2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sağlıklı besleniyorsun işte:) ben kendimi bildim bileli süt ve süt ürünleri yemem balık yemem mecburen içmek zorundayım kuzum:) keşke sağlıklı beslenebilsem sizi. Gibi ben de kullanmasam kilo yapıyor gerçekten

Benimkiler maşallahı var orman gibi oluyor nerde bunun koku anlamadım halbuki yıllardır ağdaya giderim ama babamızın demiyor aynen abla sutten keser kesmez ilk isim o valla

Kızlar ikili testi doktor tercihe bıraktı , yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası siz ne yaptınız ? Ne düşünüyorsunuz beni aydınlatır mısınız

Ben yaptırmadım canim icimdede acaba yaptirsamiydim gibi biir düşünce kalmadı için nasıl rahat edecekse

ben ağdaya gidiyorum kızlar, he gerçi 3 ayda daha 1 kere gittim de baktım inanılmaz bir uzama hızı ve kararma var
ikili testi yaptırdım ne var ne yok yaptıranlardanın ben yaa, of o ikilemle yaşayamayacağım artık

Kızlar ikili testi doktor tercihe bıraktı , yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası siz ne yaptınız ? Ne düşünüyorsunuz beni aydınlatır mısınız
Ben oğlumda da yaptirmadim,şimdide yaptirmiycam

Kızımda yaptırmıştım riskli cıkmıştı, cok zor bi süreçti, ama Çok şükür saglıklı doğdu bebeğim..bunda düşünmüyorum yaptırmayı.. Risk varsa da bir tedavisi yok zatn.. Genel bir tahmin ölçümü yaşın ileriyse hep riskli çıkıyor. Ultrason ölçümleri daha saglıklı bilgi veriyor.

Ben yaptırıcam Allah korusun kalbinde delik vs. Bir sorun varsa doğum hastanesini ona göre seçerim yani yenidoğan yoğun bakımı olan bir hastane seçerim. Bunlar ihtimal değerlendirmesi tabi, inşallah sağlıkla gelir yavrularımız aminn

Merhaba kızlar aranizda hamilelğinde kilo kontrolü için diyetisyene giden var mı daha önceki hamileliklerinde giden varsa oda olabilir ben biraz kilolu hamile kaldım 69 kiloyum şu an ilkinde 22 kilo almıştım o yüzden gitmeyi düşünüyorum ama bilemedim

bende aynı kilolarda kaldım,70 olmuşum ama gitmedim ama hızlı kilo alıyorum.

bana doktorum böyle giderse diyetisyene gitceksin dedi.sigarayı bıraktığım için dahada hızlı alıyorum

Haftasonunu iyi değerlendirmen biriyim yeni uyandımKızlar doktor bana pregnio fol adındaki folik asiti kullanmamı önerdi 12. Haftaya kadar fiyatı yüksek şimdiye kadar kullandım içinde 2 adet kalmış 7 şubatta 12. Haftada oluyoruz :) kontrolümüz var:) ilaç bitiyor 10 adet daha içmem gerek ama ilacı almak istemiyorum boşa para vericem :-/ çok uzattım tamam evde başka marka folik asit var onu içsem 10 gün bi sıkıntı olmaz değil mi

Gunaydin o halde Bana gebelik oncesi Premesis plus kullandiriyordu, sonra elindeki hitince Pregnecare’e gec demisti. Folit asit folik asittir sonucta, her doktor baska marka tabsiye ediyor. Bence farkli markadan zarar gelmez. Hatta dun epey yazan oldu ben kullanmiyorum diye.

Ben Folicus plus bitirdim solgar folat başladım folik asitin aktif haliymiş iyi gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…