama şükür herkesin bebişi iyi.
Birde o ilk riskli kısmı atlattık sayılır Ama doktoruna bildirmeyi ihmal etme.

Geçmiş olsun çok yürüdüyseniz ondan olmuş olabilir ama doktorunuza sormanız daha iyi olur belki görmek isteyebilir
evet yürüdüm biraz çok korktum gerçekten şu an yatıyorum kalkmaya korkuyorum eşimde yok buralarda,yarın sabah devletteki doktora giderim,randevuma çok vardı kendi gittiğim doktora
Çok koyu ve kıvamlıydı diğer hamileliklerimde olmamıştı böyle bişey offfbaşımda şiddetli ağrıyor,ya bir de kist var bende onun etkisi olur mu ki neyse yarın sabaha kadar beklicem mecbur

Ben gidiyorumm Kilo fazlam varken hamile kalmadım ama ilk üç ay fazla kilo alınca gözüm korktu. Bence insana yol gösteriyor. Ama hamileyken iradeli olmak çok zormuş ki hayatım boyunca dikkat ettim yediklerime. Zaten sıkı bir diyet veremiyor yasak da yok diyor sadece porsiyon kontrolü çok çok önemli.
Ben güdebileceğimizi düşünmüyorum. Yani max. haziran da gidebiliriz o zamanda okul var neyseki Karadeniz de olsa deniz kenarında oturuyorum yazlık bir yer en azından ama ekim sonu havalar bu sene olduğu gibi olursa bebişle gitmek istiyorum.
Korkma canım kahverengi olduğuna göre korkulacak birşey yoktur ama doktorunu ara yine de.

Doktoruma mesaj yazdım bakalım ne der,kırmızı değildi ama çok fazlaydı miktarı

Ah kızlar içim yanıyor dün doktor kontrolümüz var ultransona baktığımızda kalp atışı yoktu üstelik bebekten küçülmüştü ne olduğunu anlamadık oysa iki hafta öncesinde herşey yolundaydı. Yarın kürtaj olacağım allahım size sağlıklı doğumlar, sağlıklı gebelikler nasip etsin

Çok sağolun kızlar,progestan alsam mı ki eczaneden kafama göre,çok telaş yaptım migrenimde tuttu galiba
Canim gecmis olsun, sakinligini koru lutfen. Bol su ic ve icin rahatlayacaksa bir kdin dogum hastanesinin aciline git canim. İnsallah bebisin seninle kalacak.

Gecmis olsun, baska doktor gordu mu?

4 gün sonra randevumuz var 12+2 olacağız. Şu haftalara gelince cinsiyet merakı tavan yapıyor bende öğrenince Eşime süpriz yapsam mı güzel bir anı kalsa mı diye düşünüyorum ama karar veremedim. Ben öğrenmeden duramayacağıma eminim ama
Aklınızda var mı böyle güzel bir süpriz şekli ya da şunu yaparım bunu yaparım diyen? Fikir verebilecek??

Canim gecmis olsun, sakinligini koru lutfen. Bol su ic ve icin rahatlayacaksa bir kdin dogum hastanesinin aciline git canim. İnsallah bebisin seninle kalacak.
Su içemediğim için mi oldu acaba,nasip artık sabahı beklicem zaten sağlıklıysa bişey olmaz değilse elden bişey gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…