2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Valla yüzümde yanaktan ağsada var ama hiç takmadım açıkçası 🤣🤣 çok cips patlamış felan tükettim bi ara gever diye düşündüm ama geçmedi bugün hatta aynada sivilcede bakıyordum kızarmış ablada dedi daha çok cikacak içine doğdu galiba 🤣🤣
Ya valla belimde yer yok artik nereye ciksin ,oglumda hic boyle seyler yasamadim ona hamileyken cok rahattim bunda simdi bile bulantim var 🤢

Arkadaşlar hamilelik esnasında ara ara kalp çarpıntısı yaşıyor musunuz?

Hamilelikte sıkça rastlanır vücud daha fazla kan pompaladığı için kalpte fazla basınca sebep olur ama çok sık oluyorsa troidle ilgili bi sıkıntı olabilir yada kalpte rahatsızlık varmı benim var mesela bazen nefesimi kesiyor nerdeyse ama alışmam gereken bi durum benim bildiğim için korkmuyorum seninde sık oluyorsa baktır

Bend e kızda öyleyim erkek yıllardır belliydi koymak nasip olmucak bunda büyük ihtimalle 🤣🤣 kızda suanlik hayat ela veya melek ela dedi eşim bakalım başka isim bulmazsam oylamayla birini koyarım 🤣🤣
Ya aslindabenim hicbiri icin 100/100dusuncem yoktu isim konusunda o yuzden daha var zamana zaten buluruz 🤩☺️

Hamilelikte sıkça rastlanır vücud daha fazla kan pompaladığı için kalpte fazla basınca sebep olur ama çok sık oluyorsa troidle ilgili bi sıkıntı olabilir yada kalpte rahatsızlık varmı benim var mesela bazen nefesimi kesiyor nerdeyse ama alışmam gereken bi durum benim bildiğim için korkmuyorum seninde sık oluyorsa baktır
Benim bazen o kadar oluyor ki nefesim kesiliyor geceler sirt ustu yatamiyorum bogulma oluyor sanki 🧐

Cinsiyeti belli olan arkadaşları okudukça o kadar mutlu oluyorum ki zaman geçiyor minişlerimiz büyüyor. Sağlıkla kucağımıza alacağımız, güzel haberlerimizi vereceğimiz günleri de görürüz inşallah❤
Amin canim insallah ♥️

O çarpıntı bende de oluyordu bunun için hamilelikten önce gitmiştim,diltizem vermişti doktor ve çok az ritim bozukluğu çıkmıştı,6ay sonra gayet iyi çıktı sonuçlar,şimdi tedirginim tekrar olur diye

Bende günde iki üç kez oluyor yarın kontrolüm var bir haftadır guatr ilacımı icemedim icsemde çıkarıyorum hemen .guatr mi yapıyor bilmiyorum.ama carpintimin çok olduğu gubler çok halsiz oluyorum
Teşekkürler arkadaşlar..Tahlillerimde troidlerle ilgili bir şey söylemediler.
Tabi şöyle bir durumum var şuan kapakçığımda sarkma var ve çocukken açık kalp ameliyatı oldum. En kısa zamanda doktora gidip öğreneyim.Özellikle sol tarafıma yatınca sık oluyor.

Bende günde iki üç kez oluyor yarın kontrolüm var bir haftadır guatr ilacımı icemedim icsemde çıkarıyorum hemen .guatr mi yapıyor bilmiyorum.ama carpintimin çok olduğu gubler çok halsiz oluyorum

Seninki o yüzden cnm banada doktor ge o soruyor çarpıktın nasıl diye benimde hamilelikte cıktı ama düşmeye başladı allaha şükür inşallah ilaclik durum olmaz

Benim bazen o kadar oluyor ki nefesim kesiliyor geceler sirt ustu yatamiyorum bogulma oluyor sanki 🧐

Sende troid varmıydı baskasindamiydi benim kalp bide troid eklendi çok çabuk yoruluyorum bi merdiven çıkamaz oldum öyle olunca midem çok dahada bulanıyor 🤣🤣 allah'ım şu günleri atlatsak hastalik hastası olmadan 🤣🤣🤣

Arkadaşlar hamilelik esnasında ara ara kalp çarpıntısı yaşıyor musunuz?

Evet, her gün çarpıntım oluyor kısa süreli. Doktor normal dedi. 8-9 ay ve 1,5 sene önce EKG çektirmiştim. Normaldi. Fakat sizin özel durumunuz varmış galiba, doktorunuza görünmenizde fayda var.

Sende troid varmıydı baskasindamiydi benim kalp bide troid eklendi çok çabuk yoruluyorum bi merdiven çıkamaz oldum öyle olunca midem çok dahada bulanıyor 🤣🤣 allah'ım şu günleri atlatsak hastalik hastası olmadan 🤣🤣🤣
Ya normalde yok ogluma hamileyken olmustu doguma yakin gecti gitti ,simdi bilmiyorum galiba tahlillerde vermistm cikmadi yine soyliycem doktora bakalim
Ya insallah kendimi yasli hissediyorum 😂hergun bi yerim agriyor

Teşekkürler arkadaşlar..Tahlillerimde troidlerle ilgili bir şey söylemediler.
Tabi şöyle bir durumum var şuan kapakçığımda sarkma var ve çocukken açık kalp ameliyatı oldum. En kısa zamanda doktora gidip öğreneyim.Özellikle sol tarafıma yatınca sık oluyor.

Baktır mutlaka ben yıllık kontrolde olmama rahmen bebek düşündüğümüzde doktorla konustum oda dedi sağlıklı bir insanın bile kalbini çok zorlayan bi durum hamilelik sizin kalbiniz biraz daha fazla yorulcak ama sürekli gözetim.altinda olcasaksiniz beraber geçirmez bu süreçleri demişti ki seninki benimkinden daha riskli mutlaka git bana doktorum 12.haftan dolunca gel doktorunla beraber takip yapcaz dedi seninde öyle olcak muhtemelen inşallah bi sıkıntı çıkmaz ❤

Back