• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ah kızlar içim yanıyor dün doktor kontrolümüz var ultransona baktığımızda kalp atışı yoktu üstelik bebekten küçülmüştü ne olduğunu anlamadık oysa iki hafta öncesinde herşey yolundaydı. Yarın kürtaj olacağım allahım size sağlıklı doğumlar, sağlıklı gebelikler nasip etsin
Ah canım ya Rabbim tekrar nasip etsin sağlıkla inşallah😢çok zor bende yaşadım geçen yıl😔Hakkımızda hayırlısı olsun💙

Su içemediğim için mi oldu acaba,nasip artık sabahı beklicem zaten sağlıklıysa bişey olmaz değilse elden bişey gelmez😔

Allah bilir guzelim. Ama sen iyi ol lutfen, olumsuzu cagirma. ❣️

evet yürüdüm biraz çok korktum gerçekten şu an yatıyorum kalkmaya korkuyorum eşimde yok buralarda,yarın sabah devletteki doktora giderim,randevuma çok vardı kendi gittiğim doktora

Çok koyu ve kıvamlıydı diğer hamileliklerimde olmamıştı böyle bişey offf😟başımda şiddetli ağrıyor,ya bir de kist var bende onun etkisi olur mu ki neyse yarın sabaha kadar beklicem mecbur🥺
geçmiş olsun dikkat et kendine.

Ah kızlar içim yanıyor dün doktor kontrolümüz var ultransona baktığımızda kalp atışı yoktu üstelik bebekten küçülmüştü ne olduğunu anlamadık oysa iki hafta öncesinde herşey yolundaydı. Yarın kürtaj olacağım allahım size sağlıklı doğumlar, sağlıklı gebelikler nasip etsin
Çok geçmiş olsun,Allah yardımcın olsun inşallah çok zor durum 😔

Su içemediğim için mi oldu acaba,nasip artık sabahı beklicem zaten sağlıklıysa bişey olmaz değilse elden bişey gelmez😔
Canım korkma desemde korkuyor insan biliyorum benim şakır şaklr kanamamla kaldı tabi Allah izin verirse bişey olmaz
Benimde doktordan geldiğimden baya koyu akıntım geliyir pıhtılı bide karnımda sanki küçüldü çarşamba randevum var inşallah hepimiz için hayirlisi

Bencede başka bi doktorada görünmekte fayda var

Çok sağolun kızlar,progestan alsam mı ki eczaneden kafama göre,çok telaş yaptım migrenimde tuttu galiba
Çok geçmiş olsun..Arkadaşlarında dediği gibi sakinliğini koru .
Acile gidip miniğe bir baktırabilirsin.
Onlar uygun görürse progesteron verirler belki hiç gerek kalmayacak.
Uzanarak dinlenmeye çalış..

Canım korkma desemde korkuyor insan biliyorum benim şakır şaklr kanamamla kaldı tabi Allah izin verirse bişey olmaz
Benimde doktordan geldiğimden baya koyu akıntım geliyir pıhtılı bide karnımda sanki küçüldü çarşamba randevum var inşallah hepimiz için hayirlisi
evet hayırlısı olsun hakkımızda gerçekten,pıhtı yokta kahve leke gibi şimdi biraz karnımda ağrıyor şuan kendimi dinliyorum belkide bilemiyorum,inşallh senin randevunda iyi geçecek🤲🏻
Çok geçmiş olsun..Arkadaşlarında dediği gibi sakinliğini koru .
Acile gidip miniğe bir baktırabilirsin.
Onlar uygun görürse progesteron verirler belki hiç gerek kalmayacak.
Uzanarak dinlenmeye çalış..
Sağol canım,uzanıyorum şimdilik burada acilde bakmıyorlar ilçedeyim ben,eşimde yok ancak gece gelebilir bende sabah kadın doğumcuya giderim artık

evet hayırlısı olsun hakkımızda gerçekten,pıhtı yokta kahve leke gibi şimdi biraz karnımda ağrıyor şuan kendimi dinliyorum belkide bilemiyorum,inşallh senin randevunda iyi geçecek🤲🏻

Sağol canım,uzanıyorum şimdilik burada acilde bakmıyorlar ilçedeyim ben,eşimde yok ancak gece gelebilir bende sabah kadın doğumcuya giderim artık
Sağol canım inşallah Allah bebeklerimize sağlık versin bu zor süreçleri atlatallm 😘😘

3660 gr ama son iki haftada hiç kilo almadı hastalanmıştım ilaç kullaniyordum bebeği etkilemişti 40+2 de 3 gün sancıyla beklememe rağmen açılma olmadığı için sezeryan olmuştum 😔
Maşallah kiloluymuş da genelde diyorlar bebeği mi kendini mi besledi diye hurafe hepsi bunların ya :-/ olsun çok şükür doğmuş ya bebek :) bebek nasıl isterse öyle doğuyor arkadaşlarım da pilates yaptı normal doğum olsun diye sezeryan oldular sağlıklı olsun mühim değil gerisi:) anne moduna girmişim ben de ya

Maşallah kiloluymuş da genelde diyorlar bebeği mi kendini mi besledi diye hurafe hepsi bunların ya :-/ olsun çok şükür doğmuş ya bebek :) bebek nasıl isterse öyle doğuyor arkadaşlarım da pilates yaptı normal doğum olsun diye sezeryan oldular sağlıklı olsun mühim değil gerisi:) anne moduna girmişim ben de ya
Ben kustuğum zamanlarda da bebeğin kilosu iyiydi ama bencede alakası yok doğdu hala kilolu 2 yaşında 16 kilo belkide çocuğun yapısına göredir bilemedim 😊

evet yürüdüm biraz çok korktum gerçekten şu an yatıyorum kalkmaya korkuyorum eşimde yok buralarda,yarın sabah devletteki doktora giderim,randevuma çok vardı kendi gittiğim doktora

Çok koyu ve kıvamlıydı diğer hamileliklerimde olmamıştı böyle bişey offf😟başımda şiddetli ağrıyor,ya bir de kist var bende onun etkisi olur mu ki neyse yarın sabaha kadar beklicem mecbur🥺

canım rahatlatmaya çalış olabildiğince kendini, bu şekilde okup hiçbir sıkıntısı olmayan çok oldu grupta. sadece yarın hemen doktora gitmeye çalış, inşallah yarın çok güzel haberlerle gelirsin 🙏🏻

canım çok üzüldüm ama başka bir doktora da görünsen mi acaba?

canım rahatlatmaya çalış olabildiğince kendini, bu şekilde okup hiçbir sıkıntısı olmayan çok oldu grupta. sadece yarın hemen doktora gitmeye çalış, inşallah yarın çok güzel haberlerle gelirsin 🙏🏻

canım çok üzüldüm ama başka bir doktora da görünsen mi acaba?
İyi düşünmeye çalışıyorum,yarın sabah inşallah güzel haberler getiririm💕devamı gelmedi ama gelen çok fazlaydı zaten ondan korktum,sağol canım

Canım çok geçmiş olsun 😥 ama bence de bir doktora daha görünsen daha iyi değil mi? Çünkü gebelik haftan baya ilerlemiş bebek küçüldüyse bir belirti bir kanama bir sancı olmaz mıydı?

Back