Banada prilam dr. Verdi çok iyi geldi ama progesteron başlamıştık o mide bulantısını arttırmış şimdi kestik bugün inşallah azalıryok cnm emedur verdıler oda mıdemi cok ekşitiyordu bu sefer ekşi kusuyordum içmedim onuda .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada prilam dr. Verdi çok iyi geldi ama progesteron başlamıştık o mide bulantısını arttırmış şimdi kestik bugün inşallah azalıryok cnm emedur verdıler oda mıdemi cok ekşitiyordu bu sefer ekşi kusuyordum içmedim onuda .
bodrumda tatilden donüyordum havalanında mescitte kestirirken yakalandım o depreme oda cok şiddetliydi :) deniz taşmaya başlamıştı tsunami olablr falan denilince bomboş havalanı birden dolmuş ucaklarda yer kalmamıştıAh canlarim ben bodrumdaki depreme denk gelmistim ordan kaldi bende yoksa onceden izmirde olan depremlere cok takmazdim sadece lise de herkes siniftan kacarken ben siranin altina girip bildigim tum dualari okumuslugum var o kadar![]()
kuzum zencefil zerdeçal limon kaynat iç bide çekirdek te iyi geliyor ben öyle kendime geldm diyebilirim bide kendine olumlu telkinler ver :)Banada prilam dr. Verdi çok iyi geldi ama progesteron başlamıştık o mide bulantısını arttırmış şimdi kestik bugün inşallah azalır
Banada prilam dr. Verdi çok iyi geldi ama progesteron başlamıştık o mide bulantısını arttırmış şimdi kestik bugün inşallah azalır
Tamam canım yapıcam bunları çok sağolkuzum zencefil zerdeçal limon kaynat iç bide çekirdek te iyi geliyor ben öyle kendime geldm diyebilirim bide kendine olumlu telkinler ver :)
canım 13. haftalara doğru bağlar gelişiyormuş bide rahim büyüyor sinirleri sıkıştırıyormuş ondan da ağrı olabilir diyordu bi makalede . zeytinyağı ile masaj yaptır sicak havlu koy iyi gelir insallahMerhaba arkadaşlar ciddi bel ağrısı cekiyorum.
Biraz dolaşsam yarim saat falan belim kopacak gibi ağrıyor. Bu kadar erken normal mi sizce?
Böyle deyince oğlu olanlar benim de öyleydi senin d3 erkek galiba diyor ama karin yok, agirlaşma yok bana garip geliyor bu agrilar..
Evet ben bilemedim işte.. bana sabah öğle akşam iç dedi ama internette herkes gece yatmadan 2 adet içmiş hangisi daha iyi olur acaba yaaa????Bem progestani fitil olarak attım yorumları görmüştüm daha önce mide bulantısı yapıyor diye dedim.doktora ben yutamam oda fitil arka kullan dedi hiç bi yan etkisi olmamisti doktor bugün zoferi kesti prilami gece yatmadan 2tane iç dedi inşallah yarın kötü olmam
Cok az peceteyle sıldıgımde gordum
Bende halamlarin dukkani vardi deniz kenarinda ordaydik kapatmstik eve gidiyorduk bi anda toprak ayagimdan kaymaya basladi ben abla icgudusuyle panik yapip kardesim evde tek kaldi diyip denize dogru kosmaya baslamisim millet tsunami olur diye kaciyorlar herkes gidiyor mersine ben gidiyordum tersine allah yasatmasinbodrumda tatilden donüyordum havalanında mescitte kestirirken yakalandım o depreme oda cok şiddetliydi :) deniz taşmaya başlamıştı tsunami olablr falan denilince bomboş havalanı birden dolmuş ucaklarda yer kalmamıştı![]()
Ya benimki ilac hicbirsey vermiyor ama bisey diyemiyorum cubku bende icemiyorum Folik asidi zorla iciyorum zatenKeşke bende kullanmasam ama çalışmak çok zor oluyor devamlı kusuyorum halsiz çalışıyorum doktorda dedi iyi olmayı bekleme hamile halsizlik demek dedi değiştirdi ilacı ama bi ara bırakmayı dene dedi![]()
Yaa gözün AydınKızlar çıktık şimdi 6cm olmuş bebeğim ve bi hafta one gecmis 12+3 veya 4 günlük dedi doktor ukt kagidinda 12+2 yaziyor ama bursz fahs buyuk dedi gelisimi cook güzel ense kalınlığı da aynı şekilde zofer bırak dedi prilam geçicem günde 4 tane ic gerekirse en güvenilir o dedi ve tahmini kız 20 gün sonra çağırdı tekrar![]()
Canım ilk gebeliğimde 7-8inci haftadan ortalama 15. Haftaya kadar bu bel ağrısından aşırı çektim. Hatta bel fıtığım mı var diye düşünüp ortopediye falan gitmeye karar vermiştim. Tabi artık canıma tak ettiği sıralardı, sonradan geçti. Cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum ama oğlum oldu.Merhaba arkadaşlar ciddi bel ağrısı cekiyorum.
Biraz dolaşsam yarim saat falan belim kopacak gibi ağrıyor. Bu kadar erken normal mi sizce?
Böyle deyince oğlu olanlar benim de öyleydi senin d3 erkek galiba diyor ama karin yok, agirlaşma yok bana garip geliyor bu agrilar..
Benim canım o tsh 16 olan artık 8 e düştü tabi:) 7 şubatta kontrolüm var inşallah düşmüştür iyice.. ayrıca kalp çarpıntısı yapar tiroit, ama ben daha önce de yaşadığım için alışkınım çarpmalara anormal olmadı şimdiye kadar:)Birinin 16 çıkmıştı o sen değildin demekkikarıştırdım aman çıkmasin bende şubatta tekrar test vercem inşallah düzelmiştir
sende baktır ihmal etme
Maalesef hormonlar yükseldikçe o tat devam ediyor. Ben en başından beri yaşıyorum yediğim hiçbirşey bastırmıyor. Bnm ilk gebeliğimde yaklaşık 14. Haftalarda geçmişti.Arkadaşlar merhaba hepinize
Ben 8. Haftanın sonlarındayım bel ağrım ve bulantılarım çok. Ama en kötüsüde ağzımdaki bu iğrenç tathiçbirşeyin tadını alamıyorum herşeyin tadı aynı ve kötü. Bu tat hiç gitmiyor ağzımdan benim gibi olan varmı bir çözüm bulabildinizmi lütfen bulduysanız söyleyin
![]()
Tesekkurler canım ama gectı sankiMartilikiz07 yeşil akıntı mantar ya da enfeksiyon olabilir.
doktorum her zaman Açık sarı-beyazdan başka akıntın olursa haber ver bana der. Doktoruna danış canım![]()
Normaldır bence:)Benimde geliyor arada o. İdrar testi verdim ama temiz bişi çıkmadı. Özellikle idrarım geldiği zaman oluyor
Kız bunu panik sen mi diyorsunTesekkurler canım ama gectı sanki
Amin canım aminnBende halamlarin dukkani vardi deniz kenarinda ordaydik kapatmstik eve gidiyorduk bi anda toprak ayagimdan kaymaya basladi ben abla icgudusuyle panik yapip kardesim evde tek kaldi diyip denize dogru kosmaya baslamisim millet tsunami olur diye kaciyorlar herkes gidiyor mersine ben gidiyordum tersine allah yasatmasin![]()