Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Herkese merhaba,öncelikle bütün güzel annelerimz bebeklerinzi sağlıkla kucaklatın inşalllah
Ben uzun yıllardır KK kullanıcısı olarak kafama takılan şeyleri hep buraya yazarım ve geneldede arkadaşlar yardımcı olurlar sağolsunlar,sizin konununla hiç alakalo değil ama en yoğun yerlerdrn biri burası diye buraya yazıyrm,konu aötım kimse görüp cvp vermedi
Ben 10 gün önce alexndr lazer yaptırdım,bacaklarımda önce kırmızı benekler ertesi günde kahverrngi benekler oldu,10 gündr hala gecmedi acaba gecermi yoksa kalırmı,bu konuda bilgisi olan varsa bana yazabilirmi ne olur,gercekten stres oldum ,özeldende yazabilir,şimdiden cok teşekkürler fotoları ekliyrm

Eklentiler

• 1000049672.jpg
    1000049672.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 32
  • 1000049671.jpg
    1000049671.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 32
Herkese merhaba,öncelikle bütün güzel annelerimz bebeklerinzi sağlıkla kucaklatın inşalllah
Ben uzun yıllardır KK kullanıcısı olarak kafama takılan şeyleri hep buraya yazarım ve geneldede arkadaşlar yardımcı olurlar sağolsunlar,sizin konununla hiç alakalo değil ama en yoğun yerlerdrn biri burası diye buraya yazıyrm,konu aötım kimse görüp cvp vermedi
Ben 10 gün önce alexndr lazer yaptırdım,bacaklarımda önce kırmızı benekler ertesi günde kahverrngi benekler oldu,10 gündr hala gecmedi acaba gecermi yoksa kalırmı,bu konuda bilgisi olan varsa bana yazabilirmi ne olur,gercekten stres oldum ,özeldende yazabilir,şimdiden cok teşekkürler fotoları ekliyrm
Bı bilgim yok konu aktif olsun diye yorum yapıyorum 🙏 geçmiş olsun

Bu hafta son zaten gelmezse 40 in dolmasını beklemeyi düşünmüyorum gider yatış alir suniyi yerim :'( kader mahkumu gibi ndbdbdbdjdjdj
İnşallah gönlüne göre olur hayırlı zamanda sağlıkla gelir kuzum bizimkisi işin espri kısmı❤️

Bende 12 yıl önce yaptırdım lazer epilasyon bir keresinde böyle olmuştu geçmişti merak etme geçer onların tavsiye edeceği bir nemlendirici kremle rahatlatabilirsin bir de genelde 15 gün sonra rötuş veriyorlardı verdilerse o zamanda sorabilirsin içinin rahatlaması açısından ☺️

Bende 12 yıl önce yaptırdım lazer epilasyon bir keresinde böyle olmuştu geçmişti merak etme geçer onların tavsiye edeceği bir nemlendirici kremle rahatlatabilirsin bir de genelde 15 gün sonra rötuş veriyorlardı verdilerse o zamanda sorabilirsin içinin rahatlaması açısından ☺️
İpeksi cok teşekkür ederim cevap verdiğn için ,peki nekadar sürede geçmişti hatırlıyormusun

Bendede olmuştu aynisi. Gecmisti korkma. Lazer yapan kişi cildiniz cok kuru oyuzden boyle oluyor demisti

Bu foşik uygulama bilmesem canımı sıkacak 😂😂😂 evet şuan 10 dk da bir ama 5 dklara doğru inmiyor ve geçici olarak uğruyor dinlenince düzenliyor kendini.... Sırf ortalama 10dkda bir diye uyarıyo beni yavaştan hazirlan diye sjxbjsnjshushsjjjbsjsdjdn Ayyy inşallah açılma için böyle geceleri başlayıp gündüz son buluyodur da acilma konusu rahat olsun 🥹🥹
Başladi benim gece mesaisi 😆😆

DOGURMUYORUM sadece boş bir detay veriyorum nsbxbddbdjxjjdj

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-25-23-55-05-649_com.neiman.contractions.jpg
    Screenshot_2025-02-25-23-55-05-649_com.neiman.contractions.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 20
Bu foşik uygulama bilmesem canımı sıkacak 😂😂😂 evet şuan 10 dk da bir ama 5 dklara doğru inmiyor ve geçici olarak uğruyor dinlenince düzenliyor kendini.... Sırf ortalama 10dkda bir diye uyarıyo beni yavaştan hazirlan diye sjxbjsnjshushsjjjbsjsdjdn Ayyy inşallah açılma için böyle geceleri başlayıp gündüz son buluyodur da acilma konusu rahat olsun 🥹🥹
Başladi benim gece mesaisi 😆😆

DOGURMUYORUM sadece boş bir detay veriyorum nsbxbddbdjxjjdj
Dinlenince düzeliyorsa yalancı sancı diyorlar.. 🥹 gerçi sen sancı profu oldun bebiton sayesinde😁

Kızlar ya ben hastaneye süsleme planlamadım, şart mı bi balon malon alsam mı sizce?

Bir de ikramlık da düşünmedim, bi çikolata sipariş ettim yetişir mi bilmiyorum yetişmezse random bi yerden bebek çikolatası alacağım, ek ne planlamak gerekir sizce

Belki açılmaya yumuşamaya faydası olur o sancıların bende yalancı sancı yok ama feci çatı kemik ağrıları var sancıyı seçemiyorum sanırım ama artık doğsalar frna olmaz korkarım bayrama doğru gelirlerse 🫣
Çatı kemiği ağrısı açılmadan dolayı oluyor birde magnezyum eksik büyük ihtimal ara sıra atıyordum iyi geliyordu bana . Ama artık aramıycam

Dinlenince düzeliyorsa yalancı sancı diyorlar.. 🥹 gerçi sen sancı profu oldun bebiton sayesinde😁
Ya zaten uzaninca ve geceleri başlıyor skndsndkd dengesiz biraz çözemedim sabaha kadar olur şimdi bi ama gün içinde pek yok 🥹
Kızlar ya ben hastaneye süsleme planlamadım, şart mı bi balon malon alsam mı sizce?

Bir de ikramlık da düşünmedim, bi çikolata sipariş ettim yetişir mi bilmiyorum yetişmezse random bi yerden bebek çikolatası alacağım, ek ne planlamak gerekir sizce
Valla zaten devlette doğum olacağı için özel gibi şeyler yapamam ama özele de gitseydim yapmazdim bunlara ilgim yok :( misafir de istemiyorum soguk nevalelik içimde var skxbjsbdjdhdjdj içinden geliyorsa ve hevesin varsa yapabilirsin bence 🥰

Back