2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
baktım biraz dediğiniz şeye ama benimki muhtemelen susuzluktan ya. öyle doktora gidecek kadar rahatsız edici bişey değil çünkü. yıllardır su içmeyi artıramıyorum. su içince midem bulanıyor 🥲 ama şimdi emzirince iyice ihtiyacım oldu muhtemelen

Kızlar Molfix pure soft ve Molfix premium deneyen kullanan var mı onlar nasıl bez kalite olarak şimdi mavi paket Molfix kullanıyorum bir bunları da denemek istiyorum ama sizede sormak istedim
Merhaba mavi paket ve pure and soft u denedim. Pure and spft un kalibı maviye göre daha büyük ve arka kısmı lastikli ancak baxı paketlerde ıslaklık göstergesi çıkmadı. Pure and softta sıfır taşma. Beline kadar gidip sonlandı, mavi pakette taşma oldu. Premium kullanmadım

kızlar biraz saçma gelebilir ama bir soru sorucam. hissettiğim şeyin mantıklı olup olmadığını anlamıyorum çünkü. dışarıdan bir gözün yorumuna ihtiyacım var. kv geçen gün bir masa dolusu oyuncak fotosu attı. komşusunun oğlunun oyuncaklarıymış. bizim için vermiş. benim böyle bir talebim olmadı. bebeğim için aldığım her şeyi de düşüne düşüne alıyorum, gerekli mi gereksiz mi faydalı mı zararlı mı vs işte siz de böylesinizdir eminim. neyse bugün kv bütün o oyuncakları bize getirdi. ama ben acayip emrivaki yapılmış gibi hissediyorum. bi yandan düşünüyorum eskiden biz de bizden büyük çocuklardan kalan oyuncakları kullandık, dayanışma güzeldir vs diye ama bi yandan o çocuk ağzına mı soktu tükürdü mü kim bilir ne ortamlardan geçti bilmediğim oyuncakları evime alma fikrini kabullenemiyorum bir türlü. beni anlayan var mıdır aranızda bilmiyorum. tuhaf mı düşünüyorum sizce? kocama bu durumdan hoşlanmadığımı söylemeye çalıştım biraz ama beni anlamayacak sanırım. kv tutturdu bugün oyuncakları çıkar oynasın dedi. "ben aldığım her oyuncağı sudan geçiriyorum anne, o şekilde veremem çocuğa" dedim. buna rağmen kendisi oyuncak alıp çocuğun eline verdi. iyice kuruldum böyle olunca. bilmiyorum hiçbir dahlim olmadan bir torba oyuncak gelince bağ mı kuramadım nedir ama poşeti tutup çöpe atasım var 😳 bu arada çoğu kötü kullanılmış. ben birine vermeye utanırdım öyle oyuncakları açıkçası. sararmış kararmış karalanmış falan
Haklısın tabi. İyice dezenfekte etmek istesen bile kimyasal kullanamayacaksın o yüzden temiz olmayacak. Şu an çok küçükler bizimkiler. Ben yeni aldığım oyuncakları bile torbaya koyup makinede yıkıyorum 60 derecede ya da yıkayıp kaynar suda bekletiyorum. Yani şöyle arkadaşlarla oynayacağı, yerlerden bisiler ağzına atacağı 8,9 ay 1 yaşına falan geldiği zaman artık istesende koruyamazsin ve gerekte yok bağışıklığı güçlenecek. O zaman verilir belki ama şu an erken biraz.

Benim kızçe durduk yere gene ishal oldu ne oluyor anlamıyorum üşütmediğinden eminim iki gündür de çok mızmız sürekli ağlıyor anlamadım ya dün calpol veridm biraz sakinledi gibi oldu internette diş geleceği zaman da ishal olabilir yazıyor acaba diş mi diyorum anlamadım ya

Benim kızçe durduk yere gene ishal oldu ne oluyor anlamıyorum üşütmediğinden eminim iki gündür de çok mızmız sürekli ağlıyor anlamadım ya dün calpol veridm biraz sakinledi gibi oldu internette diş geleceği zaman da ishal olabilir yazıyor acaba diş mi diyorum anlamadım ya

Olabilir canım annem söylemişti bana da diş zamanı ishal olurmuş. Bizde olmadı ama. Bugün benim oğlumla inanılmaz mızmız zorla uyuyor deli gibi uykusu olmasına rağmen uyanık olduğu zaman da hiçbir şey mutlu etmiyor sürekli ağlama halinde. Tetagil sürüyorum ağzına ama bence hiç etki etmiyor, zeytinyağına karanfil koyup beklettim biraz onu sürdüm az once de etki etti mi bilmiyorum
İnşallah rahatlar bizim dişler kabardı sanırım o zorluyor 😭

Merhaba arkadaşlar. Bebeğim 5 aylık oldu. Ancak bizim gece uykularımız aşırı bozuldu. 4.ay uyku gerilemesini yaşadığımızı düşünmüştüm. Şu an gece 2 saatte bir uyanıyor, bazen gecenin 2 sinde 3 ünde uyanıyor bi daha uykıya dönmüyor. Çıldırmak üzereyim. 3 gündüz uykuya düştük böyle olunca 8 de uyumuş oluyor. Ancak sabah 4 buçuk 5 te uyanıyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Gündüzki uzun uykularımızda 3 4 gündür yok oldu. 45. dakikada uyanıyor bi daha uykuya dönmüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sabaha perişan halde uyanıyorum.

Olabilir canım annem söylemişti bana da diş zamanı ishal olurmuş. Bizde olmadı ama. Bugün benim oğlumla inanılmaz mızmız zorla uyuyor deli gibi uykusu olmasına rağmen uyanık olduğu zaman da hiçbir şey mutlu etmiyor sürekli ağlama halinde. Tetagil sürüyorum ağzına ama bence hiç etki etmiyor, zeytinyağına karanfil koyup beklettim biraz onu sürdüm az once de etki etti mi bilmiyorum
İnşallah rahatlar bizim dişler kabardı sanırım o zorluyor 😭
İshal oldugu nasıl anlaşılıyor. Zaten katı kaka yapmıyorlar ki 🤷🏼🤷🏼 hep aynı gibi bizim sıvı cıvık

kızlar biraz saçma gelebilir ama bir soru sorucam. hissettiğim şeyin mantıklı olup olmadığını anlamıyorum çünkü. dışarıdan bir gözün yorumuna ihtiyacım var. kv geçen gün bir masa dolusu oyuncak fotosu attı. komşusunun oğlunun oyuncaklarıymış. bizim için vermiş. benim böyle bir talebim olmadı. bebeğim için aldığım her şeyi de düşüne düşüne alıyorum, gerekli mi gereksiz mi faydalı mı zararlı mı vs işte siz de böylesinizdir eminim. neyse bugün kv bütün o oyuncakları bize getirdi. ama ben acayip emrivaki yapılmış gibi hissediyorum. bi yandan düşünüyorum eskiden biz de bizden büyük çocuklardan kalan oyuncakları kullandık, dayanışma güzeldir vs diye ama bi yandan o çocuk ağzına mı soktu tükürdü mü kim bilir ne ortamlardan geçti bilmediğim oyuncakları evime alma fikrini kabullenemiyorum bir türlü. beni anlayan var mıdır aranızda bilmiyorum. tuhaf mı düşünüyorum sizce? kocama bu durumdan hoşlanmadığımı söylemeye çalıştım biraz ama beni anlamayacak sanırım. kv tutturdu bugün oyuncakları çıkar oynasın dedi. "ben aldığım her oyuncağı sudan geçiriyorum anne, o şekilde veremem çocuğa" dedim. buna rağmen kendisi oyuncak alıp çocuğun eline verdi. iyice kuruldum böyle olunca. bilmiyorum hiçbir dahlim olmadan bir torba oyuncak gelince bağ mı kuramadım nedir ama poşeti tutup çöpe atasım var 😳 bu arada çoğu kötü kullanılmış. ben birine vermeye utanırdım öyle oyuncakları açıkçası. sararmış kararmış karalanmış falan
İçine sinmiyirsa fırlat çöpe gitsin iyi kullanışlı olanları dezenfekte ettikten sonra da kullanabilirsiniz ayrı ama canın istemiyorsa hiç düşünme ne yapsam diye

Back