2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım en son ne zaman gıttın kactı degerın
Canım ben salı gittim bhcg 42 çıktı sonra cuma gittim 200 çıktı şimdi yarın gidicem bakalım ne olacak ben deki sıkıntı 42 günde bir regl olmam sat a göre yarın 6 haftalık ama sanırım geç döllenme oldu

Canım ben salı gittim bhcg 42 çıktı sonra cuma gittim 200 çıktı şimdi yarın gidicem bakalım ne olacak ben deki sıkıntı 42 günde bir regl olmam sat a göre yarın 6 haftalık ama sanırım geç döllenme oldu
Degerın cok guzel artmıs canım masallah yarın guzel haberlerını beklıyorum

Sende bendensin sat ne zamandı yarın yazarsın bende gitmedim bekliyorum ama yarın kan testi yaptırtcam yine

Canım benım adet tarıhım normalde yarındı ben cuma gunu test yaptım sılık cıkınca kan verdım 65cıktı doktor salı gunu tekrar gelın dedı salı gıdıcem
Canım benim de adet günüm yarın 42 günde bir olduğu için ama benim ilk hamileliğimde düzenliydi senin gibi önce belli olmuştu inşallah sağlıklı bir bebişin olur

Bence de geç döllenme bizimkisi senin baya yükselmiştir kan değerlerin
Evet yarın sağlık ocağına gidicem devlette takip istiyor ya aradan cıkar hem duruma göre bu hafta yada haftaya randevu alcam direk kalp sesini duymaya giderim diye düşünüyorum folik asit basladım ztn

X