- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 33
Aminnn canımAllah hepinizin bebeginizi kucağınıza almanizi nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn canımAllah hepinizin bebeginizi kucağınıza almanizi nasip etsin
Araştırırsanızz aç kalırsınız benim baktıkça psikolojim bozuluyor bence hazır gıdalar sakatatlar ve çiğ etten uzak dursak yeter normal her zaman ki gibi beslenin ben her gün yoğurt yemeye çalışıyorum ve büyük bir bardak süt içiyorum her akşam ekstra olarak meyve çok yemezdim onu yemeye çalışıyorum günde ya 1 bardak çay içi yorum yada bir fincan türk kahvesiArkadaslar, gebelikte beslenme ile alakali bir baslik bulamadim. Siz biliyorsaniz link ekler misiniz?
Internetten arastirdigim kadariyla cok bilgi kirliligi var. Balik yememiz gerektigi yaziyor ama civa icermesin deniyor.
Ciftlik baligi yemek daha mi iyi/kotu olur?
Ben bu aksam cipurami yiyim mi yemiyimmi
Amin inşallahAllah hepinizin bebeginizi kucağınıza almanizi nasip etsin
Benimde ara ara agri oluyor. Adet agrisi gibi ama daha hafif. Birkac gundur agzimda kotu bir tat var birde. Suyun tadi hosuma gitmiyorKızlar sızdede adet olacak gıbı bır hıs var mı kasıklarda???
Gercekten arastirdikca moralim bozuldu. Youtubeda videolarini takip ettigim bi doktor haftada iki gun balik yemelisiniz diyor. Ama civa orani dusuk olan baliklar her yerde farkli gosteriliyor. Galiba omega 3 icin balik yemek yerine balik yagi alsam daha iyi hissedicem kendimi.Araştırırsanızz aç kalırsınız benim baktıkça psikolojim bozuluyor bence hazır gıdalar sakatatlar ve çiğ etten uzak dursak yeter normal her zaman ki gibi beslenin ben her gün yoğurt yemeye çalışıyorum ve büyük bir bardak süt içiyorum her akşam ekstra olarak meyve çok yemezdim onu yemeye çalışıyorum günde ya 1 bardak çay içi yorum yada bir fincan türk kahvesi
Ne kadarlık suan canım?son adet ne zamandıBenimde ara ara agri oluyor. Adet agrisi gibi ama daha hafif. Birkac gundur agzimda kotu bir tat var birde. Suyun tadi hosuma gitmiyor
Son adet 8 kasimdi. Takvimde 5+3 diyor ama doktora sormayi unuttum.Ne kadarlık suan canım?son adet ne zamandı
Balık önemli hamsi istavrit uskumruGercekten arastirdikca moralim bozuldu. Youtubeda videolarini takip ettigim bi doktor haftada iki gun balik yemelisiniz diyor. Ama civa orani dusuk olan baliklar her yerde farkli gosteriliyor. Galiba omega 3 icin balik yemek yerine balik yagi alsam daha iyi hissedicem kendimi.
Onun disinda ben de hazir gida tuketmiyorum. Bakliyat cok yemeye calisiyorum. Sut-yogurt-peynir yiyorum. Sutlu tatli yapiyorum (tabi sekerli hic bisey yemeksek daha iyi aslinda)
Balığı en iyisi doktora sormak canım bakliyat kuru fasulye nohut yiyemiyorum çünkü zaten ciddi şişkinlik sorununim var yiyince patlıcak gibi oluyorum şeker abartmadıktan sonra sorun olmaz canım vücut onu da istiyor sütlü tatlı en masumu zatenGercekten arastirdikca moralim bozuldu. Youtubeda videolarini takip ettigim bi doktor haftada iki gun balik yemelisiniz diyor. Ama civa orani dusuk olan baliklar her yerde farkli gosteriliyor. Galiba omega 3 icin balik yemek yerine balik yagi alsam daha iyi hissedicem kendimi.
Onun disinda ben de hazir gida tuketmiyorum. Bakliyat cok yemeye calisiyorum. Sut-yogurt-peynir yiyorum. Sutlu tatli yapiyorum (tabi sekerli hic bisey yemeksek daha iyi aslinda)
Cok tsk ederim canim cevabin icin. Bu pers. doktora gittigimde soracagim balikla ilgili. Omega 3 icin ceviz de yiyebiliriz. Bi kac ceviz yedim, rahatladim biraz :)Balık önemli hamsi istavrit uskumru
Balığı en iyisi doktora sormak canım bakliyat kuru fasulye nohut yiyemiyorum çünkü zaten ciddi şişkinlik sorununim var yiyince patlıcak gibi oluyorum şeker abartmadıktan sonra sorun olmaz canım vücut onu da istiyor sütlü tatlı en masumu zaten
Gercekten arastirdikca moralim bozuldu. Youtubeda videolarini takip ettigim bi doktor haftada iki gun balik yemelisiniz diyor. Ama civa orani dusuk olan baliklar her yerde farkli gosteriliyor. Galiba omega 3 icin balik yemek yerine balik yagi alsam daha iyi hissedicem kendimi.
Canım omega 3 içinde her marka aynı değeri sağlamıyor. Baya araştırmak gerek
Bu arada listemizde ekli değilsin. Eklememi istersen bilgilerini gönderebilirsin
Demekkı mıde bulantıların fln baslıcak canımSon adet 8 kasimdi. Takvimde 5+3 diyor ama doktora sormayi unuttum.
Ya su sıgara en buyuk zarar onu halletsek bunlar kolayKızlar aklınızda bulunsun bakliyatları en az 8 saat suda bekletip yemek yapmak gerekiyormuş. Nedenini tam hatırlamıyorum ama doktor söyledi. Nedenini merak eden varsa araştırabilir. Önemliymiş.
Ben bugun 2 tane içtim . Çarşambadan sonra tamamen ağzıma sürmeyeceğim. Sende durumlar nasıl canım?Ya su sıgara en buyuk zarar onu halletsek bunlar kolay
Bende bugun 3tane 0.1lık ıctım yarın ıs var umarım orda ıcmem(sımdı yatatken bır tane daha ıcerım 4olucakBen bugun 2 tane içtim . Çarşambadan sonra tamamen ağzıma sürmeyeceğim. Sende durumlar nasıl canım?
Sigara icmemeye motive edecek biseyler bulmaya calis. Mesela ben kendime bi hedef koydugumda bunu mutlaka yaziyorum, bende ise yariyor. Bi ajanda falan tutmaya basla. Her gun icin “bgn sigara icmeyecegim, her sigara icmek istedigimde 1 bardak su (ya da 1 ceviz, 1 findik, 1 kuru meyve) icecegim” diye bir hedef belirle. Gun sonunda da bunu basardigin icin bi tik at. Ajandanda sigara icmedigin gunler biriktikce iradenden oturu hem kendinle gururlanirsin, hem de boylece motivasyonun artar.Bende bugun 3tane 0.1lık ıctım yarın ıs var umarım orda ıcmem(sımdı yatatken bır tane daha ıcerım 4olucak
Acaba kac gun sonra hıc canım ıstemez canım cok ıstıyor ıcmemeyı dusundukce daha cok ıcesım gelıyorhanı bı kac gun sıkıp dısımı alısacagımı bılsem bırakıcamda acaba bı kac gun ıcmeyınxe ınsan alısıyor muSigara icmemeye motive edecek biseyler bulmaya calis. Mesela ben kendime bi hedef koydugumda bunu mutlaka yaziyorum, bende ise yariyor. Bi ajanda falan tutmaya basla. Her gun icin “bgn sigara icmeyecegim, her sigara icmek istedigimde 1 bardak su (ya da 1 ceviz, 1 findik, 1 kuru meyve) icecegim” diye bir hedef belirle. Gun sonunda da bunu basardigin icin bi tik at. Ajandanda sigara icmedigin gunler biriktikce iradenden oturu hem kendinle gururlanirsin, hem de boylece motivasyonun artar.
Aklımdan hiç çıkmıyor ama ben kendimi fazla zorluyorum yapmaman gereken şeyi daha çok istiyorsun bu bir gerçek mesela şuan bir kahve bir sigara olsa ne güzel olurduAcaba kac gun sonra hıc canım ıstemez canım cok ıstıyor ıcmemeyı dusundukce daha cok ıcesım gelıyorhanı bı kac gun sıkıp dısımı alısacagımı bılsem bırakıcamda acaba bı kac gun ıcmeyınxe ınsan alısıyor mu
Offf(sen ıctın mı bugunAklımdan hiç çıkmıyor ama ben kendimi fazla zorluyorum yapmaman gereken şeyi daha çok istiyorsun bu bir gerçek mesela şuan bir kahve bir sigara olsa ne güzel olurdu