- 2 Ekim 2022
- 1.552
- 2.032
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #28.921
Zaten nst ye gitmeden once sordum dedimki hocam kanala inmismi dogum yakinmi. Hayir inmemis daha var doguma dedi. Nst den sonrada yatis yapalimmi dedi bende sasirdim. Yani 1cm bile acilma yokken yatiş cok sacma. Ben agrim olunca gelsem olurmu dedim tamam agrin sancin olursa acile gelirsin dedi cok israr etmedi allahtanYalancı kasilmalarda da böyle sertlesebiliyor doktor da emin konuşmamış zaten. Sancıların tek belirtisi karnın sertleşmesi değil ve bu yalancı sancılar da nstde çıkıyor. Düzenli olsa düzenli demesi lazım duzensizse niye yatış versin ki bilemedim. Çok pimpirikli de olabiliyorlar. Tekrar ne zaman gel dedi sana ona göre gidene kadar kendini dinle ağrılı vs olursa gidersin direkt acilden de girebilirsin. Yine nst ve muayene ediyorlar. Açılma durumun yoksa yine imza ile cikabilirsin. Kendini sen daha iyi bilirsin, ben yönlendirmiş olmak istememdoktor çıkış vereyim dediğinde bir şey dedi mi sana canim. Açılma bile yok yatış saçma geldi bana hadi benim açılma var diye deseler. Tek kriter sancı çıkması olmamalı yani
![]()