2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Selam kızlarr. Ben de yeni katıldım aranıza. Kısmetse Ağustos annesi olacağım ben de. Sanırım hepinizden yaşça büyüğüm burada. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri takip ediyorum sizleri. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi🙏🏻
Hoşgeldiniz ben de tüp bebek ile 4. denemede gebe kalabildim. İnş hepimiz sağlıkla kucağımıza alabiliriz.

Kızlar tabıkı saglıklı olsun ama sankı ben kız bebek ıstıyorum ya:)))bu dusunceden cıkmak ıstıyorum yuzlerce ınsan bebek hayalıyle yasarken cınsıyet secmek Ama ıcımden ıstedıgım masum ıstek bu:)
Canim normal ben ilk bebegimin herzaman bilmem neden hep erkek istiyordum Rabbimden ilk once sagliklisini daha sonra erkek olursa daha mutlu olacagimi soyluyordum o zaman bende sanki erkekde erkek soyleyen anneler gibi hiss ettim ama biraz baktikta illa erkek olsun demiyordum sadece isteyim oydu ,insallah seninde kalbindeki olur Rabbimin kapilari acik insaniz isteye biliriz 😍🥰

Mide bulantısı ve kusmadan dolayı serum takılacak bana da dua edin 😔
çok geçmiş olsun,yarın sabahta ben taktırıcam su içemediğim için😕
Hıçkırmaları çok net oluyor belli aralıklarla (mesela on snde bir) hopluyor bebek anlaşılıyor bence o. Dışardan bile belli oluyor.
İnstagrama atmıştım öne çıkanlarda var ekli olan arkadaşlarım bakabilir 😂 Olmayanlarda ekleyebilir 😂
ayyy baktımmm çok tatlı😻😻😻
merhaba Kızlarrr :)
bende ağustos annesi olacağım inşallah
tüp bebek ile pgt yöntemini kullanarak 3. denemede hamilelik haberimizi aldık çok şükür!
öncelikle hepinize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin allahım.
çok heyecanlı , şimdiden annelik duygusunun yerleştiği mucize anları yaşıyoruz ne mutlu bizeee
istanbuldan aynı zamanlara gelecek var mı? hamiş arkadaş olması en güzelli:)
hoşgeldiniz💕öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah🐣
Selam kızlarr. Ben de yeni katıldım aranıza. Kısmetse Ağustos annesi olacağım ben de. Sanırım hepinizden yaşça büyüğüm burada. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri takip ediyorum sizleri. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi🙏🏻
hoşgeldiniz💕hayırlı olsun Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🐣,amin
Kendımı bugun yıne çok yorgun hıssedıyorum🤰🏻🤰🏻
bende😫üstelik teyzemin kızı geldibilmiyorlar hamile olduğumu söylemek zorunda kaldım midem kötüydü😌
Hello kizlarrrr 😍biz kontrolden ciktik hersey sukur iyi kanama alani hala var ama bebege zarar vermiyor onun icin baska doktora yonlendirdi
Veee cinsiyyetimiz tahmini olarak KIZzzzzzzz♥♥♥♥♥
yeahhh çok şükür bak kuzummm😍bir kızımız daha olacak demek ki😻😻😌
Kızlar çıktık şimdi 6cm olmuş bebeğim ve bi hafta one gecmis 12+3 veya 4 günlük dedi doktor ukt kagidinda 12+2 yaziyor ama bursz fahs buyuk dedi gelisimi cook güzel ense kalınlığı da aynı şekilde zofer bırak dedi prilam geçicem günde 4 tane ic gerekirse en güvenilir o dedi ve tahmini kız 20 gün sonra çağırdı tekrar 😍🤰
Maşallah kocaman olmuş🥰oh ohhh gelsin kızlar😻😻

çok geçmiş olsun,yarın sabahta ben taktırıcam su içemediğim için😕
ayyy baktımmm çok tatlı😻😻😻
hoşgeldiniz💕öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah🐣
hoşgeldiniz💕hayırlı olsun Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🐣,amin
bende😫üstelik teyzemin kızı geldibilmiyorlar hamile olduğumu söylemek zorunda kaldım midem kötüydü😌
yeahhh çok şükür bak kuzummm😍bir kızımız daha olacak demek ki😻😻😌

Maşallah kocaman olmuş🥰oh ohhh gelsin kızlar😻😻
Kadinlar kulubu kiz bebeklerle dolucak ☺😍😍

Canim normal ben ilk bebegimin herzaman bilmem neden hep erkek istiyordum Rabbimden ilk once sagliklisini daha sonra erkek olursa daha mutlu olacagimi soyluyordum o zaman bende sanki erkekde erkek soyleyen anneler gibi hiss ettim ama biraz baktikta illa erkek olsun demiyordum sadece isteyim oydu ,insallah seninde kalbindeki olur Rabbimin kapilari acik insaniz isteye biliriz 😍🥰
Tesekkjr ederım canım ❤️❤️

Bizde yiğenimde ela verecektik. Trakyalıyız. Sesli harfle başlayan kelimelerin başına "h" harfi koyar şiveliler bizde. Eniştem olmaz erkeş kızıma Hela Hela der dedi 😂 içimizde kaldı ela , bebek son anda ece oldu.

Melek ela olacak sanırsam esimdeki ela merakı biz int tanışmıştık ismimi sormadı ela diye bildi haftalarca 🤣🤣 o yüzden istiyor şimdide meleği buldu bakalım sağlıkla gelsinde kızda isim düşüncem yoktu zaten bana kalırsa kucağıma alana kadar karar veremem 🤣

Yaaa kız mı geliyooor😍😍😍
Maşallaah ona güzel güzel büyümüş❤❤

Ah teyzesi şok etkisi yarattı bi anda bukadar büyümesi iyi olması resimlerimiz ikra meyraya atcan bakalim o nedicek doktor tahminini söylemicem

Eklentiler

• 20200122_190950.jpg
    20200122_190950.jpg
    162,3 KB · Görüntüleme: 65
  • 20200122_191032.jpg
    20200122_191032.jpg
    154 KB · Görüntüleme: 59
Kız bebek bekleyen, cinsiyeti büyük oranda belli olmuş arkadaşlar, cildinizde en çok da yüzünüzde bozulmalar falan var mıydı? Öyle derler ya hani kız olacaksa annenin güzelliğini alır diye☺

Valla ben ergenlikte bile bu kadar sivilce çıkmadı ama çirkinlesmedim öyle kötü gözükmüyor sivilceler çok tuzlu yiyorum diye normal sanıyordum bide zayıfladım bu ara o yüzden bi aya tam belli olur

Bende ilk hamileliğimde senin gibi hem çok kız istiyordum bir yandan gene sen gibi kendime kızıyordum yaptığım doğru değil mi acaba diye😍

Aaa yok valla ben Hep erkek dedim millet ded sağlık li de dedi dedim diyorum zaten ama içimdeki dışa vurunca noluyor allah biliyor sonuçta kul bilmiş çokmu son zamanlarda kız dedim kzii duyunca çok ayrı bi sevindim valla 🤣

Kız bebek bekleyen, cinsiyeti büyük oranda belli olmuş arkadaşlar, cildinizde en çok da yüzünüzde bozulmalar falan var mıydı? Öyle derler ya hani kız olacaksa annenin güzelliğini alır diye☺

Oğlumda yüzümde sivilceden yer kalmamıştı, boynum sırtım sivilce dolmuştu. Göbek bölgemde de kıllanma olmuştu. Göğüs ağrısı hiç olmamıştı. Tuvalete sık çıkmazdım. Kese fasulye gibi uzundu. 👨
Şimdi yüzüm daha parlak sivilce 1-2 anca oldu, tüylenme yok, göğüs hassasiyeti var, tuvalete sık çıkma var. Kese yuvarlaktı. Doktor tahmin kız dedi. Bakalım 10 gün sonra netleşecek

Valla ben ergenlikte bile bu kadar sivilce çıkmadı ama çirkinlesmedim öyle kötü gözükmüyor sivilceler çok tuzlu yiyorum diye normal sanıyordum bide zayıfladım bu ara o yüzden bi aya tam belli olur
Ay sende mi canim,benim hamileligi ogrendigimden belim nasil sivilcelendi varya cok moralimi bozuyor hic boyle olmamisti ama Allahtan sadece bel taraflarda yuzumde falan yok

Back