2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Evet yarın sağlık ocağına gidicem devlette takip istiyor ya aradan cıkar hem duruma göre bu hafta yada haftaya randevu alcam direk kalp sesini duymaya giderim diye düşünüyorum folik asit basladım ztn
İyi yapmışsın ben de içiyorum folik asit Rabbim hayırlı haberler aldırsın

Aslında net birşey yok. Ama günüm geçti ve içime bir kurt düştü. Bir şeyler olduğunu düşünme sebebim bu ay biraz farklılıklar hissetmem oldu. Normalde istemiyorduk. Ama bir heycanlanma geldi.

Aslında net birşey yok. Ama günüm geçti ve içime bir kurt düştü. Bir şeyler olduğunu düşünme sebebim bu ay biraz farklılıklar hissetmem oldu. Normalde istemiyorduk. Ama bir heycanlanma geldi.
Testin varsa yapsana canım. Bende merak ettim🥰

Testin varsa yapsana canım. Bende merak ettim🥰
Beklenen bir şey olmadığı için testim yok. İki gün geçti. Ve fark ettim ki bu ay kızımda olan şeyleri yaşadım. Durduk yere uyuyakalmalar, aşırı duygusallık, sürekli tuvalete gitmek, kasıkta batma ve baş dönmesi. Ama tabiki kadınların psikolojik olarak böyle hissetmesi de normal karşılanıyor. O yüzden sürekli hastalandım mı acaba diye konturol ediyorum.

Beklenen bir şey olmadığı için testim yok. İki gün geçti. Ve fark ettim ki bu ay kızımda olan şeyleri yaşadım. Durduk yere uyuyakalmalar, aşırı duygusallık, sürekli tuvalete gitmek, kasıkta batma ve baş dönmesi. Ama tabiki kadınların psikolojik olarak böyle hissetmesi de normal karşılanıyor. O yüzden sürekli hastalandım mı acaba diye konturol ediyorum.
İnşallah belirtileriniz bebişinizden dolayıdır😍

bn
Kızlar merhabaa💕
Aramızda keseyi görenler var ama bebeğini ve kalp atışını görenler var mı? Kaç haftada gördünüz?

Çarşamba günü kontrole gidicem acaba görebilir miyim diye merak etmeye başladım.😌
bende carsamba gunu gidicem canim insallah keseyi goruruz kac haftaliksin

Çok hafif bir lekelenmem oldu. Sanırım hastalanıcam. Tüm bebek bekleyen isteyenlere duam sağlıklı bir şekilde bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah.

Ya su sıgara en buyuk zarar onu halletsek bunlar kolay
Sigarayı bırakmak istiyor ancak bırakamıyorsanız bu durumda sigaranın oluşturduğu tahribatı giderecek olan tere otunu tüketmeniz sağlığınız açısından önemlidir. Çünkü tere otu bilinen en iyi toksin atıcılardandır. Bırakamıyorsan da azaltmana ya da içtiğinde vicdanen biraz daha rahat hissetmeme yardımcı olur kuzum.

Iyi aksamlar kizlar insallah hepiniz iyisinizdir 🥰bebislerde guzelce buyuyordur♥️
siz anne adaylarindan dua istiyorum bu hafta doktora gidicem bebisimin saglikli olmasi icin dua edin lutfen 🥺ilk haftalarda kanamam olmustu ve aslinda hamilelik ilerlemiyor dediler,yinede belki kucukdur umuduyla buyur diye bu hafta yeniden gidicem,dualarinizda bana da yer verin lutfen🥰♥️
hepinize saglikli hamilelikler (benim ki ilerlerse sizlere katilicam insallah )

Sigarayı bırakmak istiyor ancak bırakamıyorsanız bu durumda sigaranın oluşturduğu tahribatı giderecek olan tere otunu tüketmeniz sağlığınız açısından önemlidir. Çünkü tere otu bilinen en iyi toksin atıcılardandır. Bırakamıyorsan da azaltmana ya da içtiğinde vicdanen biraz daha rahat hissetmeme yardımcı olur kuzum.
Canımmmm çok tesekkurler:)

Normal doğum beklenecekse hiç garantisi yok canım 😂 Belki 42de gelecek 😲
Ha sezaryen olacaksa o ayrı :)) Ama yinede Gitme😊
normal beklenecek canım ama bn kızımı 38de doğurdum normal olunca fazla uzun süre beklenmiyor ben ağustosa kalacağını sanmıyorum zaten doktorumda böyle söyledi temmuz ortası biter doğum dedı

X