2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
normal beklenecek canım ama bn kızımı 38de doğurdum normal olunca fazla uzun süre beklenmiyor ben ağustosa kalacağını sanmıyorum zaten doktorumda böyle söyledi temmuz ortası biter doğum dedı
Ben oğlumu da sözde 2 yıl önce ağustosta doğuracaktım ama Temmuz sonu geldi. 38+3 de doğdu .Şimdi bu bebiş de ağustos görünüyor ama bence ben de Rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip ederse Temmuz gib doğurucam diye hissediyorum belki aynı gün bile doğabilirler çok güzel olur öyle olursa 🥰🥰♥️♥️🧿🧿

Ben oğlumu da sözde 2 yıl önce ağustosta doğuracaktım ama Temmuz sonu geldi. 38+3 de doğdu .Şimdi bu bebiş de ağustos görünüyor ama bence ben de Rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip ederse Temmuz gib doğurucam diye hissediyorum belki aynı gün bile doğabilirler çok güzel olur öyle olursa 🥰🥰♥♥🧿🧿
inşallah amin bende kızımı 38+5 te doğurmuştum bakalım bu ne zaman olur.senin sat kaç cnm

KIZLARR NOOLUR BANA DUA EDİN İLK GEBELİĞİM DIŞ GEBELİKTİ BU GEBELİĞİMDE SOL KASIĞIMDA VE SOL BACAĞIMDA AĞRI VAR ARA ARA OLUYO VE SOL TARAFIMA YATAMIYORUM AYNI ŞEYLERİ YAŞAMAKTAN KORKUYORUM BANA DUA EDİN LÜTFENNN

KIZLARR NOOLUR BANA DUA EDİN İLK GEBELİĞİM DIŞ GEBELİKTİ BU GEBELİĞİMDE SOL KASIĞIMDA VE SOL BACAĞIMDA AĞRI VAR ARA ARA OLUYO VE SOL TARAFIMA YATAMIYORUM AYNI ŞEYLERİ YAŞAMAKTAN KORKUYORUM BANA DUA EDİN LÜTFENNN
aklına kötü şeyler getirme lütfen.benimde bundan önceki gebeliğim boş gebelikti .ama bu gebeliğim düzgün ilerliyor seninde öyledır canını sıkma

Rabbim hayırlı haberler aldırsın 🙏

X