Ah canım ya Rabbim tekrar nasip etsin sağlıkla inşallahAh kızlar içim yanıyor dün doktor kontrolümüz var ultransona baktığımızda kalp atışı yoktu üstelik bebekten küçülmüştü ne olduğunu anlamadık oysa iki hafta öncesinde herşey yolundaydı. Yarın kürtaj olacağım allahım size sağlıklı doğumlar, sağlıklı gebelikler nasip etsin
Su içemediğim için mi oldu acaba,nasip artık sabahı beklicem zaten sağlıklıysa bişey olmaz değilse elden bişey gelmez
geçmiş olsun dikkat et kendine.evet yürüdüm biraz çok korktum gerçekten şu an yatıyorum kalkmaya korkuyorum eşimde yok buralarda,yarın sabah devletteki doktora giderim,randevuma çok vardı kendi gittiğim doktora
Çok koyu ve kıvamlıydı diğer hamileliklerimde olmamıştı böyle bişey offfbaşımda şiddetli ağrıyor,ya bir de kist var bende onun etkisi olur mu ki neyse yarın sabaha kadar beklicem mecbur
Çok geçmiş olsun,Allah yardımcın olsun inşallah çok zor durumAh kızlar içim yanıyor dün doktor kontrolümüz var ultransona baktığımızda kalp atışı yoktu üstelik bebekten küçülmüştü ne olduğunu anlamadık oysa iki hafta öncesinde herşey yolundaydı. Yarın kürtaj olacağım allahım size sağlıklı doğumlar, sağlıklı gebelikler nasip etsin
şimdilik devamı gelmedi,kasık ağrımda yok iyi düşünmeye çalışıyorumAllah bilir guzelim. Ama sen iyi ol lutfen, olumsuzu cagirma.
sağol canımgeçmiş olsun dikkat et kendine.
Canım korkma desemde korkuyor insan biliyorum benim şakır şaklr kanamamla kaldı tabi Allah izin verirse bişey olmazSu içemediğim için mi oldu acaba,nasip artık sabahı beklicem zaten sağlıklıysa bişey olmaz değilse elden bişey gelmez
Bencede başka bi doktorada görünmekte fayda varAh kızlar içim yanıyor dün doktor kontrolümüz var ultransona baktığımızda kalp atışı yoktu üstelik bebekten küçülmüştü ne olduğunu anlamadık oysa iki hafta öncesinde herşey yolundaydı. Yarın kürtaj olacağım allahım size sağlıklı doğumlar, sağlıklı gebelikler nasip etsin
Çok geçmiş olsun..Arkadaşlarında dediği gibi sakinliğini koru .Çok sağolun kızlar,progestan alsam mı ki eczaneden kafama göre,çok telaş yaptım migrenimde tuttu galiba
evet hayırlısı olsun hakkımızda gerçekten,pıhtı yokta kahve leke gibi şimdi biraz karnımda ağrıyor şuan kendimi dinliyorum belkide bilemiyorum,inşallh senin randevunda iyi geçecekCanım korkma desemde korkuyor insan biliyorum benim şakır şaklr kanamamla kaldı tabi Allah izin verirse bişey olmaz
Benimde doktordan geldiğimden baya koyu akıntım geliyir pıhtılı bide karnımda sanki küçüldü çarşamba randevum var inşallah hepimiz için hayirlisi
Sağol canım,uzanıyorum şimdilik burada acilde bakmıyorlar ilçedeyim ben,eşimde yok ancak gece gelebilir bende sabah kadın doğumcuya giderim artıkÇok geçmiş olsun..Arkadaşlarında dediği gibi sakinliğini koru .
Acile gidip miniğe bir baktırabilirsin.
Onlar uygun görürse progesteron verirler belki hiç gerek kalmayacak.
Uzanarak dinlenmeye çalış..
Sağol canım inşallah Allah bebeklerimize sağlık versin bu zor süreçleri atlatallmevet hayırlısı olsun hakkımızda gerçekten,pıhtı yokta kahve leke gibi şimdi biraz karnımda ağrıyor şuan kendimi dinliyorum belkide bilemiyorum,inşallh senin randevunda iyi geçecek
Sağol canım,uzanıyorum şimdilik burada acilde bakmıyorlar ilçedeyim ben,eşimde yok ancak gece gelebilir bende sabah kadın doğumcuya giderim artık
Kuzum bebek kaç kilo doğmuştu pekiBen ilkinde 22 kilo almıştım ama o zaman 61 kiloydum şimdi ne yapıcam bilmiyorum
3660 gr ama son iki haftada hiç kilo almadı hastalanmıştım ilaç kullaniyordum bebeği etkilemişti 40+2 de 3 gün sancıyla beklememe rağmen açılma olmadığı için sezeryan olmuştumKuzum bebek kaç kilo doğmuştu peki
Maşallah kiloluymuş da genelde diyorlar bebeği mi kendini mi besledi diye hurafe hepsi bunların ya :-/ olsun çok şükür doğmuş ya bebek :) bebek nasıl isterse öyle doğuyor arkadaşlarım da pilates yaptı normal doğum olsun diye sezeryan oldular sağlıklı olsun mühim değil gerisi:) anne moduna girmişim ben de ya3660 gr ama son iki haftada hiç kilo almadı hastalanmıştım ilaç kullaniyordum bebeği etkilemişti 40+2 de 3 gün sancıyla beklememe rağmen açılma olmadığı için sezeryan olmuştum
Muz kaşar badem bebeğe kilo aldırıyor diyorlardı yiyordum bende sürekli iyi kilo alıyordu vitamin sadece demir ilacı kullanmıştım ama bunda farkli olabilir b12 demir d vitamini eksikliğim var bakalım nasıl olacakKuzum bebek kaç kilo doğmuştu peki
Ben kustuğum zamanlarda da bebeğin kilosu iyiydi ama bencede alakası yok doğdu hala kilolu 2 yaşında 16 kilo belkide çocuğun yapısına göredir bilemedimMaşallah kiloluymuş da genelde diyorlar bebeği mi kendini mi besledi diye hurafe hepsi bunların ya :-/ olsun çok şükür doğmuş ya bebek :) bebek nasıl isterse öyle doğuyor arkadaşlarım da pilates yaptı normal doğum olsun diye sezeryan oldular sağlıklı olsun mühim değil gerisi:) anne moduna girmişim ben de ya
İnşallahSağol canım inşallah Allah bebeklerimize sağlık versin bu zor süreçleri atlatallm
evet yürüdüm biraz çok korktum gerçekten şu an yatıyorum kalkmaya korkuyorum eşimde yok buralarda,yarın sabah devletteki doktora giderim,randevuma çok vardı kendi gittiğim doktora
Çok koyu ve kıvamlıydı diğer hamileliklerimde olmamıştı böyle bişey offfbaşımda şiddetli ağrıyor,ya bir de kist var bende onun etkisi olur mu ki neyse yarın sabaha kadar beklicem mecbur
Ah kızlar içim yanıyor dün doktor kontrolümüz var ultransona baktığımızda kalp atışı yoktu üstelik bebekten küçülmüştü ne olduğunu anlamadık oysa iki hafta öncesinde herşey yolundaydı. Yarın kürtaj olacağım allahım size sağlıklı doğumlar, sağlıklı gebelikler nasip etsin
İyi düşünmeye çalışıyorum,yarın sabah inşallah güzel haberler getiririmcanım rahatlatmaya çalış olabildiğince kendini, bu şekilde okup hiçbir sıkıntısı olmayan çok oldu grupta. sadece yarın hemen doktora gitmeye çalış, inşallah yarın çok güzel haberlerle gelirsin
canım çok üzüldüm ama başka bir doktora da görünsen mi acaba?
Canım çok geçmiş olsunAh kızlar içim yanıyor dün doktor kontrolümüz var ultransona baktığımızda kalp atışı yoktu üstelik bebekten küçülmüştü ne olduğunu anlamadık oysa iki hafta öncesinde herşey yolundaydı. Yarın kürtaj olacağım allahım size sağlıklı doğumlar, sağlıklı gebelikler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?