• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    118
Yaaaa olur mu oylee sey 😢 grubun 3 tane her derde kosani var sen lady peacock lady peacock ve tabii ki son zamanlarin gozdesi Vaalbara Vaalbara 😍 tabii tek tek saymaya kalksam A acemianne92 essanli essanli ve Umutvari Umutvari 🤩 veee ismine asina oldugum ama suan hatirlayamadigim niceleri. Biz hepimiz birbirimizi tamamliyoruz burda 🥰
Valla kızlar gerçekten iyiki varsınız benim gibi acemi anneye burası iyi geldi ve tecbrübeli annelerinde olması muazzam lüks valla Allah hepinizden razı olsun 😍

Fetal dna testi yaptırdınız mı? benim bebeğimde de iki tarafında da çıkmıştı sonradan kayboldu korkmayın
Bir sürü alinti yapmışım hakkınızı helal edin kızlar ancak bakabildim. Evet yaptırdım temiz çıkmıştı. Fetal, ikili hatta üçlü hepsini de yaptırdım hepsi de temiz çıktı. Mesajınız bana biraz Umut oldu inşallah kaybolur benim bebeğiminki de. Yakın takip edecekler.
Çok dikkat et canım bol bol dua edelim Allahın izniyle hicbirsey olmaz sorun olmadan doğar yavrun inş. Endişeni çok iyi anlıyorum Rabbime sığınacagız şu güzel günlerin hürmetine ve stres lütfen üzülme olumlu şeylerden bahset güzel şeyleri çağır güzel şeyleri dile getir ki sonuc en güzeli olsun annesi bebişinde etkilenir
Allah razı olsun canım amin inşallah. Endiselenmemek elde değil hele ki ailede varken insanın direk aklına en kötüsü geliyor ne yazık ki. İnşallah güzelce alacağım kucağıma inanıyorum. Geçecek bu günler yavrum sağlıklı olacak inşallah.
Güzel haberlerine sevindim canım inşallah daha da güzel haberler alırsın kalbini ferah tut ve stres yapma ❤️
Amin inşallah canım hepimiz güzel haberler alalım inşallah teşekkür ederim ❤️
canım benim üzülme bak @Madame butterfly mesajını okudum az önce onun bebişine de varmış kaybolmuş sonrasında aynı ölçümlerde mi onu bilmiyorum ama içini ferah tut sınırda sonuçta üstü değil biliyorum ne kadar hepimiz söylesek te anne yüreği işte hep akılda kalıyor takipli olacaksın zaten güzel haberlerle geleceksin eminim kötü bir durum olsaydı bunun için doktor da söylerdi bak plesantan bile sana moral oldu en azından doğum kanalının kurtarmış süreç için hala dikkat etmeye çalış Buda geçecek inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️
En güzeli bebişini gördün bütün herşeyi düzgün 🥰❤️
Dularım seninle canım benim sağlıkla alacaksın kucağına bebişini inşallah
Bu güzel mübarek ayda edilen dualarımız seninle olsun 🫶🏻
İnşallah canım benim inşallah sınırı gecmeyecek. Dikkat etmek için elimden geleni yapıyorum daha da yapacağım. Çok şükür onu gormek güzeldi kızım da gördü ilk defa çok mutlu oldu sabahtan beri anne bebek kardeşim ne güzeldi dimi diyor 🥰😍 yine gideriz annecim görmeye götürürüm ben seni bundan sonra diyorum seviniyor. ❤️🥰 İnşallah hepimiz sağlıkla alacağız kucağımıza evlatlarımızı ❤️🤲
Her sabah iki elim kolum uyuşuk uyanıyorum fazla ayağımın üzerine oturduysam hemen uyusuyo fazla dediğim 15 dk en fazla bende bu sabah topige yazacaktım sizin yazınızı görünce yalnız değilmişim dedim sanırım normal vitamin eksikliğine bağlı diye düşünüyorum

Hiç canını sıkma sınırda demiş bak zamanla kaybolacak Allah'ın izniyle hem bir problem olacak olsa çocuğun farklı bı problemi daha çıkardı demekki herşeyi yerinde sapasağlam bı bebiş oda zamanla kaybolup gidicek annesi böyle mübarek günlerde dualarım seninle sapasağlam al kucağına inşallah ❤️
İnşallah kuzum çok şükür her şey temiz inşallah o da temiz çıkar bundan sonra da rahatlarım. Amin inşallah kuzum. ❤️🤲
O kadar aynı şeyleri hissediyoruz ki..
Gidip yaptırana kadar ya şurasında bi şey var derse, ya burda böyle bi şey var derse.. bugün git su gün gel derse.. saniyede bin tane senaryo yazdım, kurdum, oynadım..😓
Beyin en kötüsünü düşünmeye meyilli. İns iki gün sonra güzel haberlerle geleceksin 💐

Yani genel bi şey mi sinir sıkışması gibi.. yoksa hamilelikle mi bağlantılı mı dediler ? 🤔
Ödem var mı ?

Güzel haberlerle gel ins :KK51:

Rabbim, şu mübarek günlerin hürmetine iyi haberlerle gönlünü ferahlatsın bacım. 🤲🏼

Bazen okuyorum. Detaylıda kalbinde delik görüldü. Sonra zamanla kapandı.. Beyninde su varmış. Takibinde azalmış.. o kadar çok parametre var ki. Diğer unsurlar hep güzel ve normal çıkmış çok şükür. Plasentadan endişe ediyordun bak onda iyileşme var. Yukarı çıkıyor.

Orası bi kapalı kutu. Allah herşeye vakıf. Herşeye kudreti yeter. 🤲🏼 Dua edelim. Sen de bol sadaka ver. Az sadaka çok belayı def eder der annem. Rabbim korktuklarından emin eylesin. 💙🤲🏼
Aynen canım ladyim sadaka aklımda. Bol sadaka verip bol bol dua edeceğim. İnşallah geçecek sağlıkla gelecek kalbimin en derin kosesiyle inanmak istiyorum. Çok şükür diğer değerler hep normal çıktı. Bir o sınırda çıktı. Doktorum bile hemen pazartesi gel dedi. Sen gönlümü ferahlatiyorsun yazdıkların iyi geliyor. Lütfen elinden geldiğince yaz buraya hepimize merhem oluyorsun bildiklerinle. Allah razı olsun 🤲❤️
Hersey yolundaymis cok sukur 🙏 Dualariyla iyi dilekleriyle destek olan herkese cok tesekkur ederim🌸🌸 hepiniiiz iyi ki varsiniz guzel anneler 🌸🌸 440 gr olmus tosuncuk yumuk yumuk elleriyle hep yuzunu kapatti sagolsun guzel fotiii alamadik 😍 Doktorumun demesine gore artik keyifle gecirebilcegim gunlerdeymisim birturlu nasip olmadi ama 😂 20 gun sonra seker yuklemesi ve rutin takip icin cagrildim bakalim artik boyle boyle bitirecegiz bu gunleri 😍
Cokkkk sevindim canım benim çok mutlu oldum güzel haberlerle gelmene maşallah tosuncuga ❤️🥰
Yaa bide mesanem cok yakindaymis azcik minyon bir yapidayim zaten ona mi bagli bilmiyorumda bebek poposuyla baski yaptigi anda bir bardak suya wcye gitmen gerekebilir hic endiselenme hatta bazen kacirabilirsin bile dedi 😂😂 insallah o kadar vahimlesmez durum🙈🙈😂

Bu arada A acemianne92 icini ferah tut 🙏 Endisen cok normal ama o bebek saglikla gelecek bak gor ❤️
Biz temmuz anneleri olarak cogumuz detayliyi guzel atlattik darisi arkamizdan gelecek olanlara 🙏
Birde benim dogum haziranin 15 i itibariyle olurmus ama ben burdayim gitmeyecegim oralaraa😂😂
İnşallah canım benim. İnşallah herkes güzel haberlerle gelsin buraya. Seni bir yere göndermeyiz bizdensin. 😊🥰❤️ Bu arada hiç belli olmaz bazılarımiz Haziran annesi olabiliriz bebislerin keyfine bağlı 😅🥰
Hanımlar 20+6 dan Herkese merhaba biz de az önce detaylı'dan çıktık Çok şükür her şey normal gözüküyor dedi doktor bize öyle çok bir şey anlatmadı kalp gayet iyi gözüküyor dedi ense kalınlığı 5 mm normal dedi, burun kemiği 7 mm.
430 gr

Sağ böbreği 3.4 milim çıktı sınırımız 4 dedi 4'ün altında O yüzden kötü diyemem dedi diğer böbrek büyüklüğü için bir şey yazmamış, ölçüsünü yazmamış yani rapora söylemedi de bana Ama korkulacak bir şey yok dedi yoksa neden belirtti onu da anlamadım içime şüphe düştü rapora da kalın harflerle yazmış ölçüsünü.

Eline ayagina bakti hersey normal dedi cok şükür sabah kahve yarim ictim çikolata da yarısını yiyebildim pek kıpırdamadı. Poz alamadik fazla zaten gece rüyamda doktor renkli çıktı vermedi bana diye agliyordum sabah da cikti veremiyoruz diyince kaldım öylece ama ağlamadim tabi 😂😂
15 20 dk belki sürmüştür cok fazla kalmadık içeride.

Bu da benim yakışıklı oğluşum 💙💙💙💙💙 ne bana ne babasına benzetemedik. kuzenimin çocuğu var 4 yasinda onun kopyası resmen 🤣
Başka poz verirse bakabilirmiyiz dedim ama göstermedi doktor dönmüyor dedi tek renkli gördüğümüz an bu oldu :)
Maşallah çok tatlı sağlıkla gelsin küçük yakışıklı. Çok çokkk sevindim güzel haberlerle gelmene inşallah sağlıkla da alacaksın kucağına canımmm 🥰
Benim de sürekli aynı yer değil de ara ara değişiyor devamlı. Arada o bahsettiğin kısım da ağrıyor o. Muhtemelen rahim genişlediği için oluyor sanırım 🥰

Kuzucum sen fetal dna ya da ikili üçlü test yaptırmış mıydın ? Ense kalınlığı burun kemiği falan nasıl çıktı ? Rabbimin izniyle hiç bir şey olmaz merak etme biz hepimiz burda hamiş duacılarınız 🥰 stres olma yeter ki. Hem bak plesentada rahim ağzından çekilmeye başlamış demek ki çıkacak zamanla yukarı. Doktorum 29. Haftaya kadar hareketli demişti o zamana kadar bazen bir haftada bile çıktığı oluyormuş dert etme o yüzden 😍

Ay evet kanama lekelenme falan yok çok çok şükür 🥰 ben de günde bir magnezyum kullanıyordum sırtım falan çok ağrıdığı için doktor 2 ye çıkart dedi öyle yapacağım 🥰

aynen aynen ne zaman yatarken hapşıracak olcam hemen ayağa kalkıyorum hahaha 😀😀😀
Evet kuzum fetal, ikili, üçlü hepsini yaptırdım hepsi de temiz çıktı. Doktor da sordu fetali temiz çıktı dedim oh iyi iyi dedi. İnşallah canım inşallah güzel sonuclarla geliriz hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza 🤲 ❤️ Allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin uzun oldu❤️

Merhaba 🍀

Hepimize sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum 🧿

ANNE ADI
🌸
YAŞŞEHİR/ÜLKEKAÇINCI ÇOCUKBAŞLANGIÇ KİLOSATKESEKALP ATIŞI ﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩTAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYET 🩷💙TAHMİNİ DOĞUM TARİHİDOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ❤️
Y YagmurrTanem 37İstanbul2.5920 Eylül66+6💙5 Temmuz
lady peacock lady peacock 39İstanbul2.30 Eylül5+36+3💙7 Temmuz
@Eldorin35İzmir2.7223 Ekim8+08+01 Ağustos
hayatbeninedenyoruyosun hayatbeninedenyoruyosun 261.7029 Eylül56+1Erkek💙13 Temmuz
Taranta Taranta 34Manisa1.674 Ekim5+16+4Erkek11 Temmuz
@birmucizeistiyorum33İstanbul2.11 EkimKız ve Erkek (İkiz)17 Temmuz
@Umutdolu190335İstanbul18 Ekim
@ozzge132Almanya1.657 Ekim4+46+414 Temmuz
@beyons371.6814 Ekim6+4Erkek23 Temmuz
@YAZ YAZ331.12 Ekim5+322 Temmuz
@muallime535335Artvin2.1 Ekim5+36+1Erkek8 Temmuz
@Artemis58033Sivas3.7622 EkimErkek30 Temmuz
@sirinemm126İzmir2.6011 Ekim5+26+518 Temmuz
@gul162033Diyarbakır3.63Erkek4 Temmuz
@PenceredekiKiz32Ankara1.553 Ekim6+06+0Erkek💙10 Temmuz
@ogretmenkls26İstanbul1.6913 Ekim5+36+5Erkek20 Temmuz
@Huri9232Kocaeli1.6124 Ekim4+026 Temmuz
@dafdt42İstanbul3.23 Ekim4+4Kız30 Temmuz
ozmut ozmut 34İstanbul1.6026 Eylül4+46+0Erkek💙3 Temmuz
@RosaLx41İstanbul1.5210 Ekim6+117 Temmuz
@Nurella4226Konya1.658 Ekim5+4Erkek15 Temmuz
@Elo1629Bursa3.8026 EkimErkek2 Ağustos
A acemianne92 32Eskişehir2.545 Ekim7+67+612 Temmuz
@hanfendi2531İstanbul3.805 Ekim11 Temmuz
tilyam tilyam 30Gaziantep2.7224 Ekim30 Temmuz
@sondanbironceki36Ankara1.28 Eylül5+36+3💙5 Temmuz
@lavienroselove29İstanbul2.12 Ekim5+219-25 Temmuz
@Haticcee31Bursa2.9022 EkimErkek29 Temmuz
@24eylul261.4016 Ekim4+66+4Erkek💙23 Temmuz
@dloss34Muğla/İstanbul1.10324 Eylül6+17+31 Temmuz
@birkizannesi031032Ankara1.6408 Ekim5+014 Temmuz
F Flyflyars 373.9 Ekim6+06+615 Temmuz
pepsi pepsi 34İstanbul1.39.229 Eylül4+56+1💙6 Temmuz
@hati hati281.593 Ekim5+36+0Erkek10 Temmuz
@Reed Flowers29İstanbul1.5023 Ekim5+030 Temmuz
Umutvari Umutvari 32Ankara1.4624 Ekim5+15+6Kız2 Ağustos
@badamgul31576 Ekim5+26+012 Temmuz
@Sootica9034Katar2.18 Ekim6+6
@ozgesel301.829 Ekim5+17+0Kız16 Temmuz
@bilge4848291.7211 Ekim6+16+123 Temmuz
@Yosun gozlu35Yunanistan2.8525 Eylül5+07+0Erkek1-7 Temmuz
@aryakusum25İstanbul2.6930 Eylül4+37+4💙
@Sifonella35İstanbul3.1 Ekim5+27+3
@Minelsu6626825+3
@dlrss28İngiltere1.6317 Ekim6+06+021 Temmuz
@mercanAyda22Diyarbakır1.7420 Eylül5+36+4Erkek30 Haziran-2 Temmuz
@elif_19726Kocaeli1.7423 Ekim5+0
@cicipamuk22İstanbul1.7422 Ekim5+1Kız31 Temmuz
C cokyenianne 302.5426 Eylül
@Deniz ada010126Kıbrıs1.30 Eylül5+17+511 Temmuz
@kayra1209İstanbul2.24 EkimErkek31 Temmuz
@oylamabaslay34İstanbul1.6624 Eylül5+47+4Erkek1 Temmuz
@modegiirll33İstanbul1.5813 Ekim4+46+4Erkek20 Temmuz
@masal_0130Ankara7 EkimErkek
essanli essanli 322 Ekim9+4
@gunguzel123Zonguldak1.5616 Ekim5+27+3Erkek🩷26 Temmuz
@Hayirligunler67824Karabük15 Ekim5+06+0
@minimey35Çanakkale3.14 Ekim8+121 Temmuz
@Amine200123İzmir485 Ekim4+56+2
@resport25Bursa2.12 Ekim6+017 Temmuz
Vaalbara Vaalbara 29İstanbul2.683 Ekim6+06+6Erkek10 Temmuz
@pirelideve30İstanbul2.637 Ekim4+46+3Kız💙14 Temmuz
@fundaslansu27İstanbul1.6422 Ekim4+57+5Erkek27 Temmuz
@gldnskr23Nevşehir799 Ekim4+18+1Kız/Erkek (İkiz)27 Temmuz
@Susuuuu26Ankara436 Ekim4+36+213 Temmuz
@Ttn31İstanbul1.904 Ekim5+36+4
@Mlkk5819 Ekim6+07+226 Temmuz
@Tuniko30İstanbul1.5320 Ekim4+56+5
@Irmakkk34Kanada2.67.514 Ekim8+08+021 Temmuz
@Prensesin Annesii27İstanbul2.5725 Ekim6+36+3💙30 Temmuz
@elifizm271.5 Ekim5+66+3Erkek12 Temmuz
M Marryyj 273.8522 Ekim6+07+3💙20 Temmuz
Canım ben cinsiyeti öğrendim kız gözüküyor dedi doktorum 🤲♥️♥️

Aynısı Baha da başının olduğu yer ağrır dedi gerçekten böyle bi şey var mı ?
Valla olabilir. Sadece o gün ağrım olduğunda doktor baktı bebiş kendini rahime doğru kapatmış dedi o yüzden orda baskı yapıyormuş. Eşim de bu kötü bi şey mi diye sordu. Yok dedi annesine sarılıyor 🥰
Yaaaa olur mu oylee sey 😢 grubun 3 tane her derde kosani var sen lady peacock lady peacock ve tabii ki son zamanlarin gozdesi Vaalbara Vaalbara 😍 tabii tek tek saymaya kalksam A acemianne92 essanli essanli ve Umutvari Umutvari 🤩 veee ismine asina oldugum ama suan hatirlayamadigim niceleri. Biz hepimiz birbirimizi tamamliyoruz burda 🥰
heheh 😀 canımsın pepsiciğimm 🥰 şaka maka kaç kilo oldun hahaha 😀😀
Bir sürü alinti yapmışım hakkınızı helal edin kızlar ancak bakabildim. Evet yaptırdım temiz çıkmıştı. Fetal, ikili hatta üçlü hepsini de yaptırdım hepsi de temiz çıktı. Mesajınız bana biraz Umut oldu inşallah kaybolur benim bebeğiminki de. Yakın takip edecekler.

Allah razı olsun canım amin inşallah. Endiselenmemek elde değil hele ki ailede varken insanın direk aklına en kötüsü geliyor ne yazık ki. İnşallah güzelce alacağım kucağıma inanıyorum. Geçecek bu günler yavrum sağlıklı olacak inşallah.

Amin inşallah canım hepimiz güzel haberler alalım inşallah teşekkür ederim ❤️

İnşallah canım benim inşallah sınırı gecmeyecek. Dikkat etmek için elimden geleni yapıyorum daha da yapacağım. Çok şükür onu gormek güzeldi kızım da gördü ilk defa çok mutlu oldu sabahtan beri anne bebek kardeşim ne güzeldi dimi diyor 🥰😍 yine gideriz annecim görmeye götürürüm ben seni bundan sonra diyorum seviniyor. ❤️🥰 İnşallah hepimiz sağlıkla alacağız kucağımıza evlatlarımızı ❤️🤲

İnşallah kuzum çok şükür her şey temiz inşallah o da temiz çıkar bundan sonra da rahatlarım. Amin inşallah kuzum. ❤️🤲

Aynen canım ladyim sadaka aklımda. Bol sadaka verip bol bol dua edeceğim. İnşallah geçecek sağlıkla gelecek kalbimin en derin kosesiyle inanmak istiyorum. Çok şükür diğer değerler hep normal çıktı. Bir o sınırda çıktı. Doktorum bile hemen pazartesi gel dedi. Sen gönlümü ferahlatiyorsun yazdıkların iyi geliyor. Lütfen elinden geldiğince yaz buraya hepimize merhem oluyorsun bildiklerinle. Allah razı olsun 🤲❤️

Cokkkk sevindim canım benim çok mutlu oldum güzel haberlerle gelmene maşallah tosuncuga ❤️🥰

İnşallah canım benim. İnşallah herkes güzel haberlerle gelsin buraya. Seni bir yere göndermeyiz bizdensin. 😊🥰❤️ Bu arada hiç belli olmaz bazılarımiz Haziran annesi olabiliriz bebislerin keyfine bağlı 😅🥰

Maşallah çok tatlı sağlıkla gelsin küçük yakışıklı. Çok çokkk sevindim güzel haberlerle gelmene inşallah sağlıkla da alacaksın kucağına canımmm 🥰

Evet kuzum fetal, ikili, üçlü hepsini yaptırdım hepsi de temiz çıktı. Doktor da sordu fetali temiz çıktı dedim oh iyi iyi dedi. İnşallah canım inşallah güzel sonuclarla geliriz hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza 🤲 ❤️ Allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin uzun oldu❤️
kuzucum diğer tüm testler temiz çıkmış ben hiç bir şey çıkacağını sanmıyorum. Önlünü ferah tut her şey yolunda 🥰

Evet kızlar geldim. Bebeğin elleri ayakları her şeyi tam çok şükür her yerini gördük. Kesinlikle kız detaylıda bunu da teyit ettik. Kalbinde, böbreklerinde, idrar torbasında çene burun kemiginde hiç bir problem yok bin şükür. Daha bir sürü şey saydı da kafamı toparlayamiyorum şuan o yüzden aklımda kalanlar bunlar. Çok hareketliydi de çikolata işe yaramış anlaşılan ki eli ayağı kıpır kipirdi. Esniyordu, suyu ağzına alıp püskürtüyor dedi doktor. Ellerini hep ölçüm yapacağı yerlere getiriyordu çok hareketliydi. 😍 Buraya kadar her şey güzel ama beyinde sağ beyin lobundaki sıvı sınırda çıktı. Sol 6.5 mm çıktı sağ 10 hatta 10.1 mm çıktı. Sınırda dedi. Yukselmemesi gerekiyormuş. Doktorumla bundan sonraki süreçte ortak takipte kalacaklarmis.. iki hafta sonra yine gel bakalım dedi. Eve gelince raporu doktoruma attım doktorun söylediklerini yazdım. Doktorum aradı pazartesi gel bir de ben bakayim bebeğine dedi. Dua edin kızlar yukselmesin. Çok stres oldum. Üzüldüm. Benim dayım zihinsel engelli. Bir de teyzem vardı rahmetli oldu o da zihinsel engelliydi. Akraba evliliği değillerdi ama öyle oldular işte. Allah'tan. Beyin dediği an bende her şey bitti diğer anlattıklarını inanın yarı duydum yarı duymadim. Panigim gecmiyor. Plesanta çok yukarı çıkmamış. Ama doğum kanalını kurtarmis gözüküyor dedi. Böyle olup da normal doğan çok çocuk var benim akrabamda bile oldu falan dedi. İnşallah bir şey olmaz kızlar. Ağır kaldırma, kucağına ufak bebek bile alma, karnina sakin tekme falan yeme( kızım da yanimizdaydi ondan dedi muhtemelen) hatta karnini bir yere sürtme bile dedi.. Benden haberler bu kadar. İnşallah diğer giren arkadaşlarım tertemiz sonuçlarla gelirler buraya 🤲❤️ Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah. 🤲
Kuzum içini ferah tutup iyi düşünmeye çalış inşallah geçecek bir sorun çıkmayacak🙏🏻
Bu arada eskişehirde misin? Bende eskişehirliyim sık sık gelip gidiyorum oğlumda doğumunu Tanser beye yapmıştım sen şu an hangi doktora takiplisin?

Hersey yolundaymis cok sukur 🙏 Dualariyla iyi dilekleriyle destek olan herkese cok tesekkur ederim🌸🌸 hepiniiiz iyi ki varsiniz guzel anneler 🌸🌸 440 gr olmus tosuncuk yumuk yumuk elleriyle hep yuzunu kapatti sagolsun guzel fotiii alamadik 😍 Doktorumun demesine gore artik keyifle gecirebilcegim gunlerdeymisim birturlu nasip olmadi ama 😂 20 gun sonra seker yuklemesi ve rutin takip icin cagrildim bakalim artik boyle boyle bitirecegiz bu gunleri 😍
Ayy ne güzel söylemiş doktorun ya sana ve bebişine de maşallah 🧿 darısı başıma 💗

Yok yaaa ben buraya alistim tovbe gitmem 😂 bir kere bizim grupta lady peacock lady peacock var 👌 Saka bir yanaa ister istemez cogumuzla duygusal bir bag kurduk en basindan beri kaygilarimiz ayni sevinclerimiz ayni hatta nerdeyse kv ler bile ayni😂😂😂😂
Benim de şuan 2 temmuz görünüyor ama ben haziranın son haftaları gelir diye tahmin ediyorum oğlumda 10 gün erkendi 38. Haftada doğdu olsun buralar güzel 🥰😀

Kızlar bugün kendimi deneyim nasılsa evdeyim yatarak da olsa geçer diyerek oruç tuttum inşallah rabbim kabul etsin. Karnım felaket acıktı sol gözüme sancı şeklinde ağrılar girip çıkıyor ve her iki elimin parmağından da şekerimi ölçtüm 68 çıkıyor sanırım şekerim düştü. Bozmak da istemiyorum dayanacağım ama bebek açısından bi sıkıntı yaşar mıyım ki
Ben de ilk gün bi deniyim diye niyetlendim de bebiş hareketlerini takip edebilirsin ben arada yatarken yokluyorum tepik geliyor😀 yarın ara ver istersen çok yüklenme

Evet kızlar geldim. Bebeğin elleri ayakları her şeyi tam çok şükür her yerini gördük. Kesinlikle kız detaylıda bunu da teyit ettik. Kalbinde, böbreklerinde, idrar torbasında çene burun kemiginde hiç bir problem yok bin şükür. Daha bir sürü şey saydı da kafamı toparlayamiyorum şuan o yüzden aklımda kalanlar bunlar. Çok hareketliydi de çikolata işe yaramış anlaşılan ki eli ayağı kıpır kipirdi. Esniyordu, suyu ağzına alıp püskürtüyor dedi doktor. Ellerini hep ölçüm yapacağı yerlere getiriyordu çok hareketliydi. 😍 Buraya kadar her şey güzel ama beyinde sağ beyin lobundaki sıvı sınırda çıktı. Sol 6.5 mm çıktı sağ 10 hatta 10.1 mm çıktı. Sınırda dedi. Yukselmemesi gerekiyormuş. Doktorumla bundan sonraki süreçte ortak takipte kalacaklarmis.. iki hafta sonra yine gel bakalım dedi. Eve gelince raporu doktoruma attım doktorun söylediklerini yazdım. Doktorum aradı pazartesi gel bir de ben bakayim bebeğine dedi. Dua edin kızlar yukselmesin. Çok stres oldum. Üzüldüm. Benim dayım zihinsel engelli. Bir de teyzem vardı rahmetli oldu o da zihinsel engelliydi. Akraba evliliği değillerdi ama öyle oldular işte. Allah'tan. Beyin dediği an bende her şey bitti diğer anlattıklarını inanın yarı duydum yarı duymadim. Panigim gecmiyor. Plesanta çok yukarı çıkmamış. Ama doğum kanalını kurtarmis gözüküyor dedi. Böyle olup da normal doğan çok çocuk var benim akrabamda bile oldu falan dedi. İnşallah bir şey olmaz kızlar. Ağır kaldırma, kucağına ufak bebek bile alma, karnina sakin tekme falan yeme( kızım da yanimizdaydi ondan dedi muhtemelen) hatta karnini bir yere sürtme bile dedi.. Benden haberler bu kadar. İnşallah diğer giren arkadaşlarım tertemiz sonuçlarla gelirler buraya 🤲❤️ Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah. 🤲
Bendedetaylıya girdim ama inanki oradaki ölçümlerin herzaman nokta atışı olduğuna inanmıyorum sonuçta herseyi cihaz ölçüyor sen iyi düşün aklına köyü şeyler getirme benim şekerden dolayı bütün drlar beni strese soktu ki şekerim çokta aşırı değil ama hiçbi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar şekeri olmayan birine şekerinmi var ki suyun fazla bebekte su sıkıntı var diyorlar kendini üzme boşuna 👍🏻🙏🏼

Ayy ne güzel söylemiş doktorun ya sana ve bebişine de maşallah 🧿 darısı başıma 💗
Amin canim😍 insallaah guzel haberlerini alacagiz 🌸😍
Benim de şuan 2 temmuz görünüyor ama ben haziranın son haftaları gelir diye tahmin ediyorum oğlumda 10 gün erkendi 38. Haftada doğdu olsun buralar güzel 🥰😀
Ay evet biz iyiyiz burada 😎

Umutvari Umutvari 45 oldum sisiyorumm😂😂
Dr azcik hizli gittigimi soyledi ama yapcak bisey yok artik 🙈😂

Herkese hayırlı ramazanlar kızlar🤲🏻
Tutulan oruçlar, yapılan ibadetler kabul olsun inşallah rabbim bayramı görmeyi de nasip etsin 🤲🏻❤️
Detaylıya girip sonuçları gelen arkadaşlarımız hepiniz adına çok çok sevindim rabbim girecek olan tüm arkadaşlarında sağlıkla çıkmasını nasip etsin inşallah 🤲🏻

Herkes maşallah ne kadar yetenekli ben çocuğuma bir yelek bile öremedim bırakın böyle güzel oyuncakları 😅🤭
Çok mu beceriksizim diyorum sizi gördükçe ama ben sıkılıyorum başlarsam bile yarım bırakırım sinirlenip 😂😂 en iyisi sizi izlemeye devam 🤭

Back