Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hic kullanmadim![]()
Ya normalde yok ogluma hamileyken olmustu doguma yakin gecti gitti ,simdi bilmiyorum galiba tahlillerde vermistm cikmadi yine soyliycem doktora bakalim
Ya insallah kendimi yasli hissediyorumhergun bi yerim agriyor
Inşallah canım, bu benim nasip olursa 2. Bebeğim olacak 1 oğlum var 15 yaşında tabi ona hamileyken daha gençtim. Şimdi 39 yaşımdayım ve bize süpriz oldu 7 haftalıkken öğrendim .Baktır mutlaka ben yıllık kontrolde olmama rahmen bebek düşündüğümüzde doktorla konustum oda dedi sağlıklı bir insanın bile kalbini çok zorlayan bi durum hamilelik sizin kalbiniz biraz daha fazla yorulcak ama sürekli gözetim.altinda olcasaksiniz beraber geçirmez bu süreçleri demişti ki seninki benimkinden daha riskli mutlaka git bana doktorum 12.haftan dolunca gel doktorunla beraber takip yapcaz dedi seninde öyle olcak muhtemelen inşallah bi sıkıntı çıkmaz ❤
Inşallah canım, bu benim nasip olursa 2. Bebeğim olacak 1 oğlum var 15 yaşında tabi ona hamileyken daha gençtim. Şimdi 39 yaşımdayım ve bize süpriz oldu 7 haftalıkken öğrendim .
Benim idrar tahlili dün açıklandı temiz elhamdülillah ama bu sabah 2 kere çok yoğun ve yeşil akıntı gördüm kaşıntı koku hiç bir şey yok ne ki acabaKızlar benim de yeşil akıntı olmuştu başlarda sonra bir daha oldu. Doktora söyledim ve fitil ve idrar yolu enfeksiyonu için toz verdi. Enfeksiyon vardır dedi. Onları kullandım ben de
Evet özel bir laboratuvarda yaptırdık. Bursa’dayım ben.
Evet tabi ki önce istemedi ama yavaş yavaş ısınıyor gibi .Ben de hiç üstelemiyorum ve zaten buna pek halimde yok:)hem bulantım çok hem halsizlik var .Uuu 15 yaşında maşallah nasıl tepki verdi genelde büyünce kardeşe olumlu bakmıyorlarne güzel en güzel süpriz olmuş ay nasıl beceriyorsunuz okdr geç öğrenmeyi ben 3 haftalık ken ogrendim gerçi şuan bakılırsa 2 haftalık ogrenmisim veledi
![]()
Evet tabi ki önce istemedi ama yavaş yavaş ısınıyor gibi .Ben de hiç üstelemiyorum ve zaten buna pek halimde yok:)hem bulantım çok hem halsizlik var .
Adet döngüm düzensizdi ara ara 2 3 gün geç 2-3 gün erken olurdum .Hatta 1 ay adet olmamıştım.
ve doktorlar bir seyin yok deyip yolluyorlardı.
Bir de 2 kaybım olmuştu, ondan sonra aylarca korunmadigim halde hamile kalamiyordum artik bende korunmaktan vazgeçmiştim.
O ay adetimi 6 gün geçince eczaneden testle öğrendim bir kaç gün de hastaneye geç gidince 7.haftamın içinde olduğumu öğrendim .
Yani biraz karışık bir durum oldu:)
10 gün için de kontrol amaçlı çağırıyorlar..Sağlıkla kavuşun inşallah.Inşallah yarın 2.muayene,ilk kontrolüm olacak kalp atışını dinleyeceğiz Allahın izniylebilenleriniz vardır belki, bir sonraki randevuyu kaç gün sonraya veriyorlar genelde, 10 gün mü yine?
Aminn çok teşekkür ederim bilmukabele10 gün için de kontrol amaçlı çağırıyorlar..Sağlıkla kavuşun inşallah.
Aminn hepimizin ki inşallah..Sağlıklı olsunlar bize yeter.Çok teşekkürler ben de öyle düşünüyorum.Uğuruyla, bereketiyle gelsin inşallah. Abisinin gözbebeği olur o merak etmeyin. Size bile bırakmaz.![]()
Kalbi dinledikten sonra 1 ay sonraya çağırmıştı beni.Inşallah yarın 2.muayene,ilk kontrolüm olacak kalp atışını dinleyeceğiz Allahın izniylebilenleriniz vardır belki, bir sonraki randevuyu kaç gün sonraya veriyorlar genelde, 10 gün mü yine?
Teşekkür ederim cevabınız içinKalbi dinledikten sonra 1 ay sonraya çağırmıştı beni.
Evet tabi ki önce istemedi ama yavaş yavaş ısınıyor gibi .Ben de hiç üstelemiyorum ve zaten buna pek halimde yok:)hem bulantım çok hem halsizlik var .
Adet döngüm düzensizdi ara ara 2 3 gün geç 2-3 gün erken olurdum .Hatta 1 ay adet olmamıştım.
ve doktorlar bir seyin yok deyip yolluyorlardı.
Bir de 2 kaybım olmuştu, ondan sonra aylarca korunmadigim halde hamile kalamiyordum artik bende korunmaktan vazgeçmiştim.
O ay adetimi 6 gün geçince eczaneden testle öğrendim bir kaç gün de hastaneye geç gidince 7.haftamın içinde olduğumu öğrendim .
Yani biraz karışık bir durum oldu:)
Amin..Hepimiz inşallahÜzüldüm kayıplarıniz için hayırlısı böyleymiş demekkiinsallah sağlıcakla alırsınız kucağıniza ❤
benn bende bi avize var hissetmesende diyor depremmmm :) alttan vurdu geçenki daha şiddetliydiDepremi hisseden varmıbenmi kafayı yedim
Cok fena hissettim cok panik yaptim baya fena salladi izmiriDepremi hisseden varmıbenmi kafayı yedim