Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aklımdan hiç çıkmıyor ama ben kendimi fazla zorluyorum yapmaman gereken şeyi daha çok istiyorsun bu bir gerçek mesela şuan bir kahve bir sigara olsa ne güzel olurdu
Ben normalde de günde 3-4 tane içerdim çok değil 1 hafta içinde en fazla 2 tane içmişimdir eşim içmese belki hiç aklıma gelmicek ama ben balkona çıkıyorum deyince bende hep gitmek istiyorum
Ben normalde de günde 3-4 tane içerdim çok değil 1 hafta içinde en fazla 2 tane içmişimdir eşim içmese belki hiç aklıma gelmicek ama ben balkona çıkıyorum deyince bende hep gitmek istiyorum
Kızlar şu sigara konusu hassas bir konu burda iradenize destek aramanız da normal ama ben de sigarayla savaşıyorum gün içinde içmiyorum taa ki gelip burda yazdıklarınızı okuyup aklıma sigarayı düşürdüğünüz ana kadar. Belki bir başlık açıp bu konuyu başka yerde konuşsanız daha motive edici olur.
Kızlar şu sigara konusu hassas bir konu burda iradenize destek aramanız da normal ama ben de sigarayla savaşıyorum gün içinde içmiyorum taa ki gelip burda yazdıklarınızı okuyup aklıma sigarayı düşürdüğünüz ana kadar. Belki bir başlık açıp bu konuyu başka yerde konuşsanız daha motive edici olur.
Kesinlikle hak veriyorum bunun için ayrı bir başlık açılabilir ki aklına getirmek istemeyenler için iyi olur. Çünkü sürekli bahsedilmesi de bi anlamda teşvik oluyor.