2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Evet, her gün çarpıntım oluyor kısa süreli. Doktor normal dedi. 8-9 ay ve 1,5 sene önce EKG çektirmiştim. Normaldi. Fakat sizin özel durumunuz varmış galiba, doktorunuza görünmenizde fayda var.
Ben şimdi de çektirdim ekg,sizlerden istemedi mi doktorunuz

Uuu 15 yaşında maşallah nasıl tepki verdi genelde büyünce kardeşe olumlu bakmıyorlar 🤣 ne güzel en güzel süpriz olmuş ay nasıl beceriyorsunuz okdr geç öğrenmeyi ben 3 haftalık ken ogrendim gerçi şuan bakılırsa 2 haftalık ogrenmisim veledi 🤣🤣
😂😂bende bata 1hafta kala öğrendim zaman hiç geçmemişti ya

Kızlar deprem mi oldu çok geçmiş olsun😣

Uyuyorken uykumdan firlandim, fena sallandi ev. İstanbul’dayim bu arada. Esim de İzmir de. Ben deprem oldu diye onu arayinca sen nereden duydun hala sallaniyoruz dedi. Allah yardimcimiz olsun. Cok korktum.

Uyuyorken uykumdan firlandim, fena sallandi ev. İstanbul’dayim bu arada. Esim de İzmir de. Ben deprem oldu diye onu arayinca sen nereden duydun hala sallaniyoruz dedi. Allah yardimcimiz olsun. Cok korktum.
korkma Allah yardımcımız olsun ben böyle seylerde kendime telkin veriyorum hamilesin korkma panik yapma daha öncede oldu bebeğimi korumam lazım :)

korkma canım Allah büyük ne depremler gördük . Birde ben 2.5 şiddeti bile hissettiğim için acaip alıştım .
Allah korsun ya hepimizi valla manisadan buraya hissettik manisafakiler iyidir inşallah sakın ol diyemicem bende depremde asla sakın kalamam😑
Ah canlarim ben bodrumdaki depreme denk gelmistim ordan kaldi bende yoksa onceden izmirde olan depremlere cok takmazdim sadece lise de herkes siniftan kacarken ben siranin altina girip bildigim tum dualari okumuslugum var o kadar 😊

Ah canlarim ben bodrumdaki depreme denk gelmistim ordan kaldi bende yoksa onceden izmirde olan depremlere cok takmazdim sadece lise de herkes siniftan kacarken ben siranin altina girip bildigim tum dualari okumuslugum var o kadar 😊

Aaa yok 99 depreminde fena tramva kaldi bende depremin her salisesini hatirliyorum o görüntüler asla gitmez gözümün önünden onca kaybolup giden hayat deprem olduğu zaman başka insana dönüyorum resmen ama kacisimiz yok yine birgün bu gerçekle yüzleşcez 😑 allah hepimize yardim etsin 😊

Daha once olunca idrar verdim temiz cikti enfeksiyon vs yoktu
Canım vajinal enfeksiyon da olabilir o idrarda çıkmıyor 🤔
Anlıyordum bu hafta çok zorladı beni bulantılarım.cok fazla oldu büyük çıkacağını tahmin ettim ama bu kadar beklemedim 🤣🤣 doğum tarhimiz değişti en erken 19 temmuz en geç 2 ağustos bu gidişle temmuza kayacak ama ben bu gruptan gitmem 🤣
Yaa benim de önden gidiyor bebiş. Bir de erkek bebek önden gider derler 🤭 biz zaten büyük ihtimal temmuz annesi olcaz ama ben de asla gitmem 😂
Benim idrar tahlili dün açıklandı temiz elhamdülillah ama bu sabah 2 kere çok yoğun ve yeşil akıntı gördüm kaşıntı koku hiç bir şey yok ne ki acaba🤔🤔
Canım vajinit(vajinal enfeksiyon) olabilir. O idrarda çıkmıyor. Doktorun kültür testi yapması ya da alttan muayene etmesi gerekiyor.

Maşallh evladınızı Allah bağışlasın,benimde 13yaşında kızım var,oğlunuzun tepkisi nasıl acaba merak ettim🤭
Sizin evladınıza da Maşallah.Oğlum başlarda istemedi gibi.. ne bebeği olamaz! gibi tepkiler verdi ama şimdi gelip göbeğimi seviyor tabi herhangi bir yorum yapmıyor.
Çok küçükken kardeşi olsun istiyordu sonra sonra fikri değişti.

Sizin kızınız istiyordur diye düşünüyorum. Kızlar biraz daha istekli oluyorlar da.

Canım vajinal enfeksiyon da olabilir o idrarda çıkmıyor 🤔

Yaa benim de önden gidiyor bebiş. Bir de erkek bebek önden gider derler 🤭 biz zaten büyük ihtimal temmuz annesi olcaz ama ben de asla gitmem 😂

Canım vajinit(vajinal enfeksiyon) olabilir. O idrarda çıkmıyor. Doktorun kültür testi yapması ya da alttan muayene etmesi gerekiyor.

Bana 'da öyle geliyor temmuzda doğururum 🤣🤣 benimkide %60 kiz dedi ama maşallahı var ilk iki gündü sonra 4 gün oldu şimdi bi hafta fark koydu araya 🤣🤣

Aaa yok 99 depreminde fena tramva kaldi bende depremin her salisesini hatirliyorum o görüntüler asla gitmez gözümün önünden onca kaybolup giden hayat deprem olduğu zaman başka insana dönüyorum resmen ama kacisimiz yok yine birgün bu gerçekle yüzleşcez 😑 allah hepimize yardim etsin 😊
Amin kuzum🙏

Back