benim onu dememdeki amaç ben ilaç konusu varken herkes ilaç ne kullanıyorsunuz derken ,ben ilaç kullanmadım dersem sizin gibi kalkar biri niye ilaç kullanmıyorsun zararlı der diye yazmadım dedım,niye dolayım ben buna herkes bir anne burda beni ne ilgilendirirki.konuyu çok çarpıtıyorsun.ben sizle konuşuyorum siz eskiden başkalarının konusuna dolmuşsun diyorsun?yani yazdığını bence bir düşün,Burda yazdığınız ilk cumle dikkat edin anlarsiniz. Ilac konusnda tepkilisiniz 1nlatamdigim olmasaydiniz 'yok bende o manada demedim,zaten daha önce burda ilaç konusu geçmişti ben hiç yorum yapmadım,sırf insanlar linç girişimine girmesinler diye' demezdiniz
Dedim mi niye kullanmiyosun diye pes dogrusu demediğim seyler konusunda beni demis gibi gosterip beni lince kurban edeceksiniz. Niye diye asla bi cümle kullanmafim hala israrla demediklerimi demis gibi gosteriyosunuz sizin karariniz tekrar söylüyorum ben doktor değilim cocuk da sizin çocuğunuz iyi gunlerbenim onu dememdeki amaç ben ilaç konusu varken herkes ilaç ne kullanıyorsunuz derken ,ben ilaç kullanmadım dersem sizin gibi kalkar biri niye ilaç kullanmıyorsun zararlı der diye yazmadım dedım,niye dolayım ben buna herkes bir anne burda beni ne ilgilendirirki.konuyu çok çarpıtıyorsun.ben sizle konuşuyorum siz eskiden başkalarının konusuna dolmuşsun diyorsun?yani yazdığını bence bir düşün,
ben onları en basında yaptırdım.toksoplazma var.diğerleri normal.toksoplazmaya dikkat etmem gerek işte.kızımdada çıkmıştı
bak hanfendi sizeher yazdığımı size açıklamak zorunda kalıyorum size onu dedinniz bunu dediniz demiyorum.sizin gibi biri dedim devamı sizin dediğiniz değil bilmem anlatabildimmi?linç yaptırmak isteyen biri varsa bence oda sensin niye biliyormusun eski konudaki insanlara dolmuşsun diyen sensin.insanları saçma sapan şeylere yönlendirme yapıyorsun.bu arada bunu okuyan arkadaşlar kimsenin ilaç kullanıp kullanmaması beni ilgilendirmez.böyle birşey yok,tamamıyla burda ortadan yere çıkan birşeydir,bayan benim yerime hem çalıyor hem oynuyor,kimse bunu yanlış anlamasın .bende sana iyi günler diliyorumDedim mi niye kullanmiyosun diye pes dogrusu demediğim seyler konusunda beni demis gibi gosterip beni lince kurban edeceksiniz. Niye diye asla bi cümle kullanmafim hala israrla demediklerimi demis gibi gosteriyosunuz sizin karariniz tekrar söylüyorum ben doktor değilim cocuk da sizin çocuğunuz iyi gunler
Gercekten yazdiklarinizi bilincli olarak yazmiyosunuz anladim daha fazla canim sikilmasin diye pasife alicam üyeliği. Herkesten özür dilerim kimsenin canini sikmak istemedim ama burayi okuyup eminim cani sikilan var hakkınızı helal edin. Üyeliği pasife alicam herkese iyi dogumlar. Saglicakla kucaginiza alin bebeklerinizi.bak hanfendi sizeher yazdığımı size açıklamak zorunda kalıyorum size onu dedinniz bunu dediniz demiyorum.sizin gibi biri dedim devamı sizin dediğiniz değil bilmem anlatabildimmi?linç yaptırmak isteyen biri varsa bence oda sensin niye biliyormusun eski konudaki insanlara dolmuşsun diyen sensin.insanları saçma sapan şeylere yönlendirme yapıyorsun.bu arada bunu okuyan arkadaşlar kimsenin ilaç kullanıp kullanmaması beni ilgilendirmez.böyle birşey yok,tamamıyla burda ortadan yere çıkan birşeydir,bayan benim yerime hem çalıyor hem oynuyor,kimse bunu yanlış anlamasın .bende sana iyi günler diliyorum
Hayır yapmayın lütfen..Bakin burda farklı düşüncelerimizi de paylaşıp, birbirimizi incitmeden tartişabiliriz ..Önemli olan birbirimizi anlayip orda durmak..Gercekten yazdiklarinizi bilincli olarak yazmiyosunuz anladim daha fazla canim sikilmasin diye pasife alicam üyeliği. Herkesten özür dilerim kimsenin canini sikmak istemedim ama burayi okuyup eminim cani sikilan var hakkınızı helal edin. Üyeliği pasife alicam herkese iyi dogumlar. Saglicakla kucaginiza alin bebeklerinizi.
Ben de burada okuyunca gittim doktoruma benim de yaptırmam gerekiyor mu dedim. Hayır dedi yaptırsan ne olacakki, eskiden hemen istiyorduk ama artık çocuk da sorun olmadıkça hiç gerek yok dedi. Ve arkadaşlarıma da sordum ne doğum yapanlar ne de hamile olanlar yaptırmış. Yani doktordan doktora kişiden kişiye çok farkediyor kesinlikleya benim arkadaşlarımın hiçbiri yaptırmamış, 3 yıl önce falan doğurdular çok da olmadı. bana da çok pimpiriklisin dediler ama valla yaptırdım. açıkçası çıkınca da baktım hiç öyle direk tedavisi de yokmuş, 2 ay sonra tekrar test sonra aminiyosentez mi ne o. yani al bu hapı iyileş de denmiyor da ama bakalım. inşallah onda bişey çıkmaz. benim moral eşiğimvdüşük sanırım. biraz yıldım testler ve beklerkenki endişelerden. 80lerdeki gibi olsa ya gitsek doğuma kızınız/oğlunuz deseler orda öğrensek...
canım gerçekten ben de üzüntüden höykürerek ağladım. şimdi daha iyi bi eve mi geçsek diye düşünürken 2+1 65 m2 evimize 490 tl doğalgaz ft geldiğini öğrendim ve bir daha ağladım. o kadar kahroldum resmen. tam eşim iyi bir işe girdi ben de zam alacağım derken her şey 5 katı pahalı yine ağladım zaten ağlamıştım höykürerek ağladım çocuğuma üzüldüm.
hiç psikolojim iyi değil
bende kansızlık var,b12 eksikliği var herşey varama içmiyorum önceden vitaminmi vardı diyorum kendime ilaç kullanmayı normaldede sevmeyen bir insanım
Xray cihazi bile zarar verirken ben inanmiyorum lazerin zarar vermediğine. Normalde gidiyodum ama iptal ettirecem ben de
8-9 sene evvel lazerle bu dertten kurtulmustum. Gebe kalinca malum bolgede tekrar cikmaya basladi. Doktorum agdaya da lazere de izin vermedi. Ya jilet, ya eldiven kullan dedi. Eldiveni tercih ediyorum.
bir de benim cenemin altinda 3-5 tane koyu renk cikmaya basladi. Hicbir sey yapma, dogum sonrasi kendiliginden gider dedi.
yok bende o manada demedim,zaten daha önce burda ilaç konusu geçmişti ben hiç yorum yapmadım,sırf insanlar linç girişimine girmesinler diye.burda bazen banada ters gelen şeyler olabiliyor ama ben görmüyorum yorum bile yazmıyorum,asıl ben yanlış anlaşılmak istemem,burası tabiki bilgi paylaşımı yeri mesela ben kiloyu umursamam ama herkesinde benim gibi olmasını bekleyemem,benim ikinci çocuğum .kızım akıl olarak yaşıtlarından daha üstün herhangi çocuğumla ilgili vitamin kullanmamamın bir zorluğunu görmedim,vitamin anne için veriliyor eksilenler tamamlansın diye veriliyor bence.ben takviye olarak alınan hiçbirseyin yararlı olduğunu düşünmüyorum.sağlıklı ve düzgün beslenirsem vitamine gerek yokbence.benim çocuğum olduğu için zaten istesemde sağlıksız yemiyorum.
Ben yaptırmıştım ama şuan tekrar çıkıyor. Tabi eskisi kadar değil. Hamilelikten sonra mutlaka git bence tamamen rahatlıkAnnem beni korkuttu nasıl cahillikse bende ona inandım korkuma yaptırmadım kısır olursun deyip durdu banaağdaya niye yasak dedi ben hiç sormadım ya bunları ikidir yaptırıyorum bidaki gittiğimde sorayim bende bari bende normalde eldivenle alıyorum özel bölgemi ama hamilelikte ve soğukta uğraşmak çok zor geldi
birde şunu demek isterim dışardan ithal edilen hiçbir ilacın ne olduğunu kimse bilmiyor,içerik olarak ne kullanılıyor,ilaçlar kobay olarak bizler üzerinde bile deneniyor olabilir.zira anne karnında allahın her türlü yardımı yapıp o bebeği orda büyütüyorsa dışardan hiç bir müdahaleye gerek yok bence,bir insan yapay kanı bile yapamıyor daha,ilaç alarak bebeğimin genetiğiyle oynamak istemiyorum.allah onun orada amniyon sıvısı sıcaklığını bile ayarladıysa benim vitamin vermek nehaddime ben bu şekilde düşünen taraftayım, kendi görüşüm bu yanlış anlaşılmak istemem.daha bu konuda birçok yazarım ama bura yeri değil,herkese saygım sonsuz.
Merhaba sevgili anne adayları.Bende 8 haftalik hamileyim.Ağustos anneleri olarak 12 haftayı bitirdiğiniz için sizlere bir sorum olacak.Bulanti yaşayanlar 12 haftanın sonunda bulantilariniz ne durumda?Tamamen geçti mi yoksa devam mı ediyor?
Gercekten yazdiklarinizi bilincli olarak yazmiyosunuz anladim daha fazla canim sikilmasin diye pasife alicam üyeliği. Herkesten özür dilerim kimsenin canini sikmak istemedim ama burayi okuyup eminim cani sikilan var hakkınızı helal edin. Üyeliği pasife alicam herkese iyi dogumlar. Saglicakla kucaginiza alin bebeklerinizi.
Ben yaptırmıştım ama şuan tekrar çıkıyor. Tabi eskisi kadar değil. Hamilelikten sonra mutlaka git bence tamamen rahatlık
Katılıyorumm 18 yaşıma girdiğim gibi yaptırmıştımBen yaptırmıştım ama şuan tekrar çıkıyor. Tabi eskisi kadar değil. Hamilelikten sonra mutlaka git bence tamamen rahatlık
Annem beni korkuttu nasıl cahillikse bende ona inandım korkuma yaptırmadım kısır olursun deyip durdu banaağdaya niye yasak dedi ben hiç sormadım ya bunları ikidir yaptırıyorum bidaki gittiğimde sorayim bende bari bende normalde eldivenle alıyorum özel bölgemi ama hamilelikte ve soğukta uğraşmak çok zor geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?