Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Kızlar mastit olanlar şu lahanayı gözünüzü seveyim yapın bakın bana dua edeceksiniz lahanayı sıcak suya koyup ilk sıcağı çıkınca göğsünüze koyun kanalların açılıp ağrınızın hafiflediğini göreceksiniz
Merhaba sıcak suda ne kadar kalacak haşlayacak mıyız acaba

Ne kadar kullandınız Otrivine spreyini ? Onu da aldım ama sanki sıktığım gibi şişiriyor daha çok anlayamadım
Tam hatırlamıyorum ama bayağı kullandım 2.şişeyi aldığımı hatırlıyorum hatta ama işte fayda etmedi anlık rahatlık veriyordu. Risonel kullandınız mı?

Tam hatırlamıyorum ama bayağı kullandım 2.şişeyi aldığımı hatırlıyorum hatta ama işte fayda etmedi anlık rahatlık veriyordu. Risonel kullandınız mı?
Siz söyleyince bir kere daha sıktım ama pek fayda etmedi belki de düzenli kullanılması gerekiyor ama burnum çok tıkalı olduğu için sabaha kadar uyumamam lazım bunun için ve çok zor bu

merhaba dogum yaptınız mı nasıldı tavsiye eder misiniz
Merhaba maalesef medicana da dogum yapamadım sancı cektigim sıra hastaneye giderken medicana da hic bos oda olmadigini ogrendik sizde klinige gidiyorsanız dikkat edin koru hastanesinde yapmak zorunda kaldım hic memnun kalmadım ama ilk dogumum medicanadaydı her sey cok guzeldi 💐

Ben uyku arkadşı için erken sanıyordum, bu güzel bi haber 😅 görüntüsü linki falan varsa atsana
Ben a101den almıştım 4 sene önce yumuş ve kulakları uzun olsun yeter bence, bunun aynisi bugun benzinlikte rastladım ama bu cok buyuk kizimla ayni boyda sanırım 🤣 kucugunden bulursam tekrar alacağım kavga cikiyor evde 🤭

Eklentiler

• IMG_1599.jpeg
    IMG_1599.jpeg
    273,2 KB · Görüntüleme: 5
Kızlar gece uyurken bebeğin çoraplarını çıkarıyor musunuz
Patikli alt var bide çorap giydiriyorum.oda sicakligimiz 23.uzeri bazen ortuyorum bazen uyumuyor açıyorum öyle uyuyup kalıyoruz🥴bence corapsiz yatmaz daha.
Kızlar gaz konusunda kimyon ve rezene çayı'nın çok faydasını gördüm sabah akşam bir bardak kimyon ve rezene çayını karıştırıp içiyorum bebek kendi gazını güzel çıkartıyor dün mastit olduğum için içemedim ilgilenemedim bugün resmen kıvranıyor gazını çıkartamıyor demek ki o çaydan kaynaklı rahat etmiş şimdi içiyorum İnşallah şifa olur
Ben e bebekten bı çay almıştım.anason,kimyon,rezene bide bsy vardı 4lu karışımdi.ondan iciyordum.fena degildi.bitti tekrar almayı düşünüyorm.
Kızlar bu 1. Ay aşısından sonra duşa sokabiliriz di mi bebişi? Bişey demediler ama korktum
Bizim ebe 1 2 gün demişti.

Kizlar benim kızim da kakayi bazen zor yapar.zorlandigini görünce karnı bacağıma gelecek şekilde, tummy time gibi yani yapıyorum bacağımda. bel kısmıni yukardan aşağı doğru sıvazlıyorum.hemn yapıyor kakayi.belki zor kaka yapan bebeklerde işe yarar .soylim dedim ☺️

Back