- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Yaaaa masallah cok duygulandımmm![]()
❤❤❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa masallah cok duygulandımmm![]()
Bende günde iki üç kez oluyor yarın kontrolüm var bir haftadır guatr ilacımı icemedim icsemde çıkarıyorum hemen .guatr mi yapıyor bilmiyorum.ama carpintimin çok olduğu gubler çok halsiz oluyorumArkadaşlar hamilelik esnasında ara ara kalp çarpıntısı yaşıyor musunuz?
Ya valla belimde yer yok artik nereye ciksin ,oglumda hic boyle seyler yasamadim ona hamileyken cok rahattim bunda simdi bile bulantim varValla yüzümde yanaktan ağsada var ama hiç takmadım açıkçasıçok cips patlamış felan tükettim bi ara gever diye düşündüm ama geçmedi bugün hatta aynada sivilcede bakıyordum kızarmış ablada dedi daha çok cikacak içine doğdu galiba
![]()
Arkadaşlar hamilelik esnasında ara ara kalp çarpıntısı yaşıyor musunuz?
Ya aslindabenim hicbiri icin 100/100dusuncem yoktu isim konusunda o yuzden daha var zamana zaten buluruzBend e kızda öyleyim erkek yıllardır belliydi koymak nasip olmucak bunda büyük ihtimallekızda suanlik hayat ela veya melek ela dedi eşim bakalım başka isim bulmazsam oylamayla birini koyarım
![]()
Benim bazen o kadar oluyor ki nefesim kesiliyor geceler sirt ustu yatamiyorum bogulma oluyor sankiHamilelikte sıkça rastlanır vücud daha fazla kan pompaladığı için kalpte fazla basınca sebep olur ama çok sık oluyorsa troidle ilgili bi sıkıntı olabilir yada kalpte rahatsızlık varmı benim var mesela bazen nefesimi kesiyor nerdeyse ama alışmam gereken bi durum benim bildiğim için korkmuyorum seninde sık oluyorsa baktır
Amin canim insallahCinsiyeti belli olan arkadaşları okudukça o kadar mutlu oluyorum ki zaman geçiyor minişlerimiz büyüyor. Sağlıkla kucağımıza alacağımız, güzel haberlerimizi vereceğimiz günleri de görürüz inşallah❤
3000 liraya yaptırdık canımMahsuru yoksa testin fiyatı ne kadardı ?
Bende günde iki üç kez oluyor yarın kontrolüm var bir haftadır guatr ilacımı icemedim icsemde çıkarıyorum hemen .guatr mi yapıyor bilmiyorum.ama carpintimin çok olduğu gubler çok halsiz oluyorum
Teşekkürler arkadaşlar..Tahlillerimde troidlerle ilgili bir şey söylemediler.Hamilelikte sıkça rastlanır vücud daha fazla kan pompaladığı için kalpte fazla basınca sebep olur ama çok sık oluyorsa troidle ilgili bi sıkıntı olabilir yada kalpte rahatsızlık varmı benim var mesela bazen nefesimi kesiyor nerdeyse ama alışmam gereken bi durum benim bildiğim için korkmuyorum seninde sık oluyorsa baktır
Bende günde iki üç kez oluyor yarın kontrolüm var bir haftadır guatr ilacımı icemedim icsemde çıkarıyorum hemen .guatr mi yapıyor bilmiyorum.ama carpintimin çok olduğu gubler çok halsiz oluyorum
Ya valla belimde yer yok artik nereye ciksin ,oglumda hic boyle seyler yasamadim ona hamileyken cok rahattim bunda simdi bile bulantim var![]()
Çok sağol ..Özel labaratuvarda mı yaptırdınız?3000 liraya yaptırdık canım
Benim bazen o kadar oluyor ki nefesim kesiliyor geceler sirt ustu yatamiyorum bogulma oluyor sanki![]()
Ya aslindabenim hicbiri icin 100/100dusuncem yoktu isim konusunda o yuzden daha var zamana zaten buluruz☺
Arkadaşlar hamilelik esnasında ara ara kalp çarpıntısı yaşıyor musunuz?
Ben hic kullanmadimbise olmaz doğunca hepsi geçiyor ablamdan biliyorum
ah o bulantılar geçmiyor zaten ben daha ilacı bırakamadım bakalım nasıl birakicam
Ya normalde yok ogluma hamileyken olmustu doguma yakin gecti gitti ,simdi bilmiyorum galiba tahlillerde vermistm cikmadi yine soyliycem doktora bakalimSende troid varmıydı baskasindamiydi benim kalp bide troid eklendi çok çabuk yoruluyorum bi merdiven çıkamaz oldum öyle olunca midem çok dahada bulanıyorallah'ım şu günleri atlatsak hastalik hastası olmadan
![]()
Teşekkürler arkadaşlar..Tahlillerimde troidlerle ilgili bir şey söylemediler.
Tabi şöyle bir durumum var şuan kapakçığımda sarkma var ve çocukken açık kalp ameliyatı oldum. En kısa zamanda doktora gidip öğreneyim.Özellikle sol tarafıma yatınca sık oluyor.