2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ah canım ya Rabbim tekrar nasip etsin sağlıkla inşallahçok zor bende yaşadım geçen yılHakkımızda hayırlısı olsun

Su içemediğim için mi oldu acaba,nasip artık sabahı beklicem zaten sağlıklıysa bişey olmaz değilse elden bişey gelmez

Allah bilir guzelim. Ama sen iyi ol lutfen, olumsuzu cagirma.

geçmiş olsun dikkat et kendine.

Çok geçmiş olsun,Allah yardımcın olsun inşallah çok zor durum

Su içemediğim için mi oldu acaba,nasip artık sabahı beklicem zaten sağlıklıysa bişey olmaz değilse elden bişey gelmez
Canım korkma desemde korkuyor insan biliyorum benim şakır şaklr kanamamla kaldı tabi Allah izin verirse bişey olmaz
Benimde doktordan geldiğimden baya koyu akıntım geliyir pıhtılı bide karnımda sanki küçüldü çarşamba randevum var inşallah hepimiz için hayirlisi

Bencede başka bi doktorada görünmekte fayda var

Çok sağolun kızlar,progestan alsam mı ki eczaneden kafama göre,çok telaş yaptım migrenimde tuttu galiba
Çok geçmiş olsun..Arkadaşlarında dediği gibi sakinliğini koru .
Acile gidip miniğe bir baktırabilirsin.
Onlar uygun görürse progesteron verirler belki hiç gerek kalmayacak.
Uzanarak dinlenmeye çalış..

evet hayırlısı olsun hakkımızda gerçekten,pıhtı yokta kahve leke gibi şimdi biraz karnımda ağrıyor şuan kendimi dinliyorum belkide bilemiyorum,inşallh senin randevunda iyi geçecek
Çok geçmiş olsun..Arkadaşlarında dediği gibi sakinliğini koru .
Acile gidip miniğe bir baktırabilirsin.
Onlar uygun görürse progesteron verirler belki hiç gerek kalmayacak.
Uzanarak dinlenmeye çalış..
Sağol canım,uzanıyorum şimdilik burada acilde bakmıyorlar ilçedeyim ben,eşimde yok ancak gece gelebilir bende sabah kadın doğumcuya giderim artık

Sağol canım inşallah Allah bebeklerimize sağlık versin bu zor süreçleri atlatallm

3660 gr ama son iki haftada hiç kilo almadı hastalanmıştım ilaç kullaniyordum bebeği etkilemişti 40+2 de 3 gün sancıyla beklememe rağmen açılma olmadığı için sezeryan olmuştum
Maşallah kiloluymuş da genelde diyorlar bebeği mi kendini mi besledi diye hurafe hepsi bunların ya :-/ olsun çok şükür doğmuş ya bebek :) bebek nasıl isterse öyle doğuyor arkadaşlarım da pilates yaptı normal doğum olsun diye sezeryan oldular sağlıklı olsun mühim değil gerisi:) anne moduna girmişim ben de ya

Kuzum bebek kaç kilo doğmuştu peki
Muz kaşar badem bebeğe kilo aldırıyor diyorlardı yiyordum bende sürekli iyi kilo alıyordu vitamin sadece demir ilacı kullanmıştım ama bunda farkli olabilir b12 demir d vitamini eksikliğim var bakalım nasıl olacak

Ben kustuğum zamanlarda da bebeğin kilosu iyiydi ama bencede alakası yok doğdu hala kilolu 2 yaşında 16 kilo belkide çocuğun yapısına göredir bilemedim

canım rahatlatmaya çalış olabildiğince kendini, bu şekilde okup hiçbir sıkıntısı olmayan çok oldu grupta. sadece yarın hemen doktora gitmeye çalış, inşallah yarın çok güzel haberlerle gelirsin

canım çok üzüldüm ama başka bir doktora da görünsen mi acaba?

İyi düşünmeye çalışıyorum,yarın sabah inşallah güzel haberler getiririmdevamı gelmedi ama gelen çok fazlaydı zaten ondan korktum,sağol canım

Canım çok geçmiş olsun ama bence de bir doktora daha görünsen daha iyi değil mi? Çünkü gebelik haftan baya ilerlemiş bebek küçüldüyse bir belirti bir kanama bir sancı olmaz mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…