2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
çok geçmiş olsun,yarın sabahta ben taktırıcam su içemediğim için😕
ayyy baktımmm çok tatlı😻😻😻
hoşgeldiniz💕öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah🐣
hoşgeldiniz💕hayırlı olsun Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🐣,amin
bende😫üstelik teyzemin kızı geldibilmiyorlar hamile olduğumu söylemek zorunda kaldım midem kötüydü😌
yeahhh çok şükür bak kuzummm😍bir kızımız daha olacak demek ki😻😻😌

Maşallah kocaman olmuş🥰oh ohhh gelsin kızlar😻😻

Kızlar dünyayı ele geçircek valla 🤣🤣

Hayat cok begendım elayı oldum olası cok severdım zaten :))

15 yaşında felan yaptırdım heralde bu dövmeyi diyodum birgün kizim olursa hayat koycam diye ama büyüdukce vazgeçtim 🤣🤣 diyorum şimdi biri kızımın yanında hayatın...... kuufr etse çocum üstüne alincak 😭😂

Eklentiler

• 15797109698641123841536.jpg
    15797109698641123841536.jpg
    111,5 KB · Görüntüleme: 41
Ne kadar büyümüş gerçekten🙈
Sabırsızlanmaya başladım iyice

Anlıyordum bu hafta çok zorladı beni bulantılarım.cok fazla oldu büyük çıkacağını tahmin ettim ama bu kadar beklemedim 🤣🤣 doğum tarhimiz değişti en erken 19 temmuz en geç 2 ağustos bu gidişle temmuza kayacak ama ben bu gruptan gitmem 🤣

Ben testi yaptıracağım firmaya sormuştum yaptırmadan önce. Yasal değil ama doktorunuz izin verirse biz paylaşırız demişti. Doktorla da konuştuk olur dedi☺️En erken 12 günde gelir ama tahmini 15 gün diye düşünün siz demişti. Az kaldı bakalım beklemedeyiz☺️Allah herkesin gönlüne göre versin🙏🏻
Mahsuru yoksa testin fiyatı ne kadardı ?

Arkadaşlar hamilelik esnasında ara ara kalp çarpıntısı yaşıyor musunuz?

Ay sende mi canim,benim hamileligi ogrendigimden belim nasil sivilcelendi varya cok moralimi bozuyor hic boyle olmamisti ama Allahtan sadece bel taraflarda yuzumde falan yok

Valla yüzümde yanaktan ağsada var ama hiç takmadım açıkçası 🤣🤣 çok cips patlamış felan tükettim bi ara gever diye düşündüm ama geçmedi bugün hatta aynada sivilcede bakıyordum kızarmış ablada dedi daha çok cikacak içine doğdu galiba 🤣🤣

Aynen bakalim valla bi turlu isim secemiyorum bugun begendigim yarin guzel gelmiyor bana 😂

Bend e kızda öyleyim erkek yıllardır belliydi koymak nasip olmucak bunda büyük ihtimalle 🤣🤣 kızda suanlik hayat ela veya melek ela dedi eşim bakalım başka isim bulmazsam oylamayla birini koyarım 🤣🤣

Back